Çaydaçıra Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:99B/1, Elazığ 23050

Dt. Mustafa Beytullah Yıldırım Kanal Tedavisi

Polikliniğine gittiğim zaman Mustafa Bey'le görüşme sağladım. Kendisi işini hakkıyla yapan bir diş hekimi, Dolgu, kanal tedavisi ve diş çekimi yaptırdım. İkisinden de memnunum.

Dt. Mustafa Beytullah Yıldırım Diş Dolgusu

Mustafa bey gerçekten işinde çok başarılı bir hekim. Kendisi diş taşı temizliğimi ve 3 dolgumu yaptı. Çok memnun kaldım, diş hekimi korkum olmasına rağmen tedavimi yaparken beni çok rahatlattı endişelerim geçti. Benim gibi korkularınız varsa kesinlikle Mustafa beyde tedavi olmanızı öneririm.

Dt. Ayşe Bulut Biçici Pedodonti

4 yaşındaki kızıma başka bir doktor genel anestezi altında kaplama önerdi ama karşıma Ayşe Hoca çıktı. Kızım güle oynaya gidip kanal ve dolgularini yaptırdı çok memnun kaldık herkese tavsiyemdir.

Uzm. Dt. Onural Butay Öztürk Periodontoloji Randevusu

Butay hocam diş eti tedavimi, dudak dolgumu ve masseter botoksumu yaptı. Tedavi öncesinde çok detaylı bi şekilde bilgilendirdi. Diş eti problemlemim ve diş sıkma problemim tamamen ortadan kalktı. Dudak dolgum da doğal ve güzel oldu. Çok memnun kaldım. Çok güzel bir klinik herkese tavsiye ederim.

Dt. Enes Erdoğan Diş Dolgusu

Hastalara uyacak esnek çalışma saatleri sayesinde 16 dolgumu yaptırabilecek vakit bulduğum, korkularımı yenerek randevularıma keyifle gittiğim harika bir klinik. Sağlamış oldukları kaliteli hizmet ve güler yüzleriyle tam bir aile ortamı. Uzun tedavi sürecim boyunca ilgi ve alakasını eksik etmeyen, bilgi ve becerilerine sonsuz güvendiğim Enes hocam herşey için çok teşekkür ederim. İyi ki siz, iyi ki Dent Master ! :)

Dt. Ayşe Bulut Biçici Diş Dolgusu

Dt.Ayşe Bulut Biçici Hanım’a ilk önce çok teşekkür ederim; yaptığı dolgular ve birçok diş tedavisi yapımında hiç acı hissettirmediği için Güler yüzlülüğüyle ve geniş iş tecrübesinin kusursuzluğuyla işinin ehli bir diş hekimi olduğunu gördüm Ayşe hanımı Tereddüt etmeden onur ve gururla herkese tavsiye ederim

Dt. Ayşe Bulut Biçici Diş Dolgusu

Diş hekimi fobimi Ayse hanım sayesinde yendim. Güleryüzü,hastayla olan iletisimi cok iyiydi. Ben 7 dolgu yaptirdim bi o kadarda esim yaptirdi cok memnun kaldik ve sonrasinda da agrimiz hic olmadi. Sonsuz tesekkurler iyi ki sizin gibi bir doktorla tanistik tek adresimiz tabi ki dentmaster

Ü
    Uzm. Dt. Onural Butay Öztürk Periodontoloji Randevusu

Butay hocada diş eti tedavimi implant tedavimi ve dudak dolgumu yaptırdım. Tedavi öncesi ve sonrası mükemmeldi. Teşekkür ediyorum

Uzm. Dt. Onural Butay Öztürk Diş Hekimi Randevusu

Ortodonti tedavim için dişlerimin çekilmesi gerekiyordu, biraz panik yapmama rağmen Butay Bey ve ekip arkadaşlarının iletişimi, klinik şartları beni oldukça rahatlattı.Diş çekimi sonrasında da arayıp ilgilenmeleri işlerini severek ve profesyonel bir şekilde yaptıklarını fazlasıyla göstermekte, her şey için teşekkürler..

Dt. Ayşe Bulut Biçici Diş Dolgusu

Ayşe Hoca diş temizliğimi ve dolgu tedavimi yaptı. Çok memnun kaldım. Herkes çok güler yüzlüydü. Hem Ayşe Hoca’ya hem de Dentmaster ailesine çok teşekkür ederim.