Özel Beyhekim Hastanesi
- NN Hayat Ve Emeklilik
- Ray Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri Tüm sigortaları göster
em...
Hastaneye evde yaptığım meme muayenesi sonrası tesadüfen geldim. Doktorum Zahide Hanım 1.evre meme kanseri teşhisi koydu. Teşhis koyulduktan sonra operasyona karar verildi ve hızlı bir şekilde organize edip operasyonu gerçekleştirdi. Bir gün hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum. Kendisinden çok iyi bir enerji aldım ve süreç boyunca bana çok güven verdi. Süreci çok hızlı ve iyi bir şekilde yönetip kısa sürede çözüm buldu. Emeğine sağlık
va...r
Zahide hanımı ailecek 2010dan beri hendekten tanıyoruz yine tercihimiz kendisi oldu kendisi çok samimi içten ve çözüm odaklı biri. Eşimi hemoroid ameliyat etti çok şükür ağrısız geçiyor. Gecemizi çok güzel geçirdik herkes çok ilgili herkese tavsiye ederiz
me...t
Dr zahide hanıma yakinlarimin tavsiyesi ile muayeneye geldik .kasık fıtığı şikayeti ile başvurdum. Usg sonucunda iki kasigimda da problem varmis.Daha sonrasında ameliyat süreci planlandi.Ameliyatimiz çok başarılı geçti .çok ilgili alakalı bi doktor herkes çok güzel ilgilendi herkese tavsiye ederiz
Doktor zahide hanıma 10 gün önce safra kesesinden ameliyat oldum sürecim hızlı ve olumlu geçti kendisi çok başarılı hemen ayağa kalktım ağrısız bir şekilde geçti kendisi iyi ki var herkese tavsiye ederim
Gülten hanım ikinci kızıma sağlıkla, kolaylıkla kavuşmamızı sağlayan çok tatlı, sevecen, naif ve işinde gerçekten çok iyi bir doktor.
Sezaryen doğum anında da, sonrasındaki toparlanma sürecinde süreci en kolay ve huzurlu şekilde atlatabilmemizi sağladığı için ve tüm emeklerinden dolayı çok minnettarım.
Doğumumu Gülten hanım ile gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. İyi ki Gülten hanım ile yollarımız kesişmiş.
ta...k
Bağırsak kaynaklı bir problem nedeniyle Zahide Hocama gittim. Tek kelimeyle harika bir doktor, iletişim, yaklaşım, sorulara cevap, yönlendirme,tavsiye daha yazacak çok şey var hepsi harika .
Allah razı olsun hocam . Çekinmeyin ertelemeyin gidin. Hocamı tanıyınca zaten sizde benim gibi düşüneceksiniz.
hi...l
Ben 15 yıldır süren bir hemoroid hastası idim.Ameliyat benim için çok korkutucu ve kesinlikle kabul etmediğim bir tedavi idi Zahide hoca ile tanışana dek iyi ki ilimizde görev almış bizlere kendisi ile tanışma fırsatı oluşturmuş.Benim tavsiye üzerine değil tesadüfen gittiğim bir hekimdi çok şanslıymışım.1 hafta önce ameliyat oldum ve şuan çok daha iyiyim evet biraz daha iyileşme sürecim var önümde ama operasyon çok başarılı geçti.Yıllardır süren eziyetim bitti şükür.Baştan sona ilgi ve alakalarını üzerimden eksik etmediler.Hepsinden Allah razı olsun.
s....ş
2 çocuğumun dünyaya gelmesine vesile olan sakin, bilgili, tecrübeli ,güleryüzlü harika bir hekim
Ertan Bey ile 2007 yılında sıkıntılı bir gebelik sürecinde güvenebileceğim bir doktor ararken tanıştık. Bu güne iki gebelik, iki miyom ameliyatı ve diğer her türlü problemimde gönül rahatlığı ile gittiğim bir hekimdir. pozitif, ilgili, eli oldukça hafif, güven veren işini çok özenli yapan harika bir doktordur. .
be...a
Zahide Hanım’ ın odasına girdiğim gibi güler yüzü, sıcak kanlı oluşu ve ilgisi gerginliğimi aldı götürdü. Muayene sonrası Pilonidal sinüs tanısı koydu ve acil ameliyat önerdi. İlk ameliyatım olduğu için çok gergindim ama tüm süreçte bütün sorularımı güler yüzlü bir şekilde yanıtladı ve bana fazlasıyla güven verdi. Ameliyat sırasında ve sonrasında da çok rahat ettim. Acısız ve ağrısız bir süreç oldu benim için. En çok bundan memnun kaldım. Ayrıca hastane personeli de çok iyiydi. Tamamıyla profesyonel ve insancıl bir ortamda tedavi görüyorsunuz, tüm ihtiyaçlarınız güzelce karşılanıyor. Fazlasıyla memnun bir şekilde taburcu oldum.
Zahide Hanım ameliyattan önce gündelik hayatıma devam edebileceğimi söylemişti, gerçekten de öyle oldu ameliyatın sonrasında kendimi fazla zorlamadan ihtiyaçlarımı kendim giderebiliyorum. Bu tanıda ameliyat olacaklara kesinlikle Zahide Hanım’ı öneriyor olacağım.
Özel Beyhekim Hastanesi, Adapazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Beyhekim Hastanesi, Adapazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Nörolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru.
Özel Beyhekim Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Beyhekim Hastanesi, toplam 407 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Ultrasonu, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Gerilimsiz Vajinal Bant Işlemi, İntravenöz Pyelografi ( İvp ), İntravenöz Ürografi, Kan Elektrolit Testi.
Özel Beyhekim Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Beyhekim Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Beyhekim Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Beyhekim Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Beyhekim Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Beyhekim Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Beyhekim Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Beyhekim Hastanesi nerede?Özel Beyhekim Hastanesi adresi Tepekum Mahallesi Beyhekim Sokak No:18 Adapazarı şeklindedir.
Kocaeli bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Sakarya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri