Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Zeytinlik Mahallesi Yakut Sokak No:37/A, İstanbul 34140Sigortalar
- Diğer (İade)
n....l
Senem Hoca yıllardır ailecek gittiğimiz diş hekimimiz. Elinin hafifliği Beylikdüzü'nden Bakırköy'e gelme sebebim. Herkese tavsiye ederim.
Dr. Dt. Senem Özer Yüceyaltırık
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz
Alt çenedeki gömülü yirmilik dişimi çektirmek istiyordum ama sinire yakın olduğu için cerrahlar dokunmayalım dediler. Zaten çene darlığı yüzünden geçmişte ortodontik tedavi gördüğüm için ve ileride tekrar dişlerde çarpıklığa sebep olmaması için senem hanım dişin alınması gerektiğini söyledi. Dişi parçalayarak çıkardı ve işlemden sonra dudakta, çenede uyuşukluk veya hissizlik yaşamadım. Yapmam gerekenleri tek tek açıkladı ve sorularıma ilgiyle yanıt verdi. Kendisinden çok memnun kaldım.
Güzel yorumunuz için teşekkürler
ta...k
Senem Hanım gerçekten çok profesyonel ve samimi bir şekilde tedavi sürecimi planladı ve farkında olmadığım problemlerimi gün yüzüne çıkarıp beni bilgilendirdi.
Güzel yorumunuz için teşekkürler
d....ö
Senem hanım cok ilgili ve guleyuzlu. Eli de epey hızlı ve yumuşak . Ben ne oldugunu anlamadan 20’lik dişimi çekmiş tedavimi bitirmişti.
Yorumunuz için teşekkürler
v.....
Senem Hanım pratik ve estetik algısı yüksek bir doktor. Bir diş hekiminde ikisini bir arada bulmak sık rastlanır bir durum değil. İmplant ve sonrasındaki kaplamamda süreç tam da istediğim gibi sorunsuz ve hızlıca tamamlandı. Şanslıyım ve kendisini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
Dr. Dt. Senem Özer Yüceyaltırık
Geri bildiriminiz için teşekkürler, böyle yorumlar motivasyonumuzu çok arttırıyor
bu...s
Senem hanımı çok uzun zamandır tanıyorum. Kendisiyle yirmilik dişlerimin ağrıları sonrasında tanıştım ve operasyonu kendisi yaptı yüzümde sivilce kadar bile şişme olmadı. Sonrasında birçok işlem yaptırdım. Dolgu temizlik implant kompozit dolgu diş beyazlatma tel tedavisi hepsinde tek tercihim kendisi oldu. İnanılmaz bir doktor. Söylediği her şeye sonsuz güvenirim çok profesyonel ve tatlı biri aynı zamanda elide çok hafiftir. Bugün diş taşı temizliği için kliniğine gittim ve gerçekten çok titizlikle temizledi dişlerimi daha önce birçok yerde aynı işlemi yaptırdım basit gibi görünebilir ama bu kadar ayrıntılı yapan birisine denk gelmedim.
Dr. Dt. Senem Özer Yüceyaltırık
Güzel yorumunuz için teşekkürler.
r.....
7-8 yıldır ailece çoğu diş işlemi için Senem Hocaya geliyoruz. Alanında uzman, hastasına tatmin edici açıklamalar yapan, eli hafif ve güler yüzlü bir diş hekimi. Dolgu, kanal, diş çekimi, 20lik çekimi, diş taşı temizliği, gece plağı (splint) gibi her işlemde hep memnun ayrılıyoruz ve sonrasında sorun yaşamıyoruz. İyi ki var, İstanbul'da diş hekimi arayışında olanlara tavsiyemdir.
Dr. Dt. Senem Özer Yüceyaltırık
Memnun olmanıza çok sevindik, sizler de iyi ki varsınız.
ön...
Kanal tedavisive diş çekimi yaptı çekilen dişime impilant yapacak çok güveniyorum
Dr. Dt. Senem Özer Yüceyaltırık
Güveniniz için teşekkür ederim ederiz.
c....t
İmplant yaptıralı 5seneden fazla oldu be hiç bir sorun yaşamadım.Senem hanımın eli çok hafif, implant gibi zorlu süreçleri bitince anlayabiliyorsunuz.Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Tanı ve sürecin nasıl ilerlemesi gerektiğinide detaylı anlatıyor.
Güzel yorumlarınız için teşekkürler
eb...u
Diş etleri ve dişlerimdeki sorunlar çok fazlaydı, önceki araştırmalarımdan sonra düzeleceğini düşünmüyordum bile ama Senem hanımın yaptığı iş mucize gibi bişey oldu bu kadar mı muhteşem, sanat eseri gibi özenilir
Güzel yorumlarınız için teşekkürler
Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı.
Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 99 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diş Estetiği, Lokal Anestezi, Lazerli Diş Bakımı, Dental Anestezi, Apikal Rezeksiyon, Ağız Koruyucusu, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Ilacı Kullanımı, Diş Dolgusu, Diş X-Ray.
Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta/danışan, Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Dentethic Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Zeytinlik Mahallesi Yakut Sokak No:37/A İstanbul şeklindedir.