Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği
Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği
Abdi İpekçi Caddesi No:59 Kat:2 Nişantaşı, ŞişliSıkça Sorulan Sorular
Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği, Şişli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği, Şişli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği, toplam 30 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği hakkında ne düşünüyor?Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği nerede?Özel Clinimed Dermatoloji ve Plastik Cerrahi Kliniği adresi Abdi İpekçi Caddesi No:59 Kat:2 Nişantaşı Şişli şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri