Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez
- HDI Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Tüm sigortaları göster
mu...n
Diş etlerimdeki tedavi, implant ve kaplama işlemleri çok başarılı geçti. Doktorumdan ve ekibinden son derece memnun kaldım; hepsi son derece profesyonel ve ilgiliydi. Her aşamada yanımda oldular ve süreçteki her soruma yanıt verdiler. Sonuçtan çok mutluyum ve kesinlikle tavsiye ediyorum!
f....̇
İmplant işlemim son derece başarılı geçti ve doktorum son derece profesyonel ve ilgiliydi. Ayrıca, ekip de çok yardımcıydı ve her aşamada yanımda oldular. Sonuç olarak, hem süreç hem de sonuç açısından son derece memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum!
bu...z
Uzun suredir diş eti uzmanı araştırıyordum. Bu sürede pek çok diş eti uzamanına muayene oldum. Yapılacak işlemler ve sürecin devamında izlenecek yollar hakkında bilgiler aldım. Bunlara ek olarak da maddi olarak beni zorlamaması gerekiyordu. Aralarında bana en güven veren kişi Doğukan Bey’di. Çünkü pek çok diş hekimi dişimi direkt çekme taraftarıydı. Doğukan Bey ise mevcut dişlerimi kurtarma taraftarıydı. Dişime yapılan işlemlerden sonra çok rahat ettim. Ekmeğin içini bile ısırırken sorun yaşadığım dişimle artık abartmadan pek çok şeyi rahatça ısırıp yiyebiliyorum. Çok fazla diş hekimi tecrübem olduğu için rahatlıkla söylüyorum ki gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz, nasıl bir süreç izleneceğiyle ilgili sizi bilgilendiren, işlemler sırasında da güleryüzleriyle ve becerileriyle çok iyi bir iş çıkaran işinde çok başarılı bir hekim. Ben kendilerinden ve ekiplerinden çok memnunum. Umarım tekrar bir diş eti sorunu yaşamam. Ama yaşarsam da gideceğim tek periodontoloji uzmanı artık Doğukan Bey
se...n
Doğukan bey 20lik diş çekimimi ve diş dolgu tedavimi yaptı. Kendisi ve ekibi çok başarılı ve ilgiliydi. Tedavi sonrası takibini bizzat Doğukan bey yaptı. Kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldım.
İlk seansta dolgularım yenilendi, diş eti ve diş taşı temizliği yapıldı. Daha sonra da ön dişlerimdeki lekelerden şikayetçi olduğum için, estetik açıdan güzel gözükmesini belirttim. Bunun üzerine ön dişlere estetik dolgu uygulandı. Kısa sürede bütün uygulamalar yapıldı. Sonuçtan çok memnun kaldım. Kendisine tekrar teşekkür ederim :)
hu...t
Mart ayında Doğukan hocaya muayene için gitmiştim.Bana diş eti tedavisi yapılacağını söyledi ve başarılı bir şekilde uygulandı.Sonrasinda implantlarım yapıldı.Doğukan hocama ilgisinden ve başarısından dolayı teşekkür ederim.
sa...k
Oldukça ilgili sempatik bir hekim. Eli pratik, kanal tedavisi kron ve zirkonyum+porselen kaplama ve de lazerle diş beyazlatma yaptırdım. Şu an memnunum. Umarım uzun ömürlü olurlar tabi ki bu benim kullanım şartlarımla da alakalı. Özellikle diş hekimi fobisi olan varsa pratikliği sebebiyle tavsiye ederim pişman olmazsınız.
ya...
Doğukan bey diş ameliyatıma girdi kendisi bilhassa çok ilgilendi ameliyat çok başarılıydı kendisine çok teşekkür ediyorum
se...a
Aynı kurumda başka bir doktora diş çekimi için gitmiştim ve beni diş eti rahatsızlığım olduğu için Doğukan beye yönlendirdi. Tesadüfen tanıdığım ve iyi ki tanımışım dediğim nadir doktorlardan biri oldu kendisi.Tedavi sırasında beni inanılmaz rahatlattı.Doğukan bey sayesinde yapılan işlemden sonra Bütün sorunum çözüldü resmen. Ardından 20 lik diş çekimi yapıldı ve hiç bir acı hissetmedim eli gerçekten çok hafif bir doktor.Gerek hijyen gerek ortam temizliği gerçekten mükemmeldi gönül rahatlığıyla işlemlerimi yaptırdım. Doğukan beye ve ekibine Güler yüzleri anlayışları ve her sorduğum soruyu sabırla cevapladıkları için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yapılacak işlemlerde de yine Doğukan beyle yol almaya devam edicem.Çevremde benim gibi sorunu olan arkadaşlarımada kesinlikle Doğukan beyi tavsiye ediyorum.
ah...a
Genç ve oldukça sempatik bir hekim. Teşhis ve sonrasında gerekli müdahaleyi (Kanal Tedavisi) gayet profesyonel bir şekilde yaptı. Gönül rahatlığı ile tercih edin.
Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez, Balıkesir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez, Balıkesir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı.
Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez, toplam 83 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Tam Diş Protezi.
Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez nerede?Özel Deva Diş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Merkez adresi Plevne Mahallesi 12121 sk no 4 Balıkesir şeklindedir.
Balıkesir bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Balıkesir bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri