Özel Başak Tıp Merkezi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Özel Başak Tıp Merkezi
İstasyon Mahallesi Ayaş Caddesi No:60/A-B, Sincan 06934
ip...k
2016'dan beri anksiyeteyle mücadele ediyorum. Kendisi çok iyi bir psikiyatrist. Beni çok iyi anlayan ve gecistirmeyen bir doktor. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum.
me...
3 yıldır gitmediğim hastane hacı hoca kalmadı 15 günde beni yataktan çıkartan doktordur kendisi bir mucize sebepsiz bir depresyon ve ilerlemesi neticesinde yaşadığım o zorlu süreçleri 2 haftada atlatabildim minnettarım.
e....a
Çocuğuma bronşit teşhisi koydu 8 gün sonra çocuğumu kontrole götürdüm çünkü duzelmemisti sadece cigerlerindeki hırıltı geçmişti öksürüğü devam ediyordu verdiği ilaclari zamanında kullandım ve bana kontrole gittiğimde çocuğuma iyi bakamadigimi böyle olursa hastalığın sürekli tekrarlayacagını sert bir dille ifade etti, ben zaten üzgünüm birşey söylemeden çıktım.yanında çalışan kadın bile duruma üzüldü. Hangi anne çocuğunun hasta olmasını yada iyileşmemesini isterki? Ki gozumuzden sakindigimiz evladımız o bizim.Ayrıca bir çocuk doktorunun bence çok daha cana yakın ve çocukla iletisimi olması lazım diye düşünüyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
el...m
anksiyete sorunumu ve yeme problemimi ilk seansta çözdü tavsiye ediyorum.. alanında başarılı hastasıyla ilgili bir doktor..
dn...6
Malesef ben hiç memnun kalmadım. Gebelik şüphesiyle gittim. Ağzından kelimeler zorla çıkıyor konuşsammı konuşmasammı diye düşünüyor. Özel hastanemi devletmi belli değil. Birkaç defa soru sorarsanız anca cevap alıyorsunuz zar zor oda. Tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Özel Başak Tıp Merkezi, Sincan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Başak Tıp Merkezi, Sincan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Psikiyatrist, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Acil Tıp Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Özel Başak Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Başak Tıp Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Başak Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Başak Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Başak Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Başak Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Başak Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Başak Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Başak Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Başak Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Başak Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Başak Tıp Merkezi nerede?Özel Başak Tıp Merkezi adresi İstasyon Mahallesi Ayaş Caddesi No:60/A-B Sincan şeklindedir.
Sincan bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Sincan bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri