Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Merkez Mahallesi Kıta Sokak No:4-B, Avcılar 34310Sigortalar
- Diğer (İade)
ş.....
Merve hanımla şeffaf plak tedavime başladım. 3. ayındayım bugün aşındırmalarım yapıldı harika ilerliyor tedavi, her randevumuz gayet güzel ilerliyor. Kendisi hoş sohbet, sabırlı ve eğlenceli bir kişilik. Doğru tercih yaptığımı gördüm. Şeffaf plak tedavisi konusunda en başta kararsızdım ama gerçekten diş teli tedavisine göre hızlı sonuç alındığına da emin oldum. Tavsiye ediyorum.
an...ı
Öncelikle Merve Hocam ve ekibine tedavi sürecimde gösterdikleri özen ve güler yüzlü tutumları için çok minnettarım. Birkaç ay önce Merve Hanım ile dişlerimdeki çapraşıklığı düzeltmek için ortodonti tedavisine başladık. İlk gün ağız ölçülerim alındıktan sonra tedavi planı yapıldı ve simülasyon üzerinden dişlerimdeki değişiklikler gösterildi. Tedavim hala devam ediyor ama şimdiden dişlerimdeki düzelmeyi net bir şekilde görebiliyorum. Merve Hanım’ın yaklaşımı gerçekten çok sıcak ve güven verici, her adımda ne yapmam gerektiğini detaylıca anlatıyor. Her şey beklediğimden daha kolay ve rahat ilerliyor. Herkese tavsiye ediyorum.
bi...e
Merve hoca ile yaklaşık 2,5 yıldır diş teli tedavisi gördüm. Tedaviye başlamadan önce çok fazla tereddütlerim vardı ve hep bu yüzden ertelemek zorunda kalmıştım ta ki Merve hoca ile tanışana kadar. Kendisi dünyanın en tatlı hocası. Şuan ki sonuçtan da çok memnunum. Tellerden sonra beyazlatma işlemi yaptırdım, normalde bile sarı olan dişlerim gerçekten bembeyaz oldu sonuca ben bile inanamadım. Tereddüt etmeden güvenebilirsiniz.
ça...r
Kendisine çürük problemlerimle alakalı gittim. Toplamda 3 adet dolgumu yaptı, tek tek yükseklik ölçtü, aşındırdı, ben ağzımı hiç problemsiz kapatana kadar denettirdi. Hiçbir problem yaşamadım. Çok memnunum. İşlemi yaparken sürekli anlatması da sürecin güzel geçmesini sağladı benim için. İlgili ve soyadı gibi sabırlı bir doktor.
ç.....
Ahmet hocam diş taşı temizliğimi yaptı. Normalde diş taşı temizliğinde çok rahatsız olurum fakat bu kendisine bunu ilettiğimde çok dikkatli şekilde işlemi gerçekleştirdi, yeterli vakti de ayırdı. Cila işlemini de yaptı. Bugüne kadarki en detaylı ve rahat hissettiğim işlem oldu. Memnun kaldım.
Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Avcılar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 107 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş İmplantı, Diş Köprüsü, Kemik Grefti.
Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Özel Dore Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Merkez Mahallesi Kıta Sokak No:4-B Avcılar şeklindedir.