Diğer kurumları göster
- Inter Partner Assistance
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta Tüm sigortaları göster
t.....
Doktor Hanım çok güler yüzlü, yardımsever, profesyonel biri. Annemin göz kapağı ameliyatını mükemmel bir şekilde gerçekleştirdi. İyileşme sürecinde çok yardımcı oldu, yara veya iz hiç kalmadı. Kendisinden çok memnun kaldık.
pi...)
Merhaba ben sizin cok eski hastalrinizdanim 1995 senesinde skolyoz amaliyatimi yapmiştiniz gittigim baska ortapedi doktorlari cok basarili bi amaliyat diyolar şasiriyolar.o zamanlar cocuktum simdi size bi tesekkuru borc bilirim. Elinize kolunuza saglik cok tesekkur ederim.
i̇...n
Aşil tendonum scooterdan düştüğüm dolayısı ile kopmuştu.Ozgur bey aşırı zeki ve analitik bir insan.Problemimi hızlı bir şekilde analiz edip doğru tedavi metodunu uygulamaya geçirdi.Basarili bir cerrahi operasyon geçirdim, kendisine çok teşekkür ederim.
Yaklaşık 2 ay önce olduğum burun ameliyatından Alper Bey’in sayesinde o kadar memnunum ki.. İlgi, alaka her şey çok güzeldi. Tam istediğim sonucu aldım gerçekten çok başarılı bir cerrah kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
t....d
Kulağımda 1 aydır süren ağrı için gittim ,çok ilgili ve detaylı bir muayene sonucu verdiği tedavi ilk günden işe yaradı ağrılarım %90 azaldı,gerçekten mükemmel bir hekim ,ağrısız uyandığım bir sabah için teşekkürler umut hocam.Kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor…
d....a
5.5 yasindaki oglumun Geniz eti sorunu için gittik doktora. Saolsun umut hoca çok bilgili ve ilgiliydi konuya hakimiyeti ve guler yuzuyle icimizi rahatlatti.küçük bir operasyonla bu sorunumuz halloldu şimdi çok daha iyi oğlum. Herşey için teşekkürler
a....u
Sn.Umut Hocam ‘a sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum.Nazofarenks i erken teşhis sayesinde atlattım.Böyle doktorlarımız zor bulunuyor.İletişim,ilgi,takip bu üç özellik her dr da yok malesef..İyi ki karşılaşmışız
d ...o
Umut Bey gördüğüm en kibar doktor. Kendisiyle bir arkadaşımın referansiyla tanıştık. Septum deviasyonu sebebiyle ciddi horlama, uyku apnesi sorunum vardı. Estetik açıdan da burnumu hiç begenmiyordum ama ameliyala ilgili cok korkum vardi.Bana adim adim sureci anlatti ve beni rahatlatti , ameliyat oldum. Sanirim 2 saat sürdü ameliyat ( ben hatırlamıyorum) Hiç morarma şişlik olmadi. 1 gün sonra evime taburcu etti. İnternette ve çevremde bir cok kişi cok agri çektiğini söyledi , neredeyse hiç agri sızı olmadi. 1 hafta sonra tamponlari aldi Umut Bey. Tabiki şimdiki sekline benzemiyordu :) .1 ay sonra şimdiki görünümü oldu. O kadar doğal duruyor ki , ilk defa taniyanlar anlamiyor :)
Cok teşekkürler Umut Bey , iyi ki varsiniz.
ka...n
Annemin 2 dizinden protez ameliyatı gerçekleştirdi. Tek kelime ile çok başarılı ve iyi bir doktor kendisi. Állah'ın izniyle hiç sorunsuz yürümekte, hiçbir problem yaşamadık.
ş....g
En sevdiğim doktor! İlk sezaryen doğumumu kendisi yaptı. İletişimi çoook babacan ve samimi. Asla çoğu doktor gibi egoist değil. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.
Özel Çevre Hastanesi, Şişli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Çevre Hastanesi, Şişli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Dermatolog, Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ürolog, Acil Tıp Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru.
Özel Çevre Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Çevre Hastanesi, toplam 315 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Özel Çevre Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Çevre Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Çevre Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Çevre Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Çevre Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Çevre Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Çevre Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Çevre Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Çevre Hastanesi nerede?Özel Çevre Hastanesi adresi Cemal Sair Sokak No:2 Mecidiyeköy Şişli şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri