Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Çankaya Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 8 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Çankaya Hastanesi Ankara ilinde Tunalı Hilmi Cad.bülten sokakk.dere No-44 adresinde bulunmaktadır.

Özel Çankaya Hastanesi
Barbaros Mahallesi Bülten Sokak No:44, Çankaya 06700

Uzm. Dr. Sait Yücel Diğer

2,5 yaşındaki kızımın geniz eti ameliyatını hocamız gerçekleştirdi. Çokkk uzun zamandır böyle alçakgönüllü, ilgili , her soruya cevap veren bir doktor görmemiştim. Ne zaman ihtiyacımız olursa ulaştık ki hemen ilk muayene de telefon numarasını verdi. Gönül rahatlığıyla tercih edebilir ve inanıyorum ki şifanızı bulabilirsiniz

Uzm. Dr. Sait Yücel Diğer

10 yaşındaki oğlumuzun pfapa teşhisi nedeniyle bademcikleri alınması gerekiyordu Ameliyat için Ankara dışından geldik. Ameliyat sorunsuz geçti aynı gün taburcu olduk sonrasındaki süreçtede ne zaman istersek hocamızla iletişim kurabildik.Ameliyat sonrası süreçte sorunsuz geçti.Sait Hoca bu alanda güvenebileceğiniz ve çocuğunuzu gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz bir hekim

T
    Uzm. Dr. Sait Yücel Diğer

Burun tamponlarım 1 saat önce alındı 15 yıl sonra nefes aldığımı hatırladım.Gerek ilgi ve alakası gerekse alanındaki uzmanlığı ile kendisine hayatın boyunca minnettar olacağım. Eğer bu şekilde sıkıntısı olan ve yazdığın yazıyı okuyanlar için tek önereceğim sakın vakit kaybetmeyin 15 yıllık eziyet 2 günlük bekleyişten sonra bitti

Uzm. Dr. Sait Yücel Diğer

3 hastane gezmeme rağmen konulan teşhis anı işitme kaybı idi. Sait beye öykümü anlatırken o daha önce yapılan ilk testlerde hastalığımın teşhisini koymuş. Şuan çok rahatım sayesinde kulak çınlaması şuan kalmadı. İşitme kaybı da neredeyse geri geldi.

Op. Dr. Yıldırım Tunçer Diğer

Yıldırım bey, doktor olarak iyi bir doktor. Bilgilendirici, ilgili, hastasını takip eden, hasta psikolojisinden anlayan iyi bir cerrah. 2 hafta önce , tavsiye üzerine Yıldırım beye, endoskopi yapılması için gitmiştim. Ekibi de kendisi gibi iyi ve güleryüzlü insanlardı. Sonuçdan çok memnun kaldım.

Uzm. Dr. Sait Yücel Diğer

Sait beye tavsiye üzerine meniere rahatsızlığın için gittim bir hastasının yönlendirmesi ile 15 günde bir olan ataklarım giderek azaldı ve 2.yılına girdiğimiz tedavi de neredeyse yok diyebilirim iyi ki karşıma çıktı meniere hastası iseniz Sait bey kurtuluşunuz olacaktır.

I
    Prof. Dr. Süleyman Özdemir Meme Biyopsisi

Süleyman hocam annemin göğsünde olan bir kitle için sürecin başından itibaren bize çok yardımcı oldu, konuşması yaklaşımı harikaydı. Kendisi bir doktordan önce merhametli bir insan olarak yaklaştı. Tedaviye farklı şehirde devam etmek zorunda kalsak da kendisinin bizi yönlendirmesi çok yardımcı oldu. İşinde çok iyi harika bir doktor. Kendisine burdan da bir kez daha saygılarımı iletiyorum. Sakın tereddütte kalmayın doğru cerrah Süleyman hocam.

Uzm. Dr. Sait Yücel Diğer

Sait hocam ile tavsiye uzerine tanıştık kızımın geniz eti ve bademcik ameliyatıni yaptı geçen hafta ilgisi ve hasta yaklaşımi çok iyiydi.ne zaman arasak donut aldık gözü kapalı gidebilirsiniz

Uzm. Dr. Sait Yücel Diğer

2022 Şubatında Sait bey tarafından nazal septum deviasyonu ameliyatım yapıldı. Solda açılma sağlanırken, sağda soluk alışımda bir iyileşme ve açılma olmadı. Sait Bey çökme olduğunu söyledi. Bir süre sonra sağ tarafım daha da kötüye giderek tamamen kapandı. Başka bir hekime ameliyat olmayı tercih ettim. Oldukça bir başarılı geçen ameliyat sonrasında şimdi artık nefes alabiliyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Prof. Dr. Mümtaz Alpaslan Diğer

2022 yılında geçirdiğim kalça protezi ameliyatı hüsranla sonuçlandı.arastirmadan üstün kör oldum bu ameliayti başıma ne geleceğini bilmedim.protez kalçamı delip karnıma girmiş Dr Dr gezdim sonucun ölümde dahil birçok komplikasyonla sonuclanacgino söylediler bı akrabam Mümtaz hocamı önerdi hocam muayene etti diğerlerinin dediği hiç bişe demedi yani beni korkutmadi Ve dediği gibide oldu ben hayatımda bu mevkide olupta bı kadar alçak gönüllü bı insan daha gormedim ve doktorlugunu anlatamam ilgi alaka hastaya bilgi vermesi bayıldım hocama herkese tavsiye ederim Allah uzun ömürler versin hocama