Özel Dent48 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Orhaniye Mahallesi İsmet Çatak Caddesi No:12/1, Muğla
  • Diğer (İade)

R
    Dt. Özge Akay Diş Hekimi Randevusu

Burada ki yorumlar sayesinde Özge hanımı tercih ettim. Çok ta doğru bir tercih yapmışım. 1 kanal, 2 dolgu ve 1 çekim işlemi yaptırdım. Özetle, diş ile ilgili şimdiye kadar gittim en iyi hekim. Naif, kibar, bilgili ve işini severek yaptığı belli.Yapacaği işlem hakkında sırayla bilgi vermesi, sizin neler hissedeceğinizi önce den size söylemesi ve anlatımı size güven veriyor. Ben çok memnun kaldım. Eşime dostuma tavsiye ediyorum.İnşallah hep Muğla miz da kalır.

Dt. Özge Akay

Güzel görüşleriniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

Dt. Özge Akay Diş Dolgusu

Kendisi hastalara karşı çok nazik çok ilgili ve süreç hakkındaki bilgilendirmeleri çok açıklayıcı ben kendisine dolgu yaptırdım herhangi bir ağrı sızı durumu olmadı böyle iyi bir diş hekimiyle karşılaştığım için şanslıyım

Dt. Özge Akay

Güzel düşünceleriniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

Dt. Özge Akay Diş Dolgusu

Ilk kez gittim ve randevum yoktu. Gider gitmez çoooook tatlı bir karşılama ile karşılaştım. Ağrılı bir dişim vardı ve randevum olmamasına rağmen beni araya sıkıştırıp derdime derman oldu. Eli o kadar hafifti ki ben ne zaman bitti anlamadım bile o kadar hafifti. Bilgi aktarımı, güler yüzü ve ilgisi ile artık tek tercihim :)

Dt. Özge Akay

Güzel görüşleriniz için çok teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

Dt. Özge Akay Kanal Tedavisi

Özge hanımın tedavi öncesi ve esnasında yaklaşımı çok rahatlatıcı ve bilgilendiriciydi. Çok memnun kaldım. Diş hastalıkları korkum olmasına rağmen bunu minimum hissettirdi bana çok teşekkür ediyorum kendisine. Kanal tedavimin ilk seansını dün gerçekleştirdi hiçbir problem olmadı şu an o katlanılmaz diş boyun baş ağrım kalmadı. Haftaya ikinci seansta kalıcı dolgu yapılarak kanal tedavisini tamamlayacağız.

Dt. Özge Akay

Teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

Dt. Özge Akay Kanal Tedavisi

Merhaba. Dent 48 e diş ağrısı ve yüzümde şişlik ile gitmiştim. Doktor Özge hanım tedavime başladı. Başlarken bana yapılacak herşeyi anlattı ve benim de fikrimi sordu. Dişime kanal tedavisi yapılıyor ve şu anda devam ediyor. Doktor Özge hanımdan çok memnunum. Tedavimin her aşamasında ve yaptığı işlemlerde beni hep bilgilendirdi. Doktor hanım hastanın fikrini de soruyor. Ayrıca çalışanları da çok güler yüzlü ve ilgili davranıyorlar. Dent 48 i herkese tavsiye ediyorum. Özellikle doktor Özge hanım in tedavisinden çok memnun kaldım. Teşekkür ediyorum.

Dt. Özge Akay

Memnuniyetiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

U
    Dt. Özge Akay Kanal Tedavisi

Daha öncesinde bir kez diş doktoru tecrübem olmuştu ve o günden sonra dişçiden bir kez daha korkmuştum diş ağrım için gitmiştim kafamda sadece çektirip kurtulmak varken kendisi bana kurtarılabileceğini güzelce anlattı her aşamayı bana söyledi en başından sonuna kadar ilgiyle yaklaştı güler yüzü anlayışı yaptığını anlatması ve ilgisiyle harika bir hekim harika bir insan kendisine gösterdiği ilgi için teşekkür ederim dilerim ki işi daima iyi ve güzel olur. Tesisin içerisi çok güzel ferah ve asistanları aşırı güler yüzlü hiç çekinmeden gidebilirsiniz

Dt. Özge Akay

Düşünceriniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

Dt. Özge Akay Zirkonyum

Özge Akay işinin ehli bir uzman tedavim süresince detaylı açıklamaları çok güzeldi. Bana gülüşümü tekrar kazandırdığı için çok teşekkür ederim. Bütün herkese benim canım doktorumu tavsiye ediyorum. Oğlumun problemlerini de kusursuz giderdi. Korkularını yenmesine yardımcı oldu. İyi ki Özge hanım hekimimiz

Dt. Özge Akay

Memnuniyetiniz benim için değerli, sağlıklı günler dilerim.

Dt. Özge Akay Diş Dolgusu

Dolgu tedavisi için Özge hanıma başvurdum. Kısa bir süre içinde tedavim tamamlandı. Süreçten ve detaylı açıklamalardan çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Dt. Özge Akay

Yorumunuz için teşekkürler, sağlıklı günler dilerim.

Dt. Özge Akay Kanal Tedavisi

Dişim çekilecek hale gelmişti ama Özge hanım kanal tedavisiyle, Diş dolgusuyla ağrısız bir şekilde dişime harika bir işlem yaptı ve kaşılaması anlatımları her zaman güler yüzlü şekilde gerçekten çok teşekkür ederim ve sizede her zaman öneriyorum.

Dt. Özge Akay

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, birlikte yeni bir gülüş inşa edeceğiz :)

Dt. Özge Akay Kanal Tedavisi

Özge hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. bana karşı çok nazik, sıcak kanlı ve güler yüzlü yaklaştı. En önemlisiyse kanal tedavimi başarılı bir şekilde tamamladı. Daha önceden de yaptığı dolgulardan çok memnun kalmıştım. Emeği için öncelikle kendisine daha sonrasına ise tüm dent48 aile teşekkür ederim. Hepsi ayrı ayrı mükemmel insanlar.

Dt. Özge Akay

Memnuniyetiniz benim için değerli. Sağlıklı günler dilerim.