Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hüdavendigar Mahallesi Yıldırım Mah. Dikkaldırım Cad. No:58/B, Bursa 16090
d.....
Dolgu gerekiyordu, çürükler vardı. Tespit edildi ve ilgilenildi. Biraz daha uzun sürebilirdi, tespit kısa sürdü. Sonra dolgu yapıldı.
ö....
Öncelik ilgi alakası ve güler yüzüyle işlem öncesinde beni rahatlattigi için teşekkür ederim. Kaplama işlemi yaptırdım ve çok memnunum özgüvenim geri geldi.
t....
Estetik amaçla doktoruma başvurdum. Ön fişlerimin şeklinden memnun değildim. Özlem Hocam çok ilgili bir doktor sağolsun. Gülüş dizaynı ile zirkonyum kaplamalar yaptı bana.Süreç boyunca gayet bilgilendirici ve ilgiliydi. Şuan gönlümce gülebiliyorum sayesinde. Kendisine teşekkür ediyorum.
Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, Bursa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, Bursa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı.
Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 84 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü.
Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Hüdavendigar Mahallesi Yıldırım Mah. Dikkaldırım Cad. No:58/B Bursa şeklindedir.
Bursa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Bursa bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri