Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hakkımızda
Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Mecidiyeköy Mahallesi Büyükdere Caddesi No:91/2 Ocak Apartmanı, Şişli 34387
ez...i
Ortodonti tedavisi için Onul Bey'e ulaşmıştım. Muayene bittiğinde aklımda hiç soru işareti kalmadı ve hemen tedavime başladık. Yaklaşık 10 aydır diş teli kullanıyorum. Yaz ortası gibi bitecek tedavim. Tedavi sürecinde her zaman nazik ve sabırlı oldu. işinin ehli bir hekim. Mutlaka tanışmanızı öneririm. Sevgiler
tu....
Eşimin ablası vasıtasıyla gittim ve Onul bey benim dişçi korkumu yendi diyebilirim, kendisine ne kadar teşekkür etsem az, sürekli ertelediğim ortodonti tedavisini 1 sene de bitirdik
Bu kadar kısa olması beni bile şaşırttı. Kaliteli, güleryüzlü, ayrıca çok da uygun başka ne diyebilirim ki..
Çift çene ameliyatı olmak için gittiğim doktorumun önerisi ile dr.Onul Üner’le tanıştım. Çok güzel bir planlama ile beni ameliyata hazır hale getirdi. Ve ameliyat sonrası çıkan sonuç beni çok mutlu etti. Güler yüzü ve hastalarına yakın ilgisi hatta ameliyat sonrası bile kontrol etmesi çok güzeldi. Ortodonti tedavisi için önereceğim bir doktor
tu...k
Uzm.Dr.Onul Üner polikliniğine gittiğim günden beri ilgilenmeleri güler yüzleri beni çok memnun etti ve genelde diş tedavileri korkulu rüyamdır fakat Onul beyin eli çok hafif ,yaptıgı tedaviyi uygularken sırada ne oldugunu söylüyor ki bu içimin rahatlamasına ve tedirginliğimi geçiriyor. Onul Ünerden başka doktora güvenemiyorum , bir sorun olduğunda hemen arayıp yazıp görüşme imkanınız var ve konuştugunuz dünya tatlısı zeynep hanım doktorla görüşüp direk çözüm buluyor Çok iyi bir doktor güvenle koltuğa oturabilirsiniz, tavsiye ediyorum çok memnunum
ct...ç
Dr.Ali mezdeği aracılığıyla tanıştım kendisini sosyal medyada da araştırdım çene ameliyatımdan ziyade tellerin takılması gözümde büyümüştü.Daha ilk görüşmede kendisinin hastaya aksettiği güven ve samimiyetle tellerim takıldı çok hızlı bir tedavi olduğunu düşünüyorum ki bunu dişlerime bakıncada görebiliyorum.Kliniktede kendisinden ve asistan arkadaşlardan gördüğüm samimiyet için teşekkürler İyiki doktorum sizsiniz İyiki yollarımız kesişmiş diyorum♥️
fu...n
Dr. Onul Bey alanında uzman olmasının yanı sıra çok cana yakın ve ilgili biri. 2 yıl süren tedavi sürecimde her türlü soruma cevap verip, tedavi ile ilgili oldukça aydınlatıcı bilgiler verdi.
Kendisi ile tedavimize başlamadan önce 7 farklı diş hekimi ile görüştüm. Emin olun, Istanbul'da onun gibisini zor bulursunuz.
Babasının da oldukça başarılı bir hekim olması kendi karakterine de yansımış.
Eli de çok hafiftir :]
cr...m
Gözümde büyütmüş olduğum ortodonti tedavim dün tamamlandı.Diş tellerimle ilk günüm harika geçiyor. Senelerdir gözümde büyüttüğüm ,sürekli ertelediğim diş teli takmak düşündüğümden de kısa bir sürede tamamlandı. Hayat kalitemi arttıran bu süreçte, güler yüzü ve kibar yaklaşımıyla Onul Hocama çok teşekkür ederim.Tabi ortodonti tedavisi görmek isteyenler için Onul Hocamı tavsiye edebilirim aynı zamanda yardımcılarıda güler yüzlü ve kibar davranışlı.Herşey için teşekkür ederim Onul Bey inşallah her hasta sizin gibi iyi doktor karşılaşır.
Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Şişli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Şişli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Diş Hastalıkları Uzmanı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Ortodontist.
Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 14 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Koruyucusu, Diş Beyazlatma, Diş İmplantı, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Invisalign Tedavisi, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Randevu.
Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Dent Effect Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Mecidiyeköy Mahallesi Büyükdere Caddesi No:91/2 Ocak Apartmanı Şişli şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri