Hakkımızda

Özel Denipollife Hastanesi,2002 yılında kurulan ve Denizli’nin tıp merkezi olan Özel Gülhan Tıp Merkezi’nin temellerine dayanmaktadır. 11 Aralık 2017 tarihinden beri Denizli ilinde Denipol Hastanesi adıyla faaliyetine devam etmektedir.
Acil Servis, Anestezi Reanimasyon Beslenme Ve Diyetetik, Beyin Ve Sinir Cerrahisi, Biyokimya, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Ve Ergen Psikiyatrisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Deri Ve Zührevi Hastalıklar, Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon ,Gastroenteroloji, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları (Dahiliye),Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz , Mikrobiyoloji, Nöroloji,
Ortopedi, Psikiyatri, Radyoloji, Tıbbi Onkoloji, Üroloji, Yoğun Bakım, Plastik, Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Tıbbi bölümleri ile hastalarına sağlık hizmeti sunmaktadır.

Özel Denipollife Hastanesi
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Uzm. Dr. Erdal Görkem Gavcar Diğer

Doktor Beye tavsiye aracılığıyla gittik. Çocuğumuzda dikkat sorunları vardı. Ders başarısı düşüktü. Okulda uyum sorunları yaşıyordu. Görkem Bey, çocuğumuzla çok iyi iletişim kurdu. Detaylı bir şekilde değerlendirdi. Sorularımıza sabırla yanıt verdi. Yaklaşımı, bilgisi ve ilgisiyle oldukca güven veren bir hekim gerçekten. Takiplerimize devam ettik. Bu süreçte oğlumuzda güzel gelişmeler yaşandı. Akademik başarısı arttı, sosyal ilişkileri düzeldi, kendine güveni arttı. İyi ki karşımıza çıkmış Görkem Bey.

Z
    Uzm. Dr. Ayşe Merve Yılmazçoban Güldün Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu

Değerli Hocama bir doktor arkadaşımın tavsiyesiyle haziran 2024’te başvurdum. Yıllardır birçok endokrin uzmanına gitmeme rağmen Ayşe Hocamın detaylı bilgilendirmesini daha önce hiçbir hekim yapmadı. Beni sabırla dinlemesi, hastalığın kökenine inmesi, psikolojik olarak da beni anlaması bana çok iyi geldi. Verdiği doğru ilaçlarla hızlı bir şekilde insülin direncim dengelendi. Aslında 2 yıl önce konulmuş ancak bana hiç anlatılmamış “haşimato” tanısı ile ilgili beni çok iyi bilgilendirdi ve tedaviye başladı. Yıllardır bende değişmeyen “yeme bağımlılığını” da çözüme kavuşturdu. Kendisine minnettarım ve etrafımdaki herkese de gönül rahatlılığı ile tavsiye ediyorum.

Uzm. Dr. Melih Üstel Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kanser rahatsızlığımı atlattıktan sonra bağışıklığım çok düştü ve birkaç yıldır sinüzit en ağır haliyle hayatımı fazlasıyla zora soktu. Gittiğim diğer hocalar ya basit ilaçlarla geçiştirdi ya da ameliyat dedi. Melih Hocam çok özel bir ilgi gösterdi durumumu daha ciddiye aldı. 1 ayın içinde özel bir ilaç tedavisiyle sinüzitimi bitirdi.

Uzm. Dr. Ahmet Kılınçer Nöroloji Randevusu

baş ağrısı için gitmediğim doktor kalmamıştı ki Ahmet beyle tanışıncaya kadar çok ilgili bir doktor iyi ki ona gitmişiz

L
    Doç. Dr. Enver Arpacı Burun Estetiği

Uzun araştırmalarım sonucu mart ayında çok istediğim burun estetiğimi oldum ve çok memnun kaldım, süreçten korkmama rağmen Enver hocam bütün süreçle yakından ilgilendi ve benim korkularımı yenmeme yardımcı oldu. Gerçekten çok doğal çok güzel bir buruna sahip oldum, bir daha burun estetiği olucak olsaydım kesinlikle yine tercihim Enver hocadan yana olurdu. Burun estetiği sonrası karşılaştığım tüm sorunlarımla da anlayışlı ve samimi bir şekilde ilgilenerek destek oldu. Bu süreçte doktorum Enver Arpacı olduğu kendimi de çok şanslı hissediyorum.

Doç. Dr. Mevci Özdemir Randevu

Merhabalar;
    Babam uzun süredir kanser hastası 4 aydır da felç. Yani belindeki tümör sinir sistemine baskı yaptığından kaynaklı felç geçirdi ama Allah'a şükürler olsun Mevci hocamız sayesinde o kitle alınınca baskı kalktı ve eskisinden daha iyi halde şuan tabi yürümesi için fizik tedaviye ihtiyaç var yine de Mevci hocamızın Ellerine emeğine sağlık.

O
    Doç. Dr. Mevci Özdemir Randevu

05.08.2024'te bel fıtığından ameliyat oldum. Ellerine sağlık. Ekibi ile mükemmel bir uyum içinde. Ameliyat öncesi o kadar çok ağrı ve acı vardı ki 10mt yürüyemiyordum, Allahıma şükürler olsun şimdi çok iyiyim. Doktorun öyle bir enerjisi var ki, dediklerini yapmazsam bi daha yüzüne bakamayacakmışım gibi, babama duyduğum saygı gibi nasıl anlatayım bilemiyorum da, danışanını şifasına kavuşturmak için çok çabalıyor. Minnettarım kendisine ve değerli ekibine

Doç. Dr. Mevci Özdemir Diğer

Göz rahatsızlığım için baş vurduğum hastene sürecinde Mevci bey'e kadar süreç devam etti benimde tümör tespit edildi ilk önce çok korktum sonra Mevci beyin açıklamaları beni rahatlattı önce Allah'ıma sonra doktor bey'e güvendim ve ameliyatımı oldum .Başarılı bir ameliyat ve hastene süreci geçirdim ve taburcu oldum. İyiki Mevci beyi tanımışım.

K
    Uzm. Dr. Merve Kayhan Diğer

Önce Servergazi Hastanesinde ellerimdeki kuruluktan ötürü kendisinden randevu almıştım. O kadar güzel ilgilenmişti ki daha önce hiç bu kadar ilgili doktora denk gelmedim demiştim. Sonrasında geçirdiğim ciddi alerji yüzünden kendisinden randevu bulamadım. Özelde doktor ararken kendisini Denipolde gördüm ve düşünmeden randevu aldım. Benimle çok güzel ilgilendi her zamanki gibi. İlaçlarımı düzenli kullandım, bir kere de kontrole gittim. Kontrole gittiğimde zaten bir şeyim kalmamıştı. Kendisinden Allah razı olsun, gerçekten hiç düşünmeden gidin.

Doç. Dr. Enver Arpacı Burun Estetiği

Enver beye kemerli düşük burun ve nefes alamama şikayetiyle burun estetiği ameliyat oldum. Bütün süreçte anlayışlı samimi bir şekilde ilgilendi. Yeni burnum beni bambaşka biri yaptı. Ameliyat sonrası ağrı olacagini düşünüyordum ama Ameliyattan sonra hiç ağrım acım olmadı.