Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Batı Bahat Hospital kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 8 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 3 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 8 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Batı Bahat Hospital İstanbul ilinde Atatürk mahallesi İkitelli Cad.no:135 Küçükçekmece İkitelli adresinde bulunmaktadır.

Özel Batı Bahat Hospital
Atatürk Mah. İkitelli Cad.No:135, Küçükçekmece 34307

C
    Uzm. Dr. Nermin Bahat Diğer

Nermin hanıma akne tedavisi için başvurdum. 5 senedir süregelen problemimi kısa sürede tedavi etti. Tedavi sürecim biteli birkaç ay oldu şu an için çok mutluyum. Kendisiyle odada kısa bir süre kalıyorsunuz fakat bu süre içerisinde gerekli bilgilendirmeyi sağlıyor. Bu nedenle benzer sorunu yaşayan herkese Nermin hanımla tedavi sürecine başlamalarını öneririm.

Op. Dr. Hasan Murat Ünal Diğer

Batı bahat İkitelli’de 5 aylık oğlumun sünnetini yaptı. İletişimi harika, sünnet sonrası ilgisi harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

Op. Dr. Hasan Murat Ünal Diğer

Oğlumun sünneti için gitmiştik güler yüzlü ilgili ve çok İyi bir doktor. Biz çok memnun kaldık kendisinden oğlum da çok sevdi
    Allah razı olsun hocamızdan

Uzm. Dr. Nermin Bahat Diğer

4 ay önce leke tedavisine başladım . Hiç memnun değilim . Nermin hanım hiç sıcakkanlı deği. Her muamele 5 dk Bile kalmıyorum . Sorduğum sorulara istekli cvp vermiyor biran önce gitmem için uğraşıyor . Lekelere gelecek olursak Malesef çoğaldı ilaçlar bitince de sivilceler çıkmaya başladı . Boşu boşuna o kadar ilaç aldım . Artık gitmeyi düşünmüyorum

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Op. Dr. Mehmet Akaçin Hastalik

Baska hastanelerin ameliyat edemeyiz çok riskli dedikleri, Babaannemin kalça kırığı ameliyatini başarıyla gerçekleştirdi ve çok kısa sürede de taburcu etti. Hem çok iyi bir doktor, hemde inanılmaz beyefendi bir insan. Ne kadar teşekkür etsek az..

Uzm. Dr. Nurcan Gül Balık Çocuk beslenme bozuklukları

Bebeğimin beslenme gelişimi geriden geliyordu yaptığı öneriler ve verdiği mama işe yaradı kızım artık yaşıtlarına yakın seviyede herşey için teşekkür ederim iyiki tanımışım sizi Lina Uzunkaya

Uzm. Dr. Nurcan Gül Balık boğaz enfeksiyonu

2 yıl boyunca minik kızımız sürekli ateşleniyordu bununla ilgili birçok tedavi uyguladık farklı doktorlar ile,ancak en son nurcan hanımla tanıştık yaklaşımı mesleki tecrübesi hem hastaya olan yaklaşımı hem bizim gibi tedirgin insanlara olan yaklaşımı bizi çok memnun etti bize uyguladığı tedavi ve tavsiye etmiş olduğu ilaçlar sayesinde allahın izniyle kızımız şifa buldu allaha hamd olsun. çok teşekkürler değerli hocam

Uzm. Dr. Nurcan Gül Balık Kızımın hastalanması

Kızımın sürekli düşmeyen atesine önce allah sonra nurcan hanım şifa oldu hakkınızı ödeyemeyiz iyi ki varsınız♥️

Uzm. Dr. Vedat Aydın İnfertilite ve Tüp Bebek

Ben 3 yıllık evliydim ve çocuk istiyordum olmuyordu olmaması için bir sebep sunamıyorlardı. Polip var dediler aldırdım, hormon tedavisi için ilaç kullandım olmuyor tavsiye üzerine Vedat beye gittim ve eşimden kaynaklı 1 vitamin takviyesi ile Vedat beyle görüştükten 2,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Çokk enerjisi yüksek ve pozitif bir doktor çok teşekkür ederim Vedat Bey'e tereddütsüz gidilebilecek bir doktor.

Op. Dr. Ali Çelik Doğum

Hamileliğimin 9 ayı boyunca başka doktora gitmiştim Ali Beyi tanımıyordum acil durumlarda gidince kendisiyle tanıştım ve son anda acil gidince doktorumuz görevliydi oğluma kavuşmam sevgili doktorumuz Ali Çelik vesileyle oldu tanıdığım en iyi kadın Doğum doktorlarından birisi güler yüzlü ameliyathanede beni uyandırırken çok yakışıklı bir oğlun oldu uyan dediği ses tonu hala kulaklarımda oğlum 7 aylık oldu gerçekten yakışıklı hocam :)teşekkür ederim Allah uzun sağlıklı ömür versin sizin gibi ender doktorlarımıza

Op. Dr. Ali Çelik

iyiki o acil günü tanıştık ve bu mutlu anınızı birlikte yaşadık...Ameliyathanede meleğinizle kavuşmanızı izlemek,o güzel haberle mutluluğunuz görmek inanın beni de çok mutlu ediyor..Meleğinizle daha güzel günler yaşamanız dileğiyle...Yakışıklı iltifatınız için ayrıca teşekkür ediyorum...:)