Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
- Diğer (İade)
- Halk Bankası A.Ş. Mensupları
- Halkbank Mensupları
re...
Korku ve endişe ile gittiğim implant tedavisine, Hasan beyin işlem sırasında her aşamada beni bilgilendirmesi, iletişimi, alçak gönüllü olması beni çok rahatlattı.Kesinlikle tavsiye ederim
v....k
Dişime implant yaptırdım ve gerçekten çok memnun kaldım Melih hocam ve hasan hocam gerçekten işinin ehli doktorlar ilgi ve alaka gerçekten çok ama çok iyi hersorunumu hemen çözdüler
s....b
Annem diş çekiminden çok korkuyordu,Hasan Bey'in yaklaşımı sayesinde dişini kolaylıkla çektirdi.
me...r
Çok memnun kaldım .herkeze buraya gitmesini gözüm kapalı tavsiye ederim . İplant çekim yaptırdım çok memnunnum
b....p
20 lik diş çekimi için gittim. Hasan bey ilgili bir doktor, sorduğunuz soruların yanıtını detaylı bir şekilde verip bilgilendiriyor. Operasyon sırasında hangi aşamada olduğunu bildirip sizi rahatlatmaya çalışıyor. Temiz ve düzenli bir klinik. İlk kez gittim ve memnun kaldım…
ah....
Bugün 20’lik diş çektirdim Hasan hocama hissetmedim diyebilirim..”tamam diş geldi”demese hala çekmeye çalışıyor sanardım. Kendisi çok kibar ve yapmış olduğu işlemleri anlatırken size güven veriyor.İşinin hakkını veren bir doktor
i.....
8 yaşındaki kızımın kötü bir dişçi tecrübesi vardı. Belgin hanım sayesinde büyün korkularını yendi. Naif tavrı ikna kabiliyeti sayesinde kızıma 6 tane dolgu 5 tane çekim yaptı. Kızım her randevuyu iple çeker oldu. Emeklerine sağlık…
h....
Randevu saatimde gittiğimde güleryüzle karşılandım.Hiç bekletilmeden muayene odasına alındım. Dr. Bey Yapılacak işlemi önceden tek tek anlatarak gayet güzel bir şekilde ölçü alma işlemini gerçekleştirdi. İmplant uygulamamın bu ikinci aşaması.Heryer temiz ve düzenli. Zaten içeri girerken galoş giymek mecburi. Ben memnun kaldım. Tavsiye ederim.
r.....
Hasan bey çok ilgiliydi. Diş çekimi yaptırdım. Çok rahat ve ağrısız geçti.
öz...m
Belgin hanıma 6 yaşındaki kızımın diş çürükleri ve süt dişleriyle ilgili problemler yüzünden başvurdum. Süreçte bize olan ilgisinden ve probleme yönelik yaptığı bilgilendirici açıklamalardan çok memnun kaldık.kızımın çok korkusu vardı ancak kurduğu diyalog ve yaklaşım korkusunu yenmesine yardımcı oldu. Muayene sonrası çocuklara verdiği minik hediyeler kızımı çok mutlu etti. Kesinlikle tavsiye ederim.
Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Trabzon şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 94 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apse Insizyonu Ve Drenajı, Çene Implantasyonu, Diş Çekimi, Kemik Grefti, Çene Eklemleri Tedavisi, İmplant, 20'lik Diş Çekimi, Apikal Rezeksiyon, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Gülüş Tasarımı.
Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Dekodent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Fatih mah Yavuz Selim Bulvarı No:336/A Trabzon şeklindedir.