Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Çınar Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi No:40/B, Maltepe 34100Sigortalar
- Diğer (İade)
Hasta
Kendisi mükemmel bir hekim, yaptığı implant ve kanalları kim gördüyse kim yaptı bunları bu kadar mükemmel diye, gözünüz kapalı tedavi olabilirsiniz.
se...n
Ayşe Hanım’a yarım kalan zirkonyum tedavisi için randevu almıştım. Ayşe Hanımın bilgisi, yaklaşımı, hastaya olan saygısı, güler yüzü için çok teşekkür ediyorum. Doktorumuzu kesinlikle tavsiye ediyorum.
se...n
Buğra Bey’e dişlerimin aralıkları sebebiyle randevu aldım. Tel tedavisi uzun süreceği ve sabredemeyeceğim için üst ve alt dişlerime zirkonyum kaplama yapmayı karar verdik. Buğra Bey bilgisi, ilgisi, işini özenle ve titizlikle yapan, güler yüzlü, çok kaliteli ve mütevazi bir diş doktoru. Memnuniyetle tavsiye ediyorum.
se...m
Zirkonyum yaptırmak için gittiğim bir doktor. Tedavi sürecim bitti. Ayşe hanım işinde o kadar titiz ve bilgili ki gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Beni mutlu etmek için de çok uğraştılar bıkmadan usanmadan, şuan gayet mutluyum yine olsa yine kendisini tercih ederim
i̇....
Eşim ve kardeşimin diş dolguları benim de hem dolgu hem de gömülü 20 lik dişlerimin çekimi için Büşra hanımı tercih ettik. Eli oldukça hafif, tedavisi başarılı ve en önemlisi de psikolojik olarak hastayı rahatlatma yönü. Kendisine teşekkür ediyorum.
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Maltepe şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Maltepe şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Endodontist, Perinatolog, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Periodontolog, Restoratif Diş Tedavisi Uzmanı, Ortodontist, Diş Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Diş Hekimi.
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 98 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Tam Diş Protezi, X-Ray.
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Çınar Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi No:40/B Maltepe şeklindedir.
Maltepe bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Maltepe bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri