Diğer kurumları göster
- Mapfre Sigorta
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta
gö...
Öldüm de cennete mi geldim dedirten melek kalpli adam. Neredeyse ergenliğimden erken menopoz sürecimde ve hala tüm kadınsal sorunlarımın iyilik perisidir kendisi. Biz ailece ve tüm dostlarımızla onu görmeden yapamayız. Tanımanız lazım. İyi ki var şifa meleğimiz
m....ü
Mehmet bey hastasıyla fevkalede dikkatle ilgilenen ve sorunlara çözüm üreten bir doktor. Ağır alerjik sorunlarım olmasına karşın ameliyatim çok iyi geçti sonuçtan çok memnunum ilerleyen süreçte oluşan alerjilerim için elinden geleni yaptığı ve hayatı bana kolaylaştırma gayreti için kendisine şükranlarımı gönderiyorum. Tek söyleyebileceğim Mehmet beyin hastasiysaniz emin ellerdesiniz demektir.
Üst göz kapağı estetiği ile ilgili iki yıl boyunca ayrıntılı araştırmalar yaptım.Sosyal medyada çok reklam yaparak ya da efektli görüntülerle gerçek sonuçlarla ilgili pek tatmin olmadığım işlemlerden sonra ,hocamızın mütevazi ama yaptığı işlemlerdeki profesyonellik karar vermemde etkili oldu ve Bursa’dan gelip kendisine ameliyatımı oldum ve sonuçtan çok memnunum.Hızlı bir iyileşme süreci yaşadım.Bu süreçte şehir dışında olmama rağmen gerekli planlamayı ve işlemlerimizi çok kolay halletmemizi sağlayan güler yüzlü ve çalışkan ekibini unutmuyorum.Mehmet hocamıza samimi,içten,bilgi ve tecrübesiyle insana güven veren yaklaşımı var.Bu işlemi düşünen herkese hocamızı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum..
i̇...b
Sol göz kapağım daha düşüktü.Bu beni çok rahatsız ediyordu.Bir kaç doktor görüşmesi sonunda Mehmet bey bana güven verdi.Ameliyatımın 10.günü olmasına rağmen sonuç çok güzel.Operasyon öncesi ve operasyon sırasında beni çok rahatlattı.İyi ki tercihim sizden yana olmuş .Sevgili doktoruma çalışmalarında başarılar diliyorum.
Ameliyat olmaya karar verdikten sonra birkaç doktor ile birebir görüştüm birçok sayfayı da sosyal medya dan takibe aldım. Mehmet bey'in verdiği güven ekibinin samimi yaklaşımı kararımı netleştirdi. 6 aralık da alt ve üst göz kapak ameliyatı oldum. Çok memnun kaldım . Süreçin başından sonuna kadar güven duydum. İlk kez de bir yere yorum yazıyorum. Düşünenlere fikir olur umarım
mi...u
Alt ve üst göz kapağı sorunum için sosyal medyadaki olumlu yorumlari da dikkate alarak Sayin Dr.Mehmet Özbağçivan ile görüştüm.Bilgisi,ilgisi ve güzel ekibi ile operasyonu gerceklestirdi.Amelyat sonrasi 10.ncu gundeyim hic bir sorun olmadan ilerliyoruz.Hersey cok iyiydi cok memnun kaldim.Guvenli ellerde olduğunu bilmek rahatlatti.
i.....
Üst göz kapağı ameliyatı oldum. Bugün 3.günüm. Hızlı iyileşme süreci yaşıyorum. Herhangi bir komplikasyon gelişmedi.yaşadığım deneyimden son derece memnunum. Hizmet iyi ve itinalı Hekimimiz oldukça ilgiliydi.
ga...e
ben hayatımda ilk defa bir psikiyatriye gittim ve çok memnun kaldım. En başta beni dikkatlice dinledi. eksiksiz her türlü şikayetimi korku ve kaygılarımı endişelerimi anlattım. Sonrasında çok güzel örnekler vererek beni anladığını çok güzel bir iletişim kanalıyla ban geçirdi. Bu bende çok büyük bir güven bağına sebep oldu. Sonrasında miligramı düşük bir ilaç ile tedaviye başladık. Bugün ilacımı içtiğimin ilk günü, her kese Berkant Bey'i tavsiye ediyorum çünkü her ne rahatsızlığımız olursa olsun doktorun iyisine denk gelebilmek artık büyük şans olmuş durumda. Tabi ki tüm hekimlerimiz değerli ancak işini böylesine özenle yapabilen kabul edebilirim ki pek az kişi var.
so...l
Mrb alt gözkapaklarım için İzmirde 3 farklı doktorla görüştüm.Mehmet beyi sosyal medyadan takip ediyodum, kendisiyle görüştüğüm an, kararımı verdim.Sizi dinleyen, ilgili, bilgisini içtenlikle aktaran, çok kibar bir doktor.En önemlisi de ameliyattan sonra oluşabilecek herhangi bir problemde sizin hep yanınızda olacak ve sizi mutlu bir şekilde evinize gönderecektir. Alt göz kapaklarım resmen beni gençleştirdi, dikişler çok iyi, harika hissediyorum, herkes doktorumu soruyor,kendimi çok şanslı hissediyorum. Muhteşemsiniz hocam,yolunuz açık olsun.
el...n
Hocamız ve ekibi Ege Bölgesi için bir şansKendisine göz kapağı ameliyatı oldum ve çok çok mutlu ayrıldım.Ankara ve İzmir için uzun bir araştırma aşamam oldu ameliyat öncesi ve 3 doktor görüşmesi sağladım.Ancak hocamın tekniği ve dikişleri açık ara daha farklı ve güzeldi.Ve bunu ameliyat sonrası yaşayarak tecrübe edinmekten çok mutluyum
Özel Çankaya Tıp Merkezi, İzmir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Çankaya Tıp Merkezi, İzmir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Dermatolog, Genel Cerrah, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ürolog, Psikiyatrist, Nörolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Gastroenterolog, Göz Doktoru.
Özel Çankaya Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Çankaya Tıp Merkezi, toplam 38 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Fundoplikasyon, Fundoplikasyon(Gerd Cerrahisi), Kolonoskopi, Küçük Cerrahiler.
Özel Çankaya Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Çankaya Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Çankaya Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Çankaya Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Çankaya Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Çankaya Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Çankaya Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Çankaya Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Çankaya Tıp Merkezi nerede?Özel Çankaya Tıp Merkezi adresi Gazi Bulvarı No:56/58 Çankaya İzmir şeklindedir.
İzmir bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İzmir bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri