Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi
Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kozan Caddesi No:755/A, Sarıçam 01250
es...n
Beni mutlu günlerle buluşturan, sağlığıma kavuşturan çok değerli doktorum; Elleriniz dert görmesin. Rabbim bana yaşattığınız mutluluğun mislini size versin. Yüzünüzden gülücük hiç eksik olmasın. Üzüntüler hiç kapınızı çalmasın. Emekleriniz ve güler yüzünüz için çok teşekkür ederim.2019 yılında Geçirdiğim kısmi felçten sonra değerli hocama gittim o kadar güzel tedavi uyguladıki yürüyemeyen ayağım yürüyor tutmayan elim tutuyor yüzümdeki atmalar geçti önce Allah sonra sizin sayenizde hayata yeniden doğdum hocam herşey için sonsuz teşekkürler
oğ...
Sereblal palsi tedavisi için gidiyoruz şuan çok yol kat ettik başladığımızda oğlum kafasını bile tutamiyorken şuan wolker le yürüyebiliyor
g.....
Bir yakınım Levent beye estetik burun ameliyatı oldu, sonuç çok iyiydi, çok memnun kaldı. Bende önerisi üzerine gittim kendisiyle görüştüm ve ameliyat olmaya karar verdim, çok doğru bir karar vermişim, hem doğal hem de güzel bir burna sahip oldum. Herkese tavsiye ediyorum..
12...4
Kıstık yapımın kontrolü icin gidip hicbir şey öğrenemeden geri geldim. Soru sormak için sorup ultrasonla baktım demek için baktı. Malesef soru işaretleriyle gidip aynı sorularla geri geldim. Insani anlamda sıcaktı yalnız hekimliğinden ben faydalanamadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
şa...r
Hocama çok teşekkür ederim. Herkeze tavsiye ederim kilo verememe problemi ile kendisiyle irtibat kurdum. 2,5 ay gibi kısa sürede 10 kg vermiş durumdayım.. Bilinçli ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyen herkeze kesinlikle tavsiye ederim..
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi, Sarıçam şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi, Sarıçam şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Pratisyen Hekim, Kardiyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Nörolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Psikiyatrist, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Akupuntur Uzmanı.
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi, toplam 27 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ect(Elektrokonvülsif) Terapi, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Prolonged Exposure Terapisi.
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi nerede?Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi adresi Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kozan Caddesi No:755/A Sarıçam şeklindedir.
Sarıçam bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri
Sarıçam bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri