Özel Defa Life Hospital
- Beyşehir Ticaret Odası
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Care & Create
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Medilab Assist
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
el...
33 yaşındayım ilk kez bel fıtığından ameliyat oldum. Sağ bacağım çok kötüydü doktorum acil ameliyat dedi. Ameliyat çok iyi geçti ve ertesi gün bacagimdaki ağrı gitti.Gerçekten fıtık kötü etkilemişti ve güç kaybim çok fazlaydı. Doktor bey ve ekibi çok iyiler aynı zamanda çok nazik ve anlayışlı diş çeker gibi olduBen çok memnun kaldım.Şikayeti olanlar kesinlikle İlhan Hocayı tercih etsinler
t....r
Sevgili doktorum İLHAN BÜYÜKBEŞE; siz gaziantep için, umut bekleyen hastalar için bir ışıksınız,akademik bilginiz, hassasiyetiniz, insancıl
yanınız, inancınız biz hastalar ıcın çok kıymetli. 6 yıldır mücadele ettigim bel fıtıgım sonunda patlamıstı,tarafınıza başvurdum ve hemen zaman kaybetmeden ameliyatım ıçın hassasıyetle surecı başlattınız. Gerek ameliyathanede,gerekse amelıyat sonrasında ilgınızı bılgınızı eksık etmedınız.
6 yıllık takipli hastanız olarak hiç incınmedim tarafınızdan, geçirdigim operasyon öncesı ve sonrasında TÜM EKİP HARİKULADEYDİ!!!
Agrısız güzel pırıl pırıl yarınlarda tüm hastalara şifa olmanız dileklerimle...
u....t
Boğazımda oluşan ağrılardan dolayı gittim. Hocamız gerekli muayeneleri ve tetkikleri yaptıktan sonra tanıyı koydu ve tedaviye başladık. Tüm süreci iyi bir şekilde anlatıp durumu takip etti.
Birkaç beyin cerrahına muayene olduktan sonra İlhan Bey de fıtık ameliyatı olmaya karar verdim . Kesinlikle mesleğini çok iyi bilen ve uygulayan bir doktor , hastalığın teşhisi ve nokta atışı tedavisiyle kısa sürede beni eski sağlığıma kavuşturdu. Kendisine ve ekibine başarılar dilerim.
ay...l
Gördüğüm en iyi çocuk doktoru abartısız. Oğlum 2 aylıktı ve sarılığı bir türlü geçmiyordu. Serpil hocamız şüphelenip test istedi ve favizm hastası olduğunu teşhis etti yıllarca bilmeyenler o şekilde yaşayanlar varmış bu hastalıkla daha sonra araştırınca öğrendim eğer Serpil hocam fark etmeseydi bilmeden kullandığımız ilaçlar ve bakla tüketimiyle oğlum ciddi sağlık sorunları yaşayabilirdi. Herkese tavsiye ederim.
me...
Uzun süredir yaşadığım kilo eksikliği sorunum sosyal ve psikolojik olarak geriye götürmeye başlamıştı beni. Hiçbir şekilde çözüm bulamıyordum. Hakan bey şikayetlerimi dinleyip titizlikle gerekli olan her tahlili yapıp çözüme ulaştırdı. Şimdi adım adım hedef kiloya ulaşıyorum. Verdiği tavsiyeler, ilaçlar sayesinde daha sağlıklı şekilde çözüme yaklaşıyorum. Ne yapsam olmuyor diyen her hastaya mutlaka tavsiye edebileceğim ve ettiğim doktordur.
h....d
görüp görebileceginiz en iyi doktor diyebilirim 10 gün önce annem bel kaymasından dolayı ameliyat oldu suan daha iyi cok şükür Allah bin kere razı olsun doktorumuzdan iyiki varsınız
ha....
Bugün ilk defa gittim çok ilgili bir dr troit ve mide rahatsızlığım için gittim çok iyi dinledi ve çok iyi açıkladı.Beyfendi ve kibar
bü...ç
Öncelikle doktorumdan çok memnun olduğumu söylemek istiyorum...
Çok ilgili bi doktor. Kafanızdaki bütün soru işaretlerini kaldırıyor...
Çok memnunum devamı da gelecek. inşallah saglıkla kucagımıza alırız bebegimizi
nu...
Yillardir tiroid sorunumdan dolayi hastasiyim ve çok memnunum. Isini severek yapan tek ayrintiyi bile kacirmayan basarili bir doktor. Iletisim konusunda bir sorun yasamadim hersey olması gerektigi gibi çok basariliydi..... herkese tavsiye ederim
Özel Defa Life Hospital, Şahinbey şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Defa Life Hospital, Şahinbey şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Pratisyen Hekim, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Psikolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Ürolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Nörolog.
Özel Defa Life Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Defa Life Hospital, toplam 245 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Özel Defa Life Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Defa Life Hospital online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Defa Life Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Defa Life Hospital tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Defa Life Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Defa Life Hospital aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Defa Life Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Defa Life Hospital nerede?Özel Defa Life Hospital adresi Güneykent Mahallesi 216. Caddesi No:74/1 Şahinbey şeklindedir.
Şahinbey bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Şahinbey bölgesindeki Ürolog klinikleri