Özel Donatım Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Sakarya
Milli Egemenlik Cad. Harmanlık Sok. No:71/1A Bosna Şehitlik yanı Adapazarı,, Sakarya 54100

Dt. Hakan Mert Diğer

Hakan bey implant tedavisi uyguladı bana. Eli çok hafif, işlem hızlıca bitti ve süreç sonunda görüntüden de çok memnun kaldım. Teknisyen arkadaşlar ve danışmadaki arkadaşlar da güleryüzlü ve işinin ehli insanlar.

Dt. Hakan Mert Diğer

Hakan beye implant için başvurdum.kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili ve deneyimli

Dt. Hakan Mert Diğer

Sakarya’ya geldiğimden beri dişlerimle ilgili tüm işlemlerimi yapan kişidir. Kendisine kanal tedavisi, dolgu ve implant da olmak üzere bir çok işlem yaptırdım. Hepsinden de çok memnunum. Güvenle kendisini tercih edebilirsiniz.

Y
    Dt. Hakan Mert Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

İşinin erbabı olduğunu düşünüyorum ve tavsiye ediyorum; diş dolgusu ve diş eti tedavi sürecimde her zaman canımı yakmamaya çalışan içten samimi tutumu ile birlikte iyileşme sürecime doğru adımlar ile gittiğini gözlemliyorum.

Ö
    Dt. Hakan Mert Diğer

10 yaşındaki kızım diş çekiminden çok korkuyordu Hakan beyin sevecenliği samimiyeti sayesinde kızım ikna oldu ve diş çekimini yaptırdı çok memnun kaldım.

Dt. Hakan Mert Diş Dolgusu

Kızımız 5 yasında dişinde cürük vardı dolgu uygulamamız gerekiyordu ancak zorlancagımız konusunda endıselerimiz vardı. İnanılmaz bir sekılde kızımla ikili diyalog ile gulerek eglenerek 2 adet dolgumuzu yaptık cok tesekkur ediyorum

Dt. Hakan Mert Diğer

Kanallı ve İltihaplı olan dişimi detaylı inceleyerek tedavi sürecini başlattı. İltihap kuruması için yeterli süreyi geçirdikten sonra diş çekimi sırasında ve sonrası aklıma takılacak ve işlem sürecine dair tüm detayları açıkladı

Dt. Hakan Mert Diş Dolgusu

Hakan bey işinin hakkını veren iyi bir hekim diş dolgularımı mükemmel yaptı.çalışanlarıda çok ilgili ve güler yüzlü herkese tavsiye bulunuyoruz.

Dt. Hakan Mert Diğer

Biz Hakan beye diş çekimi ve implant uygulaması için tercih ettik eli çok hafif konuya hakim aydınlatıcı bilgiler veriyor hastayla dioloklari çok güzel bence Başarılı

Dt. Hakan Mert Diğer

İşinde bir numara olan Hakan beye çok teşekkür ediyorum herkeze tavsiye ediyorum.
    Çok korkarak gitmiştim implant yaptırdım çok uzun sürecek diye bekliyordum 15 dk içinde bitti yapılırken hiç bişey anlamadım çok memnunun gerekli açıklamalarıda yaptı sağolsun bana inşallah bir sorun yaşamam ileridede.