Hakkımızda
Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi kadrosunda 2 adet göz hastalıkları uzmanı, bulunmaktadır. Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi Ankara ilinde Tunalı Hilmi Cad.b Blk No:82 Kavaklıdere adresinde bulunmaktadır.
Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi
Kavaklıdere Mah. Tunalı Hilmi Cad. No:82B Blok Daire:4 Kavaklıdere, Ankara 6680Sigortalar
- Ace European Sigorta
- Halkbank Mensupları
- Merkez Bankası Mensupları
- Ray Sigorta
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta Tüm sigortaları göster
b....g
Telefon numarası doğrulandı
oğlumun göz rahatsızlıgı sebebiyle tanıstık cok bılgılı cok naif biri kısa surede saglıgına kavustu oğlum cok faydasını ve desteğini gorduk gercekten cok memnun kaldık herkese tavsıye edıyorum.
fi...
Telefon numarası doğrulandı
Ogrumun retina yırtığı ve katarakt ameliyatini birlikte yaptı. Ameliyatımız başarılı geçti. Hastasını bu kadar yakın takip eden doktor azdır. İlgisine ve bilgisine hayran kaldık. Teşekkür ederiz
Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi, toplam 46 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Görme Alanı Testi, Intraoküler Basınç Ölçümü, Katarakt Ameliyatı, Lasik, Mikrovasküler Oklüzyon, Preoperatif Değerlendirme, Prk(Fotorefraktif Keratektomi), Retina Dekolmanı Düzeltimi, Tonometre.
Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi nerede?Özel Budak Göz Sağlığı Dal Merkezi adresi Kavaklıdere Mah. Tunalı Hilmi Cad. No:82B Blok Daire:4 Kavaklıdere Ankara şeklindedir.