Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
- Ak Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Diğer (İade)
m....m
Eksik dişlerimden dolayı gittim kerem beye, yaptığı zirkonyum kaplamalarla sağladığı estetik ile artık çok rahat gülümseyebiliyorum herşey için kendisine ve ekibine teşekkür ederim.
k....a
Diş Çekimi için gittim , büyük bir korku yaşıyordum ama tecrübesi ve deneyimiyle çok kısa sürede zor olan dişimin çekimini yaptı kendisine ve bütün ekibine ilgisinden dolayı teşekkür ederim
z.....
Kerem bey çok başarılı bir hekim diğer tedavilerde de çok iyi olmakla birlikte gülüş tasarımında özellikle bir numara gülüşümü değil hayatımı değiştirdi
şu...r
Pek çok diş hekimi gezdim , uzun zamandır dişlerime lamine yaptırmak istiyorumdum . Nihayet işini çok profesyonel bilen bir hekime rastladım. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Kerem Kurttaş estetik diş hekimliğinde işinin en iyilerindendir. İşini hızlı ve kaliteli iş yapıyor. Herkese tavsiye ederim.
ay...e
Kerem bey gerçekten çok profesyonel bir diş hekimi . Dişlerime implant yaptı çok başarılı bir süreç geçirdik. Teşekkürler
mi...a
Kerem bey tedavi sürecim boyunca çok ilgiliydi birlikte dişlerime kaplama yaptık. Gülüşüm yeniden tasarlandı , teşekkürler
ha...a
Kerem hocayla pandemi döneminde diş ağrılarımdan dolayı tanıdım. Sonrasında implant yaptırdım. Çok memnun kaldık, güler yüzü iyi planlamasıyla süreci çok iyi yönettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum
s....y
Eksik dişlerim için gittim kerem beye, yaptığı planlama ve tedavisiyle kaybettiğim dişlerime yeniden kavuştum. Alanında en iyisi , ekibine ve kendisine çok teşekkür ederim.
Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Battalgazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, toplam 49 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Cep Derinliği Azaltma, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Kemik Grefti, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Kanal Tedavisi, İmplant, Pembe Estetik, 20'lik Diş Çekimi, Subgingival Küretaj.
Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Özel Denta Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Hamidiye Mahallesi Turan Emeksiz Sokak No:75 Battalgazi şeklindedir.