- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Denizli
- Özel Denipollife Hastanesi
Özel Denipollife Hastanesi
Acil tıp doktoru , Beyin ve sinir cerrahı , Çocuk cerrahı , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Dermatolog , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , Kulak burun boğaz doktoru , Kardiyolog , Kalp ve damar cerrahı , Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı , İç hastalıkları uzmanı , Nörolog , Genel cerrah , Fizik tedavi uzmanı , Gastroenterolog , Romatolog daha fazla
Denizli 1 adres
Hakkımızda
Acil Servis, Anestezi Reanimasyon Beslenme Ve Diyetetik, Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Biyokimya, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Ve Ergen Psikiyatrisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Deri Ve Zührevi Hastalıklar, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon ,Gastroenteroloji, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları (Dahiliye),Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz , Mikrobiyoloji, Nöroloji,
Ortopedi, Psikiyatri, Radyoloji, Tıbbi Onkoloji, Üroloji, Yoğun Bakım, Plastik, Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Tıbbi bölümleri ile hastalarına sağlık hizmeti sunmaktadır.
Hakkımızda
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
h....
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktor Beye tavsiye aracılığıyla gittik. Çocuğumuzda dikkat sorunları vardı. Ders başarısı düşüktü. Okulda uyum sorunları yaşıyordu. Görkem Bey, çocuğumuzla çok iyi iletişim kurdu. Detaylı bir şekilde değerlendirdi. Sorularımıza sabırla yanıt verdi. Yaklaşımı, bilgisi ve ilgisiyle oldukca güven veren bir hekim gerçekten. Takiplerimize devam ettik. Bu süreçte oğlumuzda güzel gelişmeler yaşandı. Akademik başarısı arttı, sosyal ilişkileri düzeldi, kendine güveni arttı. İyi ki karşımıza çıkmış Görkem Bey.
z....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Değerli Hocama bir doktor arkadaşımın tavsiyesiyle haziran 2024’te başvurdum. Yıllardır birçok endokrin uzmanına gitmeme rağmen Ayşe Hocamın detaylı bilgilendirmesini daha önce hiçbir hekim yapmadı. Beni sabırla dinlemesi, hastalığın kökenine inmesi, psikolojik olarak da beni anlaması bana çok iyi geldi. Verdiği doğru ilaçlarla hızlı bir şekilde insülin direncim dengelendi. Aslında 2 yıl önce konulmuş ancak bana hiç anlatılmamış “haşimato” tanısı ile ilgili beni çok iyi bilgilendirdi ve tedaviye başladı. Yıllardır bende değişmeyen “yeme bağımlılığını” da çözüme kavuşturdu. Kendisine minnettarım ve etrafımdaki herkese de gönül rahatlılığı ile tavsiye ediyorum.
a....k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kanser rahatsızlığımı atlattıktan sonra bağışıklığım çok düştü ve birkaç yıldır sinüzit en ağır haliyle hayatımı fazlasıyla zora soktu. Gittiğim diğer hocalar ya basit ilaçlarla geçiştirdi ya da ameliyat dedi. Melih Hocam çok özel bir ilgi gösterdi durumumu daha ciddiye aldı. 1 ayın içinde özel bir ilaç tedavisiyle sinüzitimi bitirdi.
su...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
baş ağrısı için gitmediğim doktor kalmamıştı ki Ahmet beyle tanışıncaya kadar çok ilgili bir doktor iyi ki ona gitmişiz
l.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Uzun araştırmalarım sonucu mart ayında çok istediğim burun estetiğimi oldum ve çok memnun kaldım, süreçten korkmama rağmen Enver hocam bütün süreçle yakından ilgilendi ve benim korkularımı yenmeme yardımcı oldu. Gerçekten çok doğal çok güzel bir buruna sahip oldum, bir daha burun estetiği olucak olsaydım kesinlikle yine tercihim Enver hocadan yana olurdu. Burun estetiği sonrası karşılaştığım tüm sorunlarımla da anlayışlı ve samimi bir şekilde ilgilenerek destek oldu. Bu süreçte doktorum Enver Arpacı olduğu kendimi de çok şanslı hissediyorum.
mu...a
Merhabalar;
Babam uzun süredir kanser hastası 4 aydır da felç. Yani belindeki tümör sinir sistemine baskı yaptığından kaynaklı felç geçirdi ama Allah'a şükürler olsun Mevci hocamız sayesinde o kitle alınınca baskı kalktı ve eskisinden daha iyi halde şuan tabi yürümesi için fizik tedaviye ihtiyaç var yine de Mevci hocamızın Ellerine emeğine sağlık.
ok...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
05.08.2024'te bel fıtığından ameliyat oldum. Ellerine sağlık. Ekibi ile mükemmel bir uyum içinde. Ameliyat öncesi o kadar çok ağrı ve acı vardı ki 10mt yürüyemiyordum, Allahıma şükürler olsun şimdi çok iyiyim. Doktorun öyle bir enerjisi var ki, dediklerini yapmazsam bi daha yüzüne bakamayacakmışım gibi, babama duyduğum saygı gibi nasıl anlatayım bilemiyorum da, danışanını şifasına kavuşturmak için çok çabalıyor. Minnettarım kendisine ve değerli ekibine
h....k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Göz rahatsızlığım için baş vurduğum hastene sürecinde Mevci bey'e kadar süreç devam etti benimde tümör tespit edildi ilk önce çok korktum sonra Mevci beyin açıklamaları beni rahatlattı önce Allah'ıma sonra doktor bey'e güvendim ve ameliyatımı oldum .Başarılı bir ameliyat ve hastene süreci geçirdim ve taburcu oldum. İyiki Mevci beyi tanımışım.
ka...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Önce Servergazi Hastanesinde ellerimdeki kuruluktan ötürü kendisinden randevu almıştım. O kadar güzel ilgilenmişti ki daha önce hiç bu kadar ilgili doktora denk gelmedim demiştim. Sonrasında geçirdiğim ciddi alerji yüzünden kendisinden randevu bulamadım. Özelde doktor ararken kendisini Denipolde gördüm ve düşünmeden randevu aldım. Benimle çok güzel ilgilendi her zamanki gibi. İlaçlarımı düzenli kullandım, bir kere de kontrole gittim. Kontrole gittiğimde zaten bir şeyim kalmamıştı. Kendisinden Allah razı olsun, gerçekten hiç düşünmeden gidin.
ha...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Enver beye kemerli düşük burun ve nefes alamama şikayetiyle burun estetiği ameliyat oldum. Bütün süreçte anlayışlı samimi bir şekilde ilgilendi. Yeni burnum beni bambaşka biri yaptı. Ameliyat sonrası ağrı olacagini düşünüyordum ama Ameliyattan sonra hiç ağrım acım olmadı.
Özel Denipollife Hastanesi, Denizli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Denipollife Hastanesi, Denizli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Genel Cerrah, Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenterolog, Romatolog.
Özel Denipollife Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Denipollife Hastanesi, toplam 101 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Laparoskopi, Preoperatif Değerlendirme, Randevu, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Genel Cerrahi Randevusu, Nöroloji Randevusu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Çocuk Cerrahisi Randevusu, Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Özel Denipollife Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Denipollife Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Denipollife Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Denipollife Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Denipollife Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Denipollife Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Denipollife Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Denipollife Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Denipollife Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Denipollife Hastanesi nerede?Özel Denipollife Hastanesi adresi Merkez Efendi Mahallesi 226. Sokak No:156 Denizli şeklindedir.
Denizli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Denizli bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri