Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Çaydaçıra Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:99B/1, Elazığ 23050Uzmanlar
hü...
Polikliniğine gittiğim zaman Mustafa Bey'le görüşme sağladım. Kendisi işini hakkıyla yapan bir diş hekimi, Dolgu, kanal tedavisi ve diş çekimi yaptırdım. İkisinden de memnunum.
d....
Mustafa bey gerçekten işinde çok başarılı bir hekim. Kendisi diş taşı temizliğimi ve 3 dolgumu yaptı. Çok memnun kaldım, diş hekimi korkum olmasına rağmen tedavimi yaparken beni çok rahatlattı endişelerim geçti. Benim gibi korkularınız varsa kesinlikle Mustafa beyde tedavi olmanızı öneririm.
4 yaşındaki kızıma başka bir doktor genel anestezi altında kaplama önerdi ama karşıma Ayşe Hoca çıktı. Kızım güle oynaya gidip kanal ve dolgularini yaptırdı çok memnun kaldık herkese tavsiyemdir.
Butay hocam diş eti tedavimi, dudak dolgumu ve masseter botoksumu yaptı. Tedavi öncesinde çok detaylı bi şekilde bilgilendirdi. Diş eti problemlemim ve diş sıkma problemim tamamen ortadan kalktı. Dudak dolgum da doğal ve güzel oldu. Çok memnun kaldım. Çok güzel bir klinik herkese tavsiye ederim.
Hastalara uyacak esnek çalışma saatleri sayesinde 16 dolgumu yaptırabilecek vakit bulduğum, korkularımı yenerek randevularıma keyifle gittiğim harika bir klinik. Sağlamış oldukları kaliteli hizmet ve güler yüzleriyle tam bir aile ortamı. Uzun tedavi sürecim boyunca ilgi ve alakasını eksik etmeyen, bilgi ve becerilerine sonsuz güvendiğim Enes hocam herşey için çok teşekkür ederim. İyi ki siz, iyi ki Dent Master ! :)
Dt.Ayşe Bulut Biçici Hanım’a ilk önce çok teşekkür ederim; yaptığı dolgular ve birçok diş tedavisi yapımında hiç acı hissettirmediği için Güler yüzlülüğüyle ve geniş iş tecrübesinin kusursuzluğuyla işinin ehli bir diş hekimi olduğunu gördüm Ayşe hanımı Tereddüt etmeden onur ve gururla herkese tavsiye ederim
el...
Diş hekimi fobimi Ayse hanım sayesinde yendim. Güleryüzü,hastayla olan iletisimi cok iyiydi. Ben 7 dolgu yaptirdim bi o kadarda esim yaptirdi cok memnun kaldik ve sonrasinda da agrimiz hic olmadi. Sonsuz tesekkurler iyi ki sizin gibi bir doktorla tanistik tek adresimiz tabi ki dentmaster
üm...r
Butay hocada diş eti tedavimi implant tedavimi ve dudak dolgumu yaptırdım. Tedavi öncesi ve sonrası mükemmeldi. Teşekkür ediyorum
Ortodonti tedavim için dişlerimin çekilmesi gerekiyordu, biraz panik yapmama rağmen Butay Bey ve ekip arkadaşlarının iletişimi, klinik şartları beni oldukça rahatlattı.Diş çekimi sonrasında da arayıp ilgilenmeleri işlerini severek ve profesyonel bir şekilde yaptıklarını fazlasıyla göstermekte, her şey için teşekkürler..
Hasta
Ayşe Hoca diş temizliğimi ve dolgu tedavimi yaptı. Çok memnun kaldım. Herkes çok güler yüzlüydü. Hem Ayşe Hoca’ya hem de Dentmaster ailesine çok teşekkür ederim.
Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Elazığ şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 60 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Tam Diş Protezi, X-Ray.
Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Çaydaçıra Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:99B/1 Elazığ şeklindedir.