Özel Batı Hastanesi
- SGK
- Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Vakıfbank Mensupları Tüm sigortaları göster
er...r
Vallahii gerçekten de cok iyi bi doktor daha önce lazer hakinda bazı duyumlar aldim biraz korkmuştum ama kenan hocam bana öyle bi moral verdiki gözü kapalı direk girdim lazere çok şükür lazer cok iyi geçti acı falan sıfır lazer bitti ayakkabımı gidim gittim okdar basit bişeydi lazer şuan gözlerim cok iyi dünya cok nett ben bilseydim okdar basit bi şeydir Kenan hocamin yanina yıllar önce gelirdirm
Resmen dünyaya yeniden gelmis gibiyim....
Allah razı olsunn kenan hocam....
a....d
Göz lazer ameliyatı oldum. Bütün korkum değerli doktorum sayesinde yok oldu. Çok ilgili ve çok anlayışlıydı. İşlem boyunca her adımı bildirerek korkmamam için yardımcı oldu. Ekibi de onun kadar iyiydi.
b....g
Ben yaklaşık bir ay önce göz çizdirme ameliyattı oldum 3 derece miyoptum ameliyat sonrası görüşüm çok güzel bir şekilde değişti çok net görmeye başladım. Süreçten gayet memnun kaldım sonrasında da ihtiyaç durumunda ulaşabilir olması tavsiye etme sebeplerimden bir diğeri.İletişim olarak Eyüp hoca ve ekibi çok sıcakkanlı ve güler yüzlüydüler bu da korku ve endişemi en aza indirdi Bu ameliyatı olmayı düşünen varsa benim tavsiyemdir.
ma...i
Kenan Bey öncelikle harika, çok iyi niyetli bir insan ve bunun yanında harika bir hekim. Yüksek derece miyop astigmat şikayeti ile kendisine başvurdum. Süreç hakkında tüm şeffaflığı ile beni bilgilendirdi kafamdaki tüm soru işaretlerini giderdi. Lazer tedavimi planladık ve operasyon başarılı geçti, gözlerim sıfırlandı. Dünyayı net görebilmek harika bir şeymiş. Kenan hocama ve tüm ekibine minnettarım.
tu...
Mehmet hocayla kızımın bademcik ve geniz eti ameliyatı dolayısıyla tanıştık. Babacan tavrı ve mesleki tecrübesiyle çok başarılı bir ameliyat süreci geçirdik. Kendisine ameliyat olmak için sirnaktan gittik iyi ki de gitmişiz. İyileşme sureci o kadar hızlıydı ki sanki ameliyat olmadı kızım. Allah razı olsun hocam . Elif bade den sevgiler.
Ben bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim fakat yeterince ilgi alaka göremedim ultrason süresi bikaç dk sürdü bebeğimle alakalı yeterli bilgi almadım zaten beş dk anca odada durduk eşimle aklımızda soru işaretleriyle çıktık beğenmedim doktor değiştirdim
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Sağ el 2 parmağım appse olmuştu bende ağrısından dayanamayıp araştırma sonucunda Velat hocayla tanıştım appse şikayeti ile Velat hocanın yanında gittim işte detaylı açıklamalar yaparak her İnce detayını göz önüne koyarak ameliyatı gerceklertirdi şuan parmaklarım eskisinden daha kuvvetli ve daha sağlıklı minnettarım velat hocaya
tu...y
30 eylül günü bir cam kesmesi sonucu sol kol arter damar tendonlar ve sinir damarlarım koptu. Ameliyatı velat hocam yaptı. Ameliyat sonrası tedavileri ile kolumu kullanabiliyorum. Gördüğüm en iyi
Doktor. Beni hayata döndürdü. Gerek psikolojik olarak gerek bilgisiyle beni toparlamamı sağladı.
gü...
Kenan Hoca'nın hastası olduğum için çok şanslıyım. Güler yüzlü ve samimi davranışlarıyla hastayı rahatlatan, aynı zamanda işinde son derece deneyimli, başarılı, mükemmel bir doktordur. Ben endometrium ca 3. evre hastasıyım.Ameliyat, kemoterapi ve radyoterapilerden sonra beynimde basınç olduğunu öğrendim. Beyin emarında bilateral perioptik BOS mesafelerinde genişleme mevcuttur. Görme alanında da peripapiller atrofi vardı.Sürekli ışık çakmaklarım oluyordu. Etrafı hafif loş ışıklı olarak görüyordum. Yaklasık üç ayda bir Kenan Hoca'ya kontrole gidiyorum. Görme alanı çekimi de yaptırıyor. Son gidişimde de papilödem olmadığını, ancak gözlerimde gerileme olmadığını da söyledi. Şuanda daha aydınlık görüyorum. Işık çakmaklarım azaldı.Tüm göz hastalarına kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendisine güvenim sonsuzdur. Allah kendisinden razı olsun.
s....ö
doktor beye klasik lazer ameliyati oldum. çok memnunum. yüzde yüz görüyorum şuan lenssiz gözlüksüz hayat süper. kendisi ve calisaninin ilgisi çok tatmin edici
Özel Batı Hastanesi, Kayapınar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Batı Hastanesi, Kayapınar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikolog, Radyolog, Ürolog, Biyokimya Uzmanı.
Özel Batı Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Batı Hastanesi, toplam 157 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doppler Ultrason, Endometriyal Biyopsi, Epizyotomi, Et(Hormon Replasman Tedavisi).
Özel Batı Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Batı Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Batı Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Batı Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Batı Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Batı Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Batı Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Batı Hastanesi nerede?Özel Batı Hastanesi adresi Diclekent Mahallesi Kayapınar Caddesi No:80 Kayapınar şeklindedir.
Kayapınar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Kayapınar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri