Özel Bostancı Tıp Merkezi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Bostancı Tıp Merkezi
Vukela Cad. No:38 Üstbostancı, İstanbul 34744
ö....y
Beyaz yakalı olarak çalıştığım ortamdan dolayı depresyona girmiştim yaklaşımı çok iyi geldi görüşmeye devam edeceğim
doktor Feride hanımla inatçı baş ağrılarım için görüşmüştük.Altında sınav kaygı bozukluğu olduğunu buldu, sınav kaygılarımın ben bile farkında değildim.Kendisi ile birkaç görüşme sonrasında başağrılarım azaldı, sınavlarım daha başarılı geçti annem de çok mutlu oldu. Kendisine teşekkür ederim.
f....k
kendimi çok zayıf ve çaresiz hissettiğim bir zamanda kendisi ile tanıştım, ilaç kullanmadan sadece konuşarak içimdeki huzursuzluk , güvensizlik gibi olumsuz duygularımı yenmemi sağladı , kendisine yürekten teşekkür ediyorum İyi ki kendisini tanıdım
y.....
Figen hocam, pozitif yaklaşımı ile daima destek oldu. Alzheimer olan annemizin bakımında bizlere tavsiyelerini paylaştı. Gelişimimiz için kitaplar önerdi. Tıbbi desteklerini moral gücümüzü de kuvvetlendirerek yanımızda oldu.
Saygı ve sevgilerimle.
to...n
Yaşadığım travma sonrasında oluşan Obsesif Kompulsif Bozukluk şüphesi ile Dr. Yemliha'yı ziyaret ettim. Hastaya olan yapıcı ve pozitif yaklaşımı, psikiyatri ve psikofarmakoloji dünyasındaki gelişmeleri yakından takip eden bir hekim olması, isabetli tedavi planı oluşturup nokta atışı çözümler sunması, ve bu sırada preskribe ettiği ilaçların uzun vadeli negatif etkilerini de açık bir şekilde hastaya deklare eden, profesyonel bir hekimdir kendisi. Dr. Yemliha nereye, ben oraya!
Özel Bostancı Tıp Merkezi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Bostancı Tıp Merkezi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizik Tedavi Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Psikiyatrist, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı.
Özel Bostancı Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Bostancı Tıp Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Bostancı Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Bostancı Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Bostancı Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Bostancı Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Bostancı Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Bostancı Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Bostancı Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Bostancı Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Bostancı Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Bostancı Tıp Merkezi nerede?Özel Bostancı Tıp Merkezi adresi Vukela Cad. No:38 Üstbostancı İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri