Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova
Mansuroğlu Mahallesi 286/1. Sokak No:11, BayraklıSigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
Hasta
Bel fıtığı için hocama gittim ve yaptırdığı egzersizler çok faydalı oldu ,teşhis ve tedavi yöntemi isabetli,tavsiye ederim .
tu...a
Doktorum alanında mükemmel iyi ki ona gitmisim muayene olmusum boyun ağrılarından kurtuldum sayesinde iyileşmeye başladım. Ayrıca diz bağlarım koptu kendisi bütün agrilarimi anladı elinden gelen tüm desteği gösterdi beni hemen yönlendirdi. O olmasa aciliyetini asla idrak edemezdim. Fizik tedavide duzenli takibindetim. Hersey icin kendisine çok çok teşekkür ediyorum iyiki var.
öz...
Bel ağrım için gittim. Muayeneden sonrâ sihirli elleriyle çok kısa bir manuel terapi uyguladı.MR cekilmem gerektiğini söyledi.Dünya tatlısı, Dinamik ve bilgilerini hastasına doğru aktaran bir doktor.Tedavi sürecimiz halen devam ediyor.
Bel ağrılarım için muayene oldum hocamız gerçekten bu konuda uzman ve güzel muayene etti detaylı billgiler eşliğinde çok memnun kaldım
ö.....
Boyun sırt ve kol ağrısıyla gittim Özlem hanıma çok güzel muayene etti ve tedavi için gerçekten çok uğraştı ilk seanstan sonra çok mutlu ve iyi hissettim sırtımdaki ağrı çook azaldı ama kol ağrısı devam etti 10 gün sonra ikinci seansa gittim aynı tedavileri tekrar uyguladı ve bana üçüncü seansa gerek kalmayacağını söyledi dediği gibi de oldu ben eski sağlığıma kavuştum ikinci seanstan sonra kol ağrımda geçti kendisine çok teşekkür ediyorum bu işin uzmanı ve çok iyi bir doktor
tc....
İlk sorunum 1990 da başladı ve her 10 yılda bir alevlendi, dolayısı ile birçok yerde tedavi denedim borfiz'e araştırarak gittim , merdiven altı yerlerı dolaşmaktan bıkıp yarıda kesiyordum tedaviyı .uzman dr. Ayşegül tubay'ı tesadüfen tanıdım ,öylesine ilgili ve güler yüzlüydüki kendimi iyi hissettim .
Hele MR a bakıp ağrı noktalarını tariflemesi şaşitti , bu güne kadar en az 10 dr a gittim hiç kimse ağrı noktamı söylemedi. .kendisine minnettarım .
Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilecegim bir hekim ..
Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova, Bayraklı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova, Bayraklı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı.
Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova, toplam 26 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ana(Antinükleer Antikor), Artritte Steroid Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Crp(C-Reaktif Protein Testi), Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü), Esd (Sedimantasyon), Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi, Karaciğer Kan Testleri, Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması).
Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova nerede?Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Bornova adresi Mansuroğlu Mahallesi 286/1. Sokak No:11 Bayraklı şeklindedir.
Bayraklı bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Bayraklı bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri