Özel Doruk Tıp Merkezi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Doruk Tıp Merkezi
Ankara Cad. No.221 Sina Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş., Yıldırım
kü...
Çok ilgili bir doktor ilk gebeliğim pek birsey bilmememe rağmen çok ilgilendi herkese tavsiye ederim mükemmel biri ve çok kibar
me...k
Merhabalar,
Nurullah hoca ile Hsg çekimi için gittiğimde tanıştım. Hsg herkes tarafından korkularak anlatıldığı için doğal olarak insan tedirgin oluyor. Ama inanın hiç korkutucu bir operasyon olmadı ki bu noktada Nurullah hocanın samimiyeti ve ilgisi çok büyük. Sağolsun operasyon süresince beni o kadar rahatlattı ki hiç korkmadım acı derseniz acı bile çok az çektim. Nurullah bey sayesinde kolayca atlattım bu süreci. İyiki böyle bir doktora denk geldim diye şükrettim çıkınca İyiki sizin gibi doktorlar var. Çok teşekkür ilginiz, alakanız,anlayışınız ve rahatlatmak için elinizden geleni yaptığınız için. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim çok tatlı dilli bir doktor samimiyeti de o biçim. İyiki varsınız Nurullah hocam.
de....
Trioid ca teşhisi ile gittim. Boyun usg’mi detaylı inceledi hocamız, troid nodülünden biyopsi aldı, hiç canım yanmadı, oysa ince iğne biyopsisinden çok korkuyordum. Biyopsi sonucu hurtle hücre çıktı. Tüm korkularıma ve can sıkıcı sorularıma büyük sabır ve hoşgörüyle cevapladı. Hem uzmanlığında hem de insanlıkta inanılmaz bir hekim olarak tanıdım kendisini. Ameliyat sonucum temiz çıktı. Nurullah hocam da büyük ihtimal temiz çıkacak demişti. Kendisine saygılarımla.
gü...u
Sağ bacağımda şişlik ve ağrı şikayeti ile gittim.Acil tedaviye alarak toplardamardaki tıkanıklığı giderdi.Hastaya yaklaşımı verdiği pozitif enerji ve güven için çok teşekkür ederim.
gü...m
2 yıl önce sol bacağımda oluşan pıhtıyı temizledi kendisi. Ameliyat sürecinde ve sonrasında hep yanımda oldu. Hastasını önemseyen başarılı bir doktor. İki senenin sonunda hiçbir sorun kalmadı bacağımda. Nurullah Bey'in sayesinde sağlığıma kavuştum. Çok teşekkür ederim. Doruk hastanesinin kaybetmemesi gereken bir doktor.
d....a
Artık ailemizin doktoru oldu Selami bey, diz boyun duzlesmesi,bel fitigi,sinus agrisi,trigaminal nevralji tum bu hastaliklarimiza sifa oldu, her zaman yardimsever, empati yetenegi yüksek,ilgili dokturumuz. Allah razi olsun tüm emekleri icin.
ce...n
Hsg rahim filmi cekildi cok korkmustum ama cok ilgilendi Nurullah bey cok dogal ve samimi biri cok memnun kaldim kendisinden
a....a
2017 ekim ayında gebelik zehirlenmesi geçirdim, Sühendan hanım 1 sn bile yanımdan ayrılmadı gece boyunca hemşireleri arayıp durumumu soruyordu, kendisi normal dogum yapmam icin elinden geleni fazlası ile yaptı. Bebegim kuveze girdi sürekli bebeğimin doktoru ile irtibat halindeydi.Kesinlikle sezeryan yapilacak bir durumda iken sabah 8-14 saatleri arası mesaisini bana ayırarak dikişsiz dogum yaptırdığı için ona minnettarım.. tecrübesi çok, güler yüzlü mütevazı ve gerçekten hastasının sağlığına cok dikkat ediyor.Giden kardeşler iyi bilir cok hastası olmasına çok uzun saatler çalışmasına rağmen ilgisi hep cok Iyiydi.sormadiginiz halde cok detay verip sizi rahatlatıyor. Yanındaki hemşire hanım değişmedi ise oda çok kibar ve yardimsever. Ben cok memnun kaldım.
t.....
Biz memnun kalmadik handan hanımdan. Oğlum 4 aylık rutin kontrollere handan hanıma gidiyorduk fakat çok yüzeysel bakıyordu. Aşılar konusunda daha iyi yönlendirebilir yaptığı açıklamalar kesinlike yetersiz kalıyor. Sorularıma aldığım cevaplar da yetersiz kalıyordu. Kendimi anlaşılmamış gibi hissediyordum. Cep telefondan mesaj yoluyla kan ilacı ile ilgili bir sorumu yanıtsız bıraktı ve geri dönmedi. Kesinlikle bir daha gitmem kendisine.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ah...t
Belim aniden tutuldu ,3 hafta beyin cerrahi gözüktüm Ameliyatlık olmuşsun ama gençsin fiziktedavi ile iyileşebilirsin dedi sonra fizik tedavi önerdi Selami beyi iş yerinden arkadaşım önerdi , karşılaması gerçekten güzeldi, ilk seans manuel terapi uyguladı ağrılarım geçmedi fakat şuan hafiflemeye başladi İnşâAllah diğer seans terapilerle birlikte düzelceğe benziyorum. İyi bir doktorla karşılaşmak psikolojik anlamda çok güzel olduğu gibi , fizikende çok işe yarıyor. İyiki varsınız Selami bey.
Özel Doruk Tıp Merkezi, Yıldırım şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Doruk Tıp Merkezi, Yıldırım şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Biyokimya Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Psikolog.
Özel Doruk Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Doruk Tıp Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Doruk Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Doruk Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Doruk Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Doruk Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Doruk Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Doruk Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Doruk Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Doruk Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Doruk Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Doruk Tıp Merkezi nerede?Özel Doruk Tıp Merkezi adresi Ankara Cad. No.221 Sina Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş. Yıldırım şeklindedir.
Yıldırım bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Yıldırım bölgesindeki Radyolog klinikleri
Yıldırım bölgesindeki Biyokimya Uzmanı klinikleri
Yıldırım bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Yıldırım bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri
Daha fazla (15)Bursa bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Nilüfer bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Osmangazi bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri