Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı
İdealtepe Mahallesi Bagdat Cad. Hulusi Bey Apt. No:253 K:1 D:4, İstanbul 34841Uzmanlar
bu...k
Serhat Hoca'ya geçen ay diş ağrısı ile gittim. Bana muayenenin ardından 20 yaş dişimin gömük kaldığını ve alınması gerektiği söyledi. Başta çok korktum. Çok güzel açıklamalar ile beni rahatlattı.
Sonra operasyona girdim. 2 tane yirmi yaş disimi çekti. Korktuğum başıma gelmedi. Gerçekten çok deneyimli ve uzman bir isme gittiğimi işlem sonrasında bir kez daha anladım. Çekimden sonraki günlerde de uzaktan iletişimde kaldık ve çok ilgilendi sağolsun
O kadar memnun kaldım ki, 1 ay sonra da implant için ziyarete gideceğim. Planlama yapacağız.
Diş bence çok çok önemli bir konu. Kendinizi gözü kapalı emanet edebilecek bir hekim arıyorsanız o kişi Serhat Yalçın olmalı.
Ben levent'teki yerlerine gittim. Pandemi döneminde rahatlıkla gidilebilecek hijyenik klinikleri var. Karsı tarafta da bir şubeleri varmış herkese öneririm.
d....n
Eşimin dişlerinde yaklaşık 5 senedir hem sağlık hem estetik sorunlar vardı. Öndeki dişleri üst üste çıkmıştı. Detaylı bir araştırma yaptım. Serhat Yalçın ismi ile karşılaştım. Akademik yönü, deneyimi ve kendi alanındaki yetkinliği beni etkiledi açıkçası. Levent'teki kliniğine gittik. Bizi çok sıcak karşıladılar. Hem dolgu, implant gibi sağlık sorunları hem de estetik sorunları çözüldü. Gerçekten eşim aynaya bakıp her gün aynı cümleyi tekrarlıyor. İyi ki Serhat Hocayı buldun tebrik ederim. iyi ki gittik, sorunlarımdan kurtuldum diyor. Eşimi yıllardır çektiği diş problemlerinden kurtaran en iyi diş hekimi, hocaların hocası Serhat Bey'e çok teşekkürler. iyi ki sizin gibi doktorlar var. Ellerinize sağlık.
Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Ortodontist, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Çocuk Diş Hekimi, Endodontist.
Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı ile iletişime geçin.
Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı nerede?Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı adresi İdealtepe Mahallesi Bagdat Cad. Hulusi Bey Apt. No:253 K:1 D:4 İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
İstanbul bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
İstanbul bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)Bahçelievler bölgesindeki Protetik Diş Tedavisi Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Protetik Diş Tedavisi Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Protetik Diş Tedavisi Uzmanı klinikleri