Hakkımızda

Özel Bower Hastanesi, ilk hastasını kabul ettiği Nisan 2018’den bu yana yaşamına dokunduğu her insana sağlık hizmeti vermek için yoluna devam ediyor.

30 farklı branş, 66 hekim kadrosu ve 159 yatak kapasitesi bulunan özel hastanedir.

Yenişehir Mahallesi Elazığ Caddesi No:2/9, Yenişehir 21100
  • SGK
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları

Doç. Dr. Behzat Can • Laparoskopik Myomektomi

Uzun zamandır doktor arayışı içerisindeyim. Diyarbakır ve çevresinde bir çok doktorla görüştüm hepsinin ortak kararı rahmimi alma yönündeydi. Behzat hocam büyük miyomumu rahmimi koruyarak laparoskopik şekilde yaptı.Amaliyat olalı 2 gün oldu şu an evimde hiç ağrım yok diyebilirim.Behzat hocama ve tüm çalışanlara sevgiler

P
    Doç. Dr. Behzat Can • Kolposkopi

Hpv testi sonrası kolposkopi işlemi için geldim Behzat beye. Onkoloji hastası olarak endişelerim üst seviyedeydi. Yapılacak olan işlemi, süreci, sonrasında ise izlenecek yolları detaylıca ve sabırla anlattı. Yapılan işlem sonrasında aynı gün taburcu oldum. Sonraki günlerde ise hiçbir şikayetim olmadı ya da işleme dair bir yan etki yaşamadım. Bundan sonraki süreçlerimde kendisine ve ekibine sonuna kadar güvenerek muayene olabileceğimi biliyorum.
    Ayrıca Diyarbakır'da ilk defa kaliteli bir kadın doğum doktoruna rastladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

P
    Telefon numarası doğrulandı
    Doç. Dr. Behzat Can • Kadın Hastalıkları Ve Doğ...daha fazlaum Randevusu daha az

Yoğun kanama nedeniyle geldim behsat beye geldik ilgisi çok iyi tecrübesi çok iyidi güvenerekten yatışimizi yaptık ameliyat sonrada kendimi iyi hissetim 24 sat sonra taburcu olduk güvenle herkese tavsiye ederim

Telefon numarası doğrulandı

Rahimde 3 adet miyom vardı ameliyat olmak zorundaydım gitmediğim doktor kalmadı ve behzat can hocamı bulup ameliyata karar verdim laparaskopik yöntem ile 3 miyomumu aldı Allah razı olsun asistanı da çok ilgili

Doç. Dr. Behzat Can • Laparoskopi

Ben 24. 02. 2025 te Behzat hocanın yanında ameliyat oldum her iki yumurtalığımda toplam dört tane dermoid kist vardı yıllardır gitmediğim doktor kalmadı hiç biri bana o güveni vermedi Behzat hocam ile ilk görüşmede bana o güveni verdi gerçekten tanıdığım en doktor sabırlı güler yüzlü ve bilgilendirici konuşmasıyla hemen ameliyata karar verdim çok şükür iyi geçti kendisi ve ekibi hepsi de çok güzel davrandılar Allah hepsinden razı olsun herkese Behzat hocayı tavsiye ederim

Doç. Dr. Behzat Can • Endometriozis

2012'den beri endometriozis hastasıyım ve hastalık mesaneye sıçramıştı son dönemde. Behzat hocaya bir doktorun tavsiyesi üzerine gittim. O kadar ilgili ve güler yüzlü bir insan ki bu bile kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. Detaylı bir şekilde öykümü dinleyip sorduğum sorulara hiç soru işareti bırakmayacak şekilde en ince detayına kadar cevap verdi. Bilgi ve tecrübelerini ve alanında çok iyi olduğunu biliyordum ve görüşmemiz sırasındaki nezaketi, içtenliği, samimiyeti ve en önemlisi bilgisiyle doğru kararı verdiğimden emin şekilde ameliyatımı gerçekleştirdi. Çok iyi bir ameliyat süreci geçirdim, tüm ekip çok ilgiliydi. Mesanedeki endometriozis odakları alındı ve şu an sorunsuz bir şekilde 15. günü geçtim. Ameliyat sonrası hastasını çok yakından takip eden ve yanında olan bir cerrah kendisi. Hiç korkmadan kendinizi değerli hocama emanet edin, pişman olmayacaksınız. Behzat hocamın bu bölge ve bizler için çok büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Doktorum Behzat Bey bu bölge icin gercekten büyük şans. Laparoskopi ile ameliyatimi yapti buyukce myomum uzun suredir kanamalarim vardi. Bu yasam kalitemi olumsuz etkiliyordu. Behzat hocamla tanistiktan hemen sonra ameliyata karar verdim asiri derecede guven verdi. Ameliyat gunu verildi. Ameliyattan sonra gayet rahat bi sekilde taburcu
    oldum. Suan o kadar hafiflemis hissediyorum ki ameliyattan tek bir iz bile yok yeniden dogmus gibiyim . Asiri derecede memnun kaldim doktoruma minnettarim. Gonul rahatligiyla, gozu kapali kesinlikle herkese tavsiye ederimm..

Telefon numarası doğrulandı
    Doç. Dr. Behzat Can • Jinekolojik Onkolo...daha fazlaji Cerrahisi Randevusu daha az

Yaklaşık bir yıldır dermoid kistim vardı.Tavsiye üzerine Mardin'den diyarbakıra behzat hoca ya gittim kendisinin alanında uzman olması aynı zamanda jinekolojik onkoloji cerrahisinde yan dal yapmış olması güler yüzlü olması ve detaylı bir şekilde bilgi vermesi kafamdaki tüm soruları nazik bir şekilde cevaplaması üzerine ameliyat olmaya karar verdim ve ben daha önce birçok doktora görünmeme rağmen ameliyat olmak istemedim.Behzat hocanın yanına gider gitmez ameliyat olmak istedim ve ameliyatım beklediğimden çok başarılı geçti.Ameliyatımı laparoskopik (kapalı) bir şekilde yaptı. 8 cm büyüklüğünde dermoid kistimi hiç patlamadan ve yumurtalık rezervlerime hiç zarar vermeden başarı bir şekilde çıkarttı aynı zamanda dikişlerimin estetik atılması bu süreci çok rahat bir şekilde atlatmamı sağladı.behzat hocanın yanına giderek kendimi çok şanslı hissediyorum ve bundan sonraki adresim hep behzat hoca olacak herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Ö
    Telefon numarası doğrulandı

Sevgili doktorumuz Doç.Dr. Behzat Can öncülüğüyle cerrahi operasyonumuzun preoperatif ve postoperatif dönemlerimizi oldukça başarılı sorunsuz sağlıklı atlatmamızı sağladı sağlık ekibin gerek bilgisi ,tecrübesi ve ilgisiyle tereddüt etmeden uzaman ellerle şifa bulduk .

Telefon numarası doğrulandı

Yumurtalıklarimda kist ve ağrı şikayetiyle
    doktora gitmiştim,ameliyat olmam gerekiyordu ve behzat hoca süreci o kadar iyi ve açık anlattı ki aklımda hiç bir soru işareti ve içimde hiç tereddüt olmadan ameliyat olmaya karar verdim. Doktor bey'in ilgisi ve uzmanlığı sayesinde ameliyat sürecini rahat bir şekilde atlattım diyebilirim.Behzat hoca gerçekten alanında çok iyi bir doktor, aklınızda hiç bir şekilde soru işareti kalmadan ve tereddüt etmeden gidebilirsiniz.