Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Doruk Özel Bursa Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 10 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 4 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, bulunmaktadır. Doruk Özel Bursa Hastanesi Bursa ilinde Zübeyde Hanım Cad.no:5 Çekirge adresinde bulunmaktadır.

Özel Doruk Bursa Hastanesi
Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5, Osmangazi 16080
  • Diğer (İade)

Op. Dr. Olcay Derici Diğer

Olcay beye annem için bir arkadaşımızın önerisi ile gittik. Annemin uzun yıllardır bulunan diz protezinin altında enfeksiyon oluşmuştu ve değişmesi gerekiyordu ve ayrıca farklı kronik hastalıkları vardı. Olcay bey iki aşamalı bir ameliyat süreci olacağını söyledi ve yaşanabilecek zorlukları da objektif olarak paylaştı. Annemin iki ameliyatı da başarılı geçti. Tüm süreç boyunca anneme samimi ve esprili bir dille yaklaştı. Bunun hasta morali açısından önemli olduğunu gördüm. Diğer kronik hastalıkları için de ilgili branş doktorlarıyla sürekli iletişim halinde oldu. Ameliyat sonrası fizik tedavi sürecinde de desteğine devam etti. Annem şu an ağrılarından kurtuldu ve kendi işlerini görüyor.

R
    Op. Dr. Olcay Derici Diğer

2022 Yılında geçirdiğim kaza sonucunda sağ bacağımda çoklu kırık sebebiyle tanışma fırsatım oldu. Hastanenin Acil kapısında beni araç içinden çıkarılmam dahil kapıda karşılaması çok büyük incelikti. Başarılı bir ameliyat ve tedavi sonrası zorlu olan sürecimi Olcay Bey sayesinde atlatmış oldum. Hastanedeyken ve sonrasındaki tedavi sürecimde hem beni hem ailemi pozitif iletişimi, empatik düşünme yeteneği-,tedavi sürecini en yalın haliyle aktarma yeteneği ile tanıdığım en eşsiz doktor.. Mesleki yetkinliği tartışılmaz. Tavsiye edilen ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim harika bir doktor.2024 yılında ilk ameliyatımdaki plak-vidaların çıkarılması için yine kendisiyle tedavime devam ettim ve yine çok başarılı bir operasyonla harika bir tedavi süreci tamamladım. Geçirdiğim bu zorlu tedavi sürecinde yaşama tutunmamdaki destekleri için kendisine minnettarım..
    İyi ki Olcay Derici Bey gibi iyi ve işine hakim doktorlar var..

C
    Op. Dr. Ömer Yavuz Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Hocam çok ilgili menisküs ve acl ameliyatı oldum tavsiye ile bende herkese tavsiye ederim.

Op. Dr. Olcay Derici Diğer

Olcay Hocamla 4 hastane ve 4 doktor sonrasında tanıştım.
    Çapraz bağ ve menisküs ameliyatlarımı gerçekleştirdi.
    İlk randevumdan itibaren “abi” edasıyla yaklaşımı ve samimiyeti ayrıca duruşuyla verdiği güven hiç düşünmeden ameliyat olmamı sağladı.
    Baştan sona tüm süreçte detaylı bilgilendirmeleri ve sanki ailesindenmişcesine hissettiren ilgisi mükemmeldi.
    Ameliyatımdan hemen sonra ve devamındaki günlerde ilk onu görmek, her anımı takip etmesi ve yanımda olup bilgilendirmesi, yönlendirmeleri gerçekten çok güvende hissettirdi ve iyileşme sürecimi ancak bu kadar hızlandırabilirdi sanırım.
    “Neden ameliyat oldun, iyileşmeyecek” cümleleri kuran çevremin aksine çok kısa sürede sosyal hayatıma döndüm hatta spora bile başladım :)
    (45. Gündeyim her şey çok iyi)
    İyi ki karşılaştım hocamla

Op. Dr. Güngör Erk Diğer

Hayatımda gördüğüm en içten ,en samimi,en rahatlatıcı bir doktor. Menisküs ameliyatı oldum çok korkuyordum ama Güngör bey’in sıcak yaklaşımı sayesinde çok rahatım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Y
    Op. Dr. Olcay Derici Diğer

Yaklaşık 4 yıl önce hocamla tanıştım ön çapraz bağ amelyatı oldum çok başarılı neredeyse hiç ağrımın olmadığı bir tedavi süreci oldu benim için gerek amelyat sürecinde gerek daha sonrasında hocamın ilgisi alakası takibi muhteşemdi kendisine minnettarım şuan çok daha sağlıklıyım halen görüştüğüm Olcay hocamın sayesinde bu kadar zamandan sonra bile rahatlıkla danıştığım ilgisini eksik etmeyen hocama sonsuz minnettarım.

Op. Dr. Sühendan Benderli Diğer

İlk doğumumdu ve normal doğum istediğim için sühendan doktorumu önerdiler iyi ki tanışmışız iyi ki gitmişim hiç kimseye ihtiyacım olmadan her sürece destek olup annem gibiydi her konuda yönlendirdi. Ne kadar minnet etsem az. Doğumumdan 1 hafta geçti 2 kilo kaldı sadece. Diyeti yönlendirmesi doğum süreci sabrı ne kadar minnet duysam az. Allah uzun mutlu huzurlu ömürler nasip etsin onun gibi doktor bir daha gelir mi? Sanmam

Uzm. Dr. Hüseyin Tekşan Diğer

Doktor bey iki doğumumda da epidural anestezi uyguladı. Elinin hafif olması, sonrasında hiç bir sorun ve ağrı yaşamamam bir yana, yaklaşımı, iletişimi, cana yakınlığı ve doğuma girecek bir anneyi kendi kızı gibi sakinleştirmesi çok kıymetliydi.

Uzm. Dr. Murat Çakır Diğer

Murat beye mide problemim ve kansızlık şikayetlerim icin gitmistim fakat hastayı dinlemeyen bir tavri var hiç memnun kalmadim bir daha gitmeyecegim bir hekim

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Y
    Op. Dr. Osman Ataç Diğer

Öncelikle Osman Hocamı yakınlarımın tavsiyesi ile keşfettim sık tekrarlayan tonsilit sorunum vardı ve geçmiyordu osman hocam detaylı bakıp gerekli tedaviyi başlattı cerrahi işlem olmalı fakat ilaç ile kurtarma ihtimalimiz var dedi ama benim hastalığım ilaca olumlu etki vermedi ve mecburen tonsilit ameliyatı olmaya doktorumun onayı ile karar verdim 16 temmuz 2024 tarihinde osman hocam tarafından ameliyatım gerçekleştirildi gerek elinin hızlılığıyla gerek bilgilendirmeleri ve ameliyat morali vermesiyle kendisinin yeri bizde bambaşkadır. İşini hakkıyla yapan ender doktorlarımızdan biridir. Ameliyat olalı 3 gün oldu ve sürekli telefonlaşabiliyoruz ameliyat gecem ve gündüzümde yatış esnasında 2-3 saate bir kontrole geldi hiç elini çekmedi şiddetle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız