Özel Doruk Nilüfer Hastanesi
- Allianz Sigorta
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
i̇....
Ebru hanımla daha önce Şehir Hastanesinde tanışmıştım. Daha o zaman bile ne kadar iyi bir hekim olduğunu göstermişti. Kendisine polikistik over şüphesi ile başvurdum. Tüm detayları ince ince anlattı. Tedavime başladık. Hem polikistik tedavisinde devam edeceğiz hem de ileride bir gebelik planlamam olursa kendisine başvuracağım. Gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz.
e....s
Ebru Hanım'ın yaklaşımını çok beğendim. Smear testi ve spiral taktırmayla ilgili sorularımı aklımda soru işareti kalmayacak şekilde yanıtladı. Ayrıca kan değerlerimde kafamı kurcalayan Ca125 değerlerimle ilgili beni rahatlatacak ve aydınlatacak tüm açıklamaları yaptı. Her sene düzenli kontrol için bundan sonra hep Ebru Hanım
ş....h
6 haftalık hamileliğimde kanamam olduğu için gece gittiğim nöbetinde tanıştığımız canım doktorumuz. Korktuğum için elimi tutmasını hiç unutamıyorum Her şeyden önce çok bilgili, hastasına her şeyi tek tek aktarıyor ve çok güzel bilgilendiriyor ayrıca güler yüzüyle sizinde gülümsemenizi ve rahat hissetmenizi sağlıyor. Dünya tatlısı bir hekim ebru hocam. İyi ki var
Ebru Hanım’a gebelik öncesi kontrol için gittim. Taramaları ve aktardıkları benim için çok önemliydi. Ayrıca çok samimi ve ilgiliydi. Görüşmemiz sırasında süreci tüm detaylarıyla aktararak aklımızda soru işaretine yer bırakmadı. Bundan sonraki süreçte de tecrübesi ve ilgisine başvuracağız.
me...u
Doktor beye annemin katarakt ameliyatı için başvurduk. Annem şeker hastası ameliyat öncesi çok ilgili bir şekilde ilgilendi,öncesi sonrası şeklinde açıkladı,şeker hastalığına dair kontrollerinide yaptı. Ameliyat sonrası ertesi gün çağırdı,damlaları çok açıklayıcı bir şekilde açıkladı. Yine kontrol edeceğini bildirdi. Biz çok memnun kaldık doktor beyden. Güleryüzlü,ilgili,bilgili bir hekim.
Doktor Ebru Hanıma gebelik öncesi muayene oldum, çok ilgili bir hekim. Bilgisini hastalarına aktarmasını çok sevdim. Böyle hekimlerle karşılaşmak biz kadınlar için güzel şans.
Doktor Ebru Hanımla ilk olarak CIN2 tanı ve tedavi sürecinde yollarımız kesişti. O dönem henüz bebeğim olmadığı ve sıkıntılı bir süreç olduğu için kaygılı bir şekilde kendisine ulaştım. Kendisi yetenekli elleriyle işlemimi gerçekleştirdi ve ilerleyen yıllarda da iki gebeliğimi ve doğumumu da kendisinin desteğiyle takip edip gerçekleştirdim. Doktor hanım hem benim hem de ailemin en büyük şanslarından biridir.
Ebru Hanımla hamilelik sürecimde tanıştım çok memnun kaldım. Hamilelik dönemimde, sezeryan ameliyat öncesinde ve sonrasında çok ilgiliydi. çok detaylı açıklayıcı anlatımıyla güler yüzüyle kibar tavriyla çok güzel bı süreç geçirdim canı gönülden tavsiye ederim.
ş....a
Asla beklediğim ilgi alakayı göremedim
Elif hanımı Sosyal medyada görüp enerjisini beğenerek genel bir kontrol için gitmiştim ama beklentimi karşılamadı
Bildiğim şeyleri duydum sadece tahlil test için yönlendirme yapmadı üzülerek memnun kalmayarak hastaneden ayrıldım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
p.....
Merhaba.Kendisi çok samimi ve ilgiliydi.Doğuma kadar geçen sürede kendimi güvende hissettim.Doğum öncesi ve sonrası motivasyon sürecim pozitif yöndeydi.başarılarının devamını diliyorum.
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Doruk Nilüfer Hastanesi, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru.
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Doruk Nilüfer Hastanesi, toplam 418 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Alt Ekstremitelerde Venografi, Ampütasyon, Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Artroskopi, Artroskopik Cerrahi, Ayak Amputasyonu, Da Vinci Robotik Cerrahi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Esd (Sedimantasyon).
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Doruk Nilüfer Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Doruk Nilüfer Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Doruk Nilüfer Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Doruk Nilüfer Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi nerede?Özel Doruk Nilüfer Hastanesi adresi Konak, Lefkoşe Cd. No: 22 Nilüfer şeklindedir.
Nilüfer bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Nilüfer bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri