Diğer kurumları göster
- Ray Sigorta
- Sompo Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
Dr. Ali Aksu beni hayata döndürdü. Sayesinde hayat enerjimi geri kazandım. Başarılı tüp mide ameliyatı geçirdim. Kilomdan dolayı yürüyemiyordum şimdi çok rahat yürüyebiliyorum.
Ali bey tüp mide ameliyatımı yaptı. İşinde uzman ilgili bir doktor ameliyattan sonra bütün detayıyla bilgi vermesi hastalarına olan ilgisi çok iyi. İstanbuldan selamlar hocam. Gönül rahatlığıyla ali hocayı tercih edebilirsiniz.
fe...r
Radyolog Oya hanım işini layıkıyla yapan bir hekim.. oğlumun sol böbreğindeki up darlığı gördü. bizi bilgilendirdi korkulacak bir durum olmadığını açıkladı. kendisine teşekkürü borç bilirim
ç....k
böbrek taşımın tanısını başarıyla koyan beni şiddetli ağrılardan kurtaran eşsiz doktorumun başarılarını devamını dilerim.
mu...e
Şiddetli sırt ağrısı ile gittim. Doktor hanım muayenem ve rahatsızlığım için yapılması gerekenleri detayları ile sabırla anlattı. 3 gün içerisinde rahatladım. Başarılar dilerim.
Biz DR. Gül Hanıma 12 yaşındaki kızımın diz kapaklarında oluşan ağrılar için başvurduk. Kızım yürümekte zorluk çekiyordu ve ağrıları oluyordu. Doktorumuzun teşhisiyle uyguladığı fizik tedavi ve egzersizler sayesinde kızım şuan rahat yürüyebiliyor ağrıları da hiç kalmadı. Doktorumuza emeklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.
a....y
Çocuğumun kulağında iltihap vardı bir damla yazdı kullandık, kontrole gittiğimizde bişeyi kalmamış dedi. Hiçbişey yok dedi gönderdi. 1 hafta sonra devlet hastanesine tekrar aynı ağrıyla gitmek zorunda kaldık ve sonucunda maalesef çocuğumun her iki kulağına tüp takıldı. Hocamız sorunu bizlere söyleyebilseydi keşke.
me...o
Göstermiş olduğunuz sıcak aile ilişkisi içerisinde geçirmiş olduğum 10 seanslık tedavim bugün bitti.Ağrılı geldim kronikleşen sırt ve bel ağrılarım için uyguladığınız tedaviler sayesinde sağlıklı dönüyorum göstermiş olduğunuz Güler yüz ve ilginiz için teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum Gül hanım :)
s....ö
Ben 32 yaşındayım 19 yıldır, Elazığ'da gitmediğim doktor kalmadı. Ben artık ümidi kestim en son gül hanımın ismini duydum gittim.Hastalığımın adı lenf ödemmiş tedaviye başladım ne bacak ağrılarım kaldı nede bacak şişlerim önceki haliyle şimdiki haliyle daha incelme var canım doktorum güler yüzüyle ilgisiyle bana şifa verdi. Allah razı olsun. İlk gittiğimde lenf bandı aldırdı haftada ikidefa gidiyorum o bantları hazırlayıp bacaklarıma yapıştırıyor bantlarında tedavininde çok faydasını gördüm Allah binkere razı olsun güler yüzlü doktorum
Uzun zamandır omuz ağrım vardı artık hareket ettirmekte zorlanıyordum. Çok tavsiye üzerine Gül hocama geldim. Daha tedaviye başlamadan güler yüzlülüğü ve tedavi süreciyle ilgili verdiği bilgilerle kendimi iyi hissetmeye başladım. Fizik tedavimi alırken prp uygulaması ile birlikte hem ağrılarımdan kurtuldum hemde hareketlerim açıldı.Samimiyeti ve doktorluğuyla takdir ettiğim sayılı hekimlerden çok teşekkür ederim gül hocam :)
Özel Doğu Anadolu Hastanesi, Elazığ şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Doğu Anadolu Hastanesi, Elazığ şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Pratisyen Hekim, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Radyolog.
Özel Doğu Anadolu Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Doğu Anadolu Hastanesi, toplam 78 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Artritte Steroid Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Biyoelektrik Tedavisi, Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Crp(C-Reaktif Protein Testi), Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü), Diskografi.
Özel Doğu Anadolu Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Doğu Anadolu Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Doğu Anadolu Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Doğu Anadolu Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Doğu Anadolu Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Doğu Anadolu Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Doğu Anadolu Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Doğu Anadolu Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Doğu Anadolu Hastanesi nerede?Özel Doğu Anadolu Hastanesi adresi Sürsürü Mah. Malatya Cad.No:37 Elazığ şeklindedir.
Elazığ bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Elazığ bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri