Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Sağlık hizmetlerimizden, Özel Sağlık Sigortasına sahip olan hastalar ile Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) bağlı hastalar faydalanabilmektedir. Hastahanemiz 7 genel ve 1 acil olmak üzere toplam 8 ameliyathaneye sahiptir. Hastahanemiz; diyaliz merkezleri, cerrahi yoğun bakım, genel yoğun bakım, pediatri yenidoğan yoğun bakım, koroner yoğun bakım ve kardiyovasküler yoğun bakım ünitesi olmak üzere toplam 33 yoğun bakım hasta yatağı kapasitelidir. Ayrıca hastahanemizde ileri teşhis ve tedavi üniteleri (MR, Bilgisayarlı Tomografi, Anjiyografi, Dijital Röntgen, 4 Boyutlu Ultrasonografi) bulunmaktadır.

Hastahanemizde şu an 30 bölümde, 76 doktorla hizmet verilmektedir.

Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye 34773
  • AIG Sigorta
  • Ace European Sigorta
  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Eureko Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Fatih Eraslan Kulak Burun Boğaz Randevusu

Dr.Fatih Bey'le ilk tanışmamız 2006 yılına dayanır. 1,5 yaşındaki çocuğumun burnuna kaçan oyuncak parçası için kapısına dayanıp, hastaneyi birbirine katmış panik halde bir anne olduğum zamanlara... Öyle kabus bir anda, o kadar sakin, işini seven, sabırlı, ve insancıl bir hekime denk gelmiş olmanın değeri paha biçilemez.
    Sonrasında KBB ile ilgili her türlü sorunumuzda tek adresimiz oldu.
    Eli çok hafif, çok kibar, çok nahif alanında da çok bilgili ve deneyimli bir hekimimizdir.
    Çok memnunuz.

Op. Dr. Emel Türkoğlu Normal Randevu

Bir jinekoloji uzmanında aradığınız kriterlerin çok ötesinde bir hekim.
    Konusunda çok bilgili, çok deneyimli, insana huzur veren, içini rahatlatan, çok emin ellerde olduğunuzu hissettiren bir yaklaşımı var.
    2 çocuğumun doğumunu gerçekleştirdi, ikisi de sezeryandı, uyandıktan sonra ağrı neredeyse hiç yoktu, eli çok ama çok hafif.
    Süreç takibinde çok ilgili ve de doğru yönlendirici bir hekim.
    Yıllardır kendisine giderim. Her daim güleryüzlü her daim enerjik ve muhteşem derecede iyimser oluşuna hayranım.
    İyiki var.

Uzm. Dr. Erhan Yüksek Normal Randevu

Doktor Erhan ile tanıştığım günden bu yana hayatımda büyük bir değişiklik oldu. Panik ataklarım nedeniyle zor zamanlar geçiriyordum ve ne yapacağımı bilemez durumdaydım. Ancak, bilgisi, sabrı ve anlayışı ile bana çok yardımcı oldu. Tedavi sürecim boyunca bana her zaman destek verdi ve sonunda paniklerimi kontrol altına almayı başardık. Kendisine minnettarım ve herkese gönülden tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Şuera Oruçlu Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

7 senedir Suera hanıma götürüyorum oğlumu, çok memnunum. Alerjik hastalıkları özellikle hemen anlıyor, tavsiye ederim.

Op. Dr. Gülçin Demirdöven Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Canım doktorum kendisiyle 2014de yolum kesişti. 2015 ocakta önce Allahın izniyle sonra da doktorum sayesinde bebeğime kavuştum. Gebelik boyunca hep memnun kaldık. Bir anne şefkati ile yaklaştı hep. 2020de riskli bir gebelik geçirirken onun yanına gittim ve bana her şeyi açıkça şefkat dolu bir şekilde anlattı. Sonrasında da onun da tahmin ettiği gibi bebeği kaybettim. Uzakta olmasam yine kesinlikle Gülçin hocamı tercih ederim. Allah ondan binlerce kez razı olsun. Bunca zaman sonra yorum yazmamın nedeni: Uzağındayım gebeyim ve kendisine çok ihtiyacım var:,)

T
    Op. Dr. Zeynep Yeşim Demir Görgün Diğer

Canımmmmm doktorum güzel doktorum valla kalbi güzel herseyi güzel çok profesyonel işini doğru yapan herseyi araştıran 2 yıl önce doğumumu yaptırmıştı halen daha aklımda birdaha olursa gidicem demiştim gene gebeyim ve gidicem en harika doktor kendisi otoriter ve bi o kadarda detayli herseyi anlatan tatli doktorum benim hersey gülmek değil ciddi ve profesör işini ciddi yapan iyimser harika doktor dicek bir kelime yok anaç anac

Uzm. Dr. Mehmet Demirdöven Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Bebeğimizin sürekli aglama nöbetleri ve gaz sancisı vardı. Onceki doktorumuz bebegimizin kolik bebek olduğunu ve belli bir süre sonra bu durumun geçeceğini söyleyip geciştirmisti. Ancak Mehmet beyin uyguladığı tedavi sayesinde bebeğimiz eskiye göre çok iyi durumda .İyiki kendisini tercih etmişiz.

J
    Uzm. Dyt. Yeşim Nemutlu Diyetisyen Randevusu

Görüp görebileceğim en donanımlı, bilgili ve işinde usta bir diyetisyen kendisi. Canım diyetisyenim. 3 aydır diyetteyiz ancak kilo koruma vs derken en az 2 yıl daha Yeşim hanım ile görüşeceğim. 3 ayda 78.2 kg dan 7 kg verdim ama 9 kg yağ verip 2 kg ödem attık. Şuanda 71 civarlarındayım. Polikistik over için uyguladığı beslenme müdahalesi eliminasyon ve doğru nokta atışları ile cilt sağlığım düzeldi regl sıklığım düzeldi.

C
    Op. Dr. Zafer Dörtdoğan Diğer

8 yaşındaki oğlumuzun sünneti için endişeli ve stresliydik. Fakat Zafer Hoca sayesinde sünnet işimiz o kadar kolay geçti ki kendisine ve ekibine çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Op. Dr. Zafer Dörtdoğan

Kendim ve ekibim adına Teşekkür ederim, sevgiyle kalın...

Uzm. Dyt. Yeşim Nemutlu Diyetisyen Randevusu

Yeşim hanımla diyet sürecimiz oldukça akıcıydı. Önce psikolojik olarak buna hazırlandım sonrasında yaşam standartlarıma göre gerek iş gerek ev ortamımda dahil gerekli düzenlemeleri yemek konusunda sağladı. Hayatıma kattığı dokunuşla sadece diyet listesi hazırlamadı sağlıklı beslenmeyi öğretti. Böylelikle hayatımın bir parçası haline geldi yeme düzenim ve kilom dengelendi. İyi ki var :) çok teşekkürler