Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya
Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya
Milli Egemenlik Cad. Harmanlık Sok. No:71/1A Bosna Şehitlik yanı Adapazarı,, Sakarya 54100
Hakan bey implant tedavisi uyguladı bana. Eli çok hafif, işlem hızlıca bitti ve süreç sonunda görüntüden de çok memnun kaldım. Teknisyen arkadaşlar ve danışmadaki arkadaşlar da güleryüzlü ve işinin ehli insanlar.
be....
Hakan beye implant için başvurdum.kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili ve deneyimli
Sakarya’ya geldiğimden beri dişlerimle ilgili tüm işlemlerimi yapan kişidir. Kendisine kanal tedavisi, dolgu ve implant da olmak üzere bir çok işlem yaptırdım. Hepsinden de çok memnunum. Güvenle kendisini tercih edebilirsiniz.
y.....
İşinin erbabı olduğunu düşünüyorum ve tavsiye ediyorum; diş dolgusu ve diş eti tedavi sürecimde her zaman canımı yakmamaya çalışan içten samimi tutumu ile birlikte iyileşme sürecime doğru adımlar ile gittiğini gözlemliyorum.
öz...
10 yaşındaki kızım diş çekiminden çok korkuyordu Hakan beyin sevecenliği samimiyeti sayesinde kızım ikna oldu ve diş çekimini yaptırdı çok memnun kaldım.
fa...t
Kızımız 5 yasında dişinde cürük vardı dolgu uygulamamız gerekiyordu ancak zorlancagımız konusunda endıselerimiz vardı. İnanılmaz bir sekılde kızımla ikili diyalog ile gulerek eglenerek 2 adet dolgumuzu yaptık cok tesekkur ediyorum
hi...n
Kanallı ve İltihaplı olan dişimi detaylı inceleyerek tedavi sürecini başlattı. İltihap kuruması için yeterli süreyi geçirdikten sonra diş çekimi sırasında ve sonrası aklıma takılacak ve işlem sürecine dair tüm detayları açıkladı
Hakan bey işinin hakkını veren iyi bir hekim diş dolgularımı mükemmel yaptı.çalışanlarıda çok ilgili ve güler yüzlü herkese tavsiye bulunuyoruz.
n....b
Biz Hakan beye diş çekimi ve implant uygulaması için tercih ettik eli çok hafif konuya hakim aydınlatıcı bilgiler veriyor hastayla dioloklari çok güzel bence Başarılı
fu...n
İşinde bir numara olan Hakan beye çok teşekkür ediyorum herkeze tavsiye ediyorum.
Çok korkarak gitmiştim implant yaptırdım çok uzun sürecek diye bekliyordum 15 dk içinde bitti yapılırken hiç bişey anlamadım çok memnunun gerekli açıklamalarıda yaptı sağolsun bana inşallah bir sorun yaşamam ileridede.
Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya, Sakarya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya, Sakarya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı.
Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya, toplam 29 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Tam Diş Protezi.
Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya nerede?Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya adresi Milli Egemenlik Cad. Harmanlık Sok. No:71/1A Bosna Şehitlik yanı Adapazarı, Sakarya şeklindedir.
Sakarya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Sakarya bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri