Diğer kurumları göster

• Anadolu Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Diğer (İade)
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Z
    Op. Dr. Mahmut Tolga Ayan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Tolga hocamla düzce çağsu hastanesinde tanıştım hamile olmadan önce daha sonrasında hamile olduğumu öğrenince tekrardan randevu almak istediğimde bilge hastanesine gittiğini öğrendim tolga hocamı arıyarak sonrasında bende peşinden sakarya bilge hastanesine gitmeye başladım yani tolga hocam nereye ben oraya her an mesajlarınıza ve telefonlarınıza cevap veriyor, cevapsız bırakmıyor. Randevulara gittiğimde her şeyi detaylı detaylı anlatıyor insanın içini rahatlatan bir iletişimi var düzcedeyim ama doğumumuda onunla gerçekleştirmek istiyorum iyi ki yollarımız kesişmiş hiç şüphe etmeden tolga hocamı tercih edebilirsiniz…

C
    Op. Dr. Mahmut Tolga Ayan Gebe Takibi

Gebelik takibi için gittim kendisine 9 ay boyunca çok ilgili ve çok güler yüzlüydü çok başarılı bir doktor, sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım ve sayesinde acısız ve çok güzel doğum gerçekleştirdik . kendisine minnettarım .

Uzm. Dr. Etem Soyuçok Psikiyatri Randevusu

Bundan bir ay önce ağlayarak girdiğim odasından bugün gülerek çıktım. Koyduğu teşhis ve ona göre verdiği ilaç tedavisi daha ilk günden kendimi iyi hissetmemi sağladı. Tabi ilaçtan önce bana güven verdi ve ilaç tedavisini kabul etmemi sağladı. Kabul etmemi sağladı çünkü ben oraya daha önce gittiğim bir doktorun verdiği ilaçların yan etkilerinden kurtulmak için komple ilaçları bırakmayı düşündüğümü söylemek için ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini sormak için gitmiştim. İyi ki de gitmişim Etem Hocaya. Hiç tereddütsüz gidebilirsiniz. Daha ilk aydan bu kadar iyi hissettiysem ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olacağıma eminim sayesinde. Ayrıca özel muayehane olmamasına rağmen danisanlariyla uzun uzun ilgilenmesi de ayrı güzel bir olay. Kısacası Sakarya civarında iyi bir psikiyatr arıyorsanız tavsiyemdir.

Uzm. Dr. Etem Soyuçok Randevu

Gerçekten çok ilgili çok bilgili bir uzman sayesinde daha iyi hissediyorum. Tedavim devam ediyor her şey benim için daha güzelll

Uzm. Dr. Etem Soyuçok Psikiyatri Randevusu

Etem beye gitmekle hayatım pozitif yönde önemli ölçüde değişti. Hastalığımı ilk seansta tespit ederek nokta atışı bir çözüm sundu. Gerek davranışı ile gerek hekimliği ile takdire şayan. Depresyondan kurtulmamı hayata tutunmama sebep oldu. Eğer sizde bu durumdaysanız mutlaka gitmenizi tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Etem Soyuçok Psikiyatri Randevusu

Doktor Beye, hayatımda yaşadığım zorlukların üst üste gelmesi ve artık kaldıramadığım için gitmiştim. Görüşmeden sonra farkına vardım ki daha önce gitmeliymişim geç bile kalmışım. Anlık ataklarım, ağlama krizlerim, bitmeyen depresyon, insanların bana olan kötü davranışlarına anlam verememe, takıntılar, beynimde sürekli konuşan bir ses yani yaz yaz bitmez ortaya karışık her şey vardı. Doktor beyin iletişim dili oldukça iyi, görüşleri keskin. İlk seansta nasıl bir durumda olduğumu çok iyi anladı. Ve sonraki seanslarda da ona göre devam etti. Vermiş olduğu ilaçlar yerindeydi, bana çok iyi geldi. Hayata tekrar başka bakmaya başladım. Tabi bu daha başlangıç, gidecek çok yolumuz var. Herkese mutlaka en azından doktor beyle 1 kere görüşmesini tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Etem Soyuçok Psikiyatri Randevusu

Etem beyle 2. Oluşturduğum randevum ilk seansımda kendimi çok ama çok kötü hissediyordum tükenmiştim doktorum bana bir bahar dalı uzattı sanki kendimle barıştım o çıkmazdan çıktım öz benliğimi geri aldım 2. Seansıma gülerek ve çok mutlu bir şekilde çıktım beni hem konuşarak hem tedavisiyle çok destekledi kendisi güvenilir işinin eğli bir doktor herkese tavsiye ederim sevgiler.

Uzm. Dr. Etem Soyuçok Psikiyatri Randevusu

Benim hayata gozlerimi açma sebebim.
    Tanıdığım da duygu karmaşası yaşıyordum ama şimdi doktorum sayesinde hayata daha güzel herşeyin üstesinden geliyorum ve çok anlayışlı bir arkadaş bir aile gibi.
    Çok ama çok seviyorum doktorumu iyiki ama iyiki sizinle yollarımız kesişti.
    İyiki varsınız Etem bey iyiki

Uzm. Dr. Nazike Yıldız Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Doktor Nazik’e hanıma 2. Kez kızımı getirdim gerçekten kendisi işinde uzman ve bu işi severek yapıyor.Kızıma faydası olduğunu hem ben hem kızım düşünüyor.şiddetle tavsiye ediyorum.Sınav stresi,kaygısı,odaklanamama problemlerimize dermen oluyor .

K
    Uzm. Dr. Etem Soyuçok Anksiyete Bozukluğu Tedavisi

Sakarya da en iyi doktor diyebilirim güler yüzlü samimi ve içten 6 aydır etem beyden tedavi görüyorum kendimi çok daha iyi hissediyorum sorunları olan herkes hiç düşünmeden tercih edebilir alanında çok iyi ve samimi bir doktor