Hakkımızda
Özel Çınarlı Hastanesi
Anadolu Cad. No:14 Yenişehir, İzmir
se...
Benim ilk Hamileliğim ve henuz 25 yasindayim birçok kaygı ve panik sorunları olan biriyim ama Reşat beyi tanıdıktan sonra hepsi geçti. Çok soguk kanlı mükemmel bilgi aktarımıyla gebeyi ilaca boğmamasıyla kusursuz bir doktor. Umarım Dogumumuzda böyle geçer simdiden cok tavsiyem oldu herkese tavsiye ederim
Hasta
Mükemmel bir doktor iyiki yollarımız kesişti çok güzel geçen 9 ayın ardından dogumda mükemmel geçti.dogum korkunuz varsa kesinlikle hiç korkmayın benim 3.dogumum ama keşke daha önceki dogumlarımdada Dilay hocamı seçseydim.sezery olmama rağmen hiç ağrım olmadı dogunhanede sıcak davranışları elimi tutması hamileliğimde açıklayıcılıgı mükemmeldi.yaza yaza bitmez buraya iyiki varsınız Dilay hocam herkes Dilay hocaya gitmeli mutlaks
öz...
Dilay Hanım sevgili doktorumuz dünya tatlısı, candan, içten, Güler yüzlü ,bir konuşmasıyla insanı rahatlatan harika bir hekim ilk doğumu sayesinde müthiş rahat geçirdik, o pandemi döneminde resmen bize şans olmuştu şimdi de ikinci kızımız inşallah onun büyülü ellerine doğacak çok şanslıyız biz onun hastalarından biri olarak hep ayrıcalıklı hissettim çok ama çok teşekkür ederiz her zaman gece gündüz destek olduğu için çok sevgiler
b....n
34 haftalık gebelik ve ilk gelişim di çok memnun kaldım. Konuşması bilgilendirmesi ilgisi çok güzeldi.
s....
Enerjisi ve güler yüzü sayesinde Hamilelik sürecim de cook memnun kaldım. Doğumum Çok güzel geçti emeği için teşekkür ederim.
ha...
Dilay Hanım mesleğini seven ve en iyi şekilde yapma gayretinde olan harika bir doktor :) gebeliğimin başından beri gidiyorum. Her zaman güleryüzlü, tüm sorularımızı sabırla cevaplıyor, muayene dışında da telefondan anında ulaşabiliyoruz. Çok memnunuz
ve...k
Hamileliğimin son zamanı 35 haftada gebelik tansiyonum çıkınca kendisiyle tanıştım keşke hamileliğimin ilk başında tanışıp size gelseymişim:) okadar ilgili güleryüzle yaklaşıyor ki inanın pişman olmazsınız doğum zamanı bile 3 kez kendisi ziyaret etti ilgilendi. iyiki varsınız dilay hanım:)
be...y
Doğum öncesi doktor arayışı icerisindeyken buldum Dilay hanımı. En büyük iyikim oldu bir kere bile acaba mı diye düşündürmedi bana. İlgisi, bilgisi çok değerli. Doğumdan o kadar korkuyordum ki Dilay hanımın güçlü duruşu bile bana güç verdi kadın olarak duruşuna hayranım. Tek bir an bile tereddüt etmeden bu süreci Dilay hanımla çok rahat atlatabilirsiniz
su...
Gebeligimi yeni öğrendigimde 4 bucuk haftalikken gittim kendisine, ve kendisinin takipli hastasi olmaya karar verdim. Normal doğumu desteklemesi benim icin en önemlisiydi. Görüp gidebileceginiz en iyi doktor kendisi. Gerek aciklamalariyla gerekse muayenesiyle tam bir profesyonel. Ben cok memnunum gideceklere tavsiyemdir.
ça...y
Doğum sonrası iki çocuğumun da takibini kendisi yaptı. Şuan 2. Çocuğum 8 aylık laktoz alerjisi ve beslenme sorunu var yakından takip ediyor her türlü sorumu yanıtlıyor. Mesajlarıma dönüyor arıyor teşekkür ederiz ilgisi için
Özel Çınarlı Hastanesi, İzmir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Çınarlı Hastanesi, İzmir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Özel Çınarlı Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Çınarlı Hastanesi, toplam 121 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Özel Çınarlı Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Çınarlı Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Çınarlı Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Çınarlı Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Çınarlı Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Çınarlı Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Çınarlı Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Çınarlı Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Çınarlı Hastanesi nerede?Özel Çınarlı Hastanesi adresi Anadolu Cad. No:14 Yenişehir İzmir şeklindedir.
İzmir bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İzmir bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
İzmir bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
İzmir bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
İzmir bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Daha fazla (15)Konak bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Bornova bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Manisa bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri