Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi
Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Mimar Sinan Cad. No:59, BeylikdüzüSigortalar
- Diğer (İade)
di...z
Gizem hanım net ve detaylı bir anlatım dili kullanıyor. Her soruya samimi cevaplar veriyor. Henüz sürecimizin başındayız ama tahminimden fazla kilo verdim ve nasıl oldu bilmiyorum. Hiç aç kalmadım:) Listelerin esnek ve uygulanabilir olmasının yanında lezzetli olması da süreci güzelleştiriyor. Menopoz döneminde alınan kilolar verilemez sanıyordum, öyle değilmiş. Gidiyorlar tıpış tıpış. Gizem hanım
di...r
2 haftadır gidiyorum Şimdiden 4,5 kilo gitti çok Tatlı bir diyetisyen tavsiye ederim
se...r
5 aylık bebegimi öksürük nezle için götürdüm malesef 1 hafta ara ile 2 kere götürmeme ragmen tedavisinden olumlu bir cevap alamadik cocugumun hastalığı ilerledi
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi, Beylikdüzü şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi, Beylikdüzü şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi, toplam 29 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi nerede?Özel Beykent Cerrahi Tıp Merkezi adresi Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Mimar Sinan Cad. No:59 Beylikdüzü şeklindedir.
Beylikdüzü bölgesindeki Aile Terapisi klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Ürolog klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Beylikdüzü bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri