Diğer kurumları göster
- NN Hayat Ve Emeklilik
- Ray Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türk Nippon Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
- Türkiye Sigorta
- Unico Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri Tüm sigortaları göster
20 gün önce oğlumu Yavuz bey sünnet etti.
30 dakika sürdü.Çok memnun kaldım.Hastası ile ilgili sürekli iletişim kuran bir doktor.Herkese tavsiye ederim hiç düşünmeden sünnet olabilirsiniz.Kendisi Sakarya ya kazanılmış en iyi ürologlardan bir tanesidir
fa...r
Anal fistül ameliyatı oldum. Teşhisi koyma aşamasında detaylı incelemeler yaptı. Çok ilgili ve özeliydi. Ameliyatı sürecimi de çok rahat bir şekilde geçirdim.
me...n
Bu hafta eşimin safra kesesi ameliyatı için başvurduk.Bilgisi,ilgisi ve yüksek empatik yaklaşımıyla ameliyat sürecimiz başarılı bir şekilde sonlandı.İyi ki Zahide Kurt,başarılarınız daim olsun .
se...y
Yıllardır hemoroid sorunum vardı ve ameliyat olmaya korkuyordum yaklaşık 2 ay önce Zahide Hocama anal fissür ameliyatı oldum ameliyat sürecim ve sonrası hocam sayesinde o kadar kolay geçti ki ben çok memnun kaldım bu sorunu olan herkese tavsiye ediyorum iyi ki Zahide Kurt
m....ş
29 mayıs’da anal fistül ameliyatı oldum. Öncelikle harika bir insan ve mükemmel bir doktor.
al...n
Anal fikstül ameliyatı oldum yaklaşık 4 gün sonra işimin başındaydım çok başarılı bir ameliyat oldu Zahide hanım işini hakkıyla yapan bir doktor
Zahide Hanım büyük sıkıntıda olan saframı 20 gün gibi kısa sürede tanı, tetkik ve tedavisini yaparak beni ameliyata hazırladı. Saframın durumunda ötürü ameliyatımın kapalıdan açığa dönme ihtimali epey yüksekti. Doktorum pes etmedi ve kapalı ameliyatımı problemsiz şekilde gerçekleştirdi. 5 gün gibi kısa sürede nerdeyse ameliyat hiç olmamış sağlıklı birisi gibi toparlandım. Op. Dr. Zahide KURT'u safra kesesinde taş vb. problem olan herkese tavsiye ederim.
c....y
Onbeş yıldan fazladır çektiğim hemoroid sorunum vardı . Yıllardır çare bulmaya çalışıyordum. Çektiğim acı doktugum gozyaslarinin haddi hesabı yoktu. Sonunda Allah karşıma Zahide hocayı çıkardı. Ameliyat olmaktan çok korkuyordum Zahide hocanın ilgisi verdiği güvenle cesaret ettim iyiki de dinlemiştim kendisini. Hayata yeniden gelmiş gibi hissediyorum . Mükemmel bı insan harika bı doktor ç
gö...l
Boğazımda çıkan şişlik sebebiyle Zahide Hanımla tanıştık hızlı bir şekilde tahlillerim oldu ve iğneli biyopsiyle ilk patolojik sonucum lenfoma şüphesini oluşturdu ve hemen ameliyatla boğazımdaki lenf bezi alındı onun patolojik sonucuda bi hafta gibi kısa sürede sonuçlandı ve yumurtalık kanseri olduğum teşhisi konuldu ve sol yumurtalığım ameliyatla alındı 10 gün içinde iki kez ameliyat olmuş oldum kendisinin üstün gayretleri ve diğer meslektaşlarıyla koordineli bir şekilde çalışması sonucunda tedavim hızlı bir şekilde ilerliyor bir sonraki süreç için patoloji sonucunu bekliyoruz ve benimle hala daha ilgilenmeye devam ediyor bundan sonraki süreçtede bana yardımcı olacağını belirttiği için kendisine minnettarım … Gökhan Sal…
z....a
14 senedir fissür problemim vardı çok sıkıntı çekiyordum tuvalete çıkamıyor çıkınca 3 gün 4 gün ağrı çekiyordum gaz bile cikaramiyor karnım şişiyor patliyacak gibi oluyordum nişanın 15 inde ameliyat oldum çok rahatım kendimi hiç olmadığı kadar hafif hissediyorum günlük hayatıma geri döndüm kimse korkmasın ertelemeyin sorunlar büyüyor erteleyince
Özel Beyhekim Hastanesi, Adapazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Beyhekim Hastanesi, Adapazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Nörolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru.
Özel Beyhekim Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Beyhekim Hastanesi, toplam 407 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Ultrasonu, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Gerilimsiz Vajinal Bant Işlemi, İntravenöz Pyelografi ( İvp ), İntravenöz Ürografi, Kan Elektrolit Testi.
Özel Beyhekim Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Beyhekim Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Beyhekim Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Beyhekim Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Beyhekim Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Beyhekim Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Beyhekim Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Beyhekim Hastanesi nerede?Özel Beyhekim Hastanesi adresi Tepekum Mahallesi Beyhekim Sokak No:18 Adapazarı şeklindedir.
Kocaeli bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Sakarya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri