Özel Cihangir Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Özel Cihangir Hastanesi
Süleymaniye Mah. 6 Eylül Cad. No: 20 ( Bursa - Ankara Yolu Üzeri Özdilek Yanı ), Bursa 16400
ba...
Ergün hocaya hamilelik öncesi ve hamileliğim boyunca devam ettim ilgisi bilgisi işindeki hassasiyeti çok güzel güven veriyor insana çok memnun kalmıştım ve herkese gözün kapalı öneriyorum iyiki yollarımız kesişmiş. Ayrıca sekreterlerinin tatlılığı ve ilgileri içinde sonsuz
ha...e
2020 yılından beri rutin kontroller için cihangir hastanesinde görev yapan Hatice hanıma gidiyorum her gidişimde aklımda soru işareti kalmayarak odadan ayrılıyorum çok ilgili bir doktor her şeyi en ince detayına kadar anlatıyor işini severek ve titizlikle yapıyor
b....e
Hatice hanımda 2023 yılında sezeryan doğum yaptım doğum sürecim boyunca cok guzel ilgilendi cok memnun kaldım tavsiye ederim
f.....
2 doğumumda da Çiğdem Hanım a gittim. 3. olsa yine giderim. Öyle seviyorum.
se...
Kadir beye bir hafta önce liposuction ameliyatı oldum sonuçtan memnunum beklediğimden de iyi oldu ve eminim zaman geçtikçe morluklar da azaldıkça daha güzel olacaktır doktor beye çok teşekkür ederim tek sorun nefes almak için ameliyat esnasında boğazıma taktıkları boru boğazımı çok kötü kesti 6 günde anca düzeldi ağız içi yaralarım ama kadir bey bence gayet işinde başarılı liposuction düşünenler güvenle yaptırabilir :)
t ...g
Kadir hocama meme küçültme ameliyatı oldum. Sosyal medyada uzun süren araştırmalrım sonucu kendileriyle iletişime geçtim. Okuduğum yorumlar çok iyiydi ilk görüşmeden sonra ameliyata karar verdim ve ameliyatım çok güzel geçti. Ameliyat sonrası Korktuğum ağrılar kesinlikle olmadı. Hocamın İlgisi ve iletişimi çok iyiydi. İyileşme sürecimden sonra yorum yazıyorum iyi ki de bu ameliyatı oldum
ga...n
Kadir bey göğüs küçültme ameliyatı mi yaptı çok güzel geçtigerçekten çok ilgili bir doktor ben cok memnun kaldım ameliyatim 4 saat sürdü çok kolay uyandım ve stres yapmadim buda doktorunun sayasinde
e....a
Cok ilgili bir dr kendisine 1 normal ameliyat ve 2 sene arayla 2 doğum yaptım çok ilgili alakalı bir dr bebeğim olmadığı için gitmiştim tedavi sonrası 2 sene arayla 2 bebeğim oldu kendisinden Allah razı olsun herkese kesinlikle tavsiye ediyorum
sd...r
Cigdem hanimla inegolde tanistim ve burdaki yorumlar sayesinde gittim iyiki gitmisim ilk gebeligimdi ve gebeligin ortalarinda gittim yaklasimi eberjisi pozitifligi mukemmel aileden birisi gibi. Kendisini tanidigim icin cok sansliyim iyiki sizinle yoluma devam etmisim.
be...n
Ameliyattan çıkalı 5.30 saat fln oldu kepçe kulak ameliyatı oldum doktorum Kadir bey ameliyat esnasında öyle güzel ilgilendiki çok eylenceli bir şekilde geçti ameliyatım çok güzeldi hemşire hanımlarda çok ilgililerdi hastane personelide aynı şekil ilgili doktoruma hemşirelere personele ve Cihangir hastanesine çok teşekkür ediyorum gerçekten çok ilgililer.
Özel Cihangir Hastanesi, Bursa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Cihangir Hastanesi, Bursa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Radyolog, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı.
Özel Cihangir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Cihangir Hastanesi, toplam 113 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Artritte Steroid Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Biyoelektrik Tedavisi, Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Crp(C-Reaktif Protein Testi), Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü), Diskografi.
Özel Cihangir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Cihangir Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Cihangir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Cihangir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Cihangir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Cihangir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Cihangir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Cihangir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Cihangir Hastanesi nerede?Özel Cihangir Hastanesi adresi Süleymaniye Mah. 6 Eylül Cad. No: 20 ( Bursa - Ankara Yolu Üzeri Özdilek Yanı ) Bursa şeklindedir.
Bursa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Bursa bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri