Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi
Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi
Fatih Caddesi No:32 Mersinli, Konak
g.....
Güleryüzlü hocamızla oğlumun rahatsizligi sebebiyle tabistik...4 yasindaki oğlumun kulaklarına tüp takıldı geniz eti ve bademcikleri alındı... Operayon sonuncunda hiç bir komplikasyon yasmadık çabuk iyileştik ve sağlığımıza kavuştuk... kesinlikle düsünmeyin hocam işinde 1 numara... çok teşekkür ederim...
is....
Merhabalar muhittin bey 3 yıl önce kızımı genizeti ameliyatı yaptı ve kulaklarına tüp takıldı çok memnun kalmıştık bu haftada oğlumun (hasan ali) ameliyatını gerçekleştirdi çok başarılı güven verici ve samimi davranışlarından dolayı kendisine çok çook teşekkür ediyoruz iyi doktorlar sizler iyiki varsınız. Özellikle muhittin bey olmak üzere Efes KBB hastanesi ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz
öy...ü
Yıllardır olmak isteyip sürekli ertelediğim otoplasti ameliyatını Gürkan Bey sayesinde 4 gün önce oldum. Çok ilgili ve güleryüzlü bir hekim. Bu kadar basit atlatacağımı bilsem asla bu zamana kadar beklemezdim. Kendisine vermiş olduğu güvenden ve yaşattığı bu mutluluktan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
ül....
4 yaşındaki kızımın 2 kulağında da orta kulak iltihabı olduğu ve mutlaka tüp takılması gerektiği söylendi. Farklı hastanelerde 2 profesör ve 1 operatör doktor bu yönde görüş paylaştı. Son bir umutla Muhittin beye gittik. İlgisi, bilgisi ve en son çare olarak operasyon taraftarı bir doktor olarak uyguladığı tedavi ile kızımı iyileştirdi. Şuan durumu gayet iyi ve orta kulak iltihabı ve işitme kaybı ile ilgili bir problemimiz kalmadı. Kendisine çok teşekkür ediyorum bundan sonra kesinlikle tek doktorumuz olacak.
oz....
10 yıldır ertelediğim mastoidektomi ameliyatımı Gürkan bey yaptı. Hasta-doktor ilişkisini o kadar samimi ve içten kuruyor ki kendisi öz abim gibi gördüm. Ameliyat hakkında en ince detayına kadar bilgi verdi ve ameliyat sonrasında herhangi olumsuz bir durum yaşamadan sağlığıma kavuştum. Eli çok hafif olduğu için çok ağır bir operasyonu neredeyse hiç ağrısız atlattım. KBB konusunda problemi olan herkese Gürkan beye muayene olmasını içtenlikle tavsiye ederim.
d.....
Burun estetiği ameliyatı olalı 3 sene oldu cokkkk memnun kaldım kendisinden müthiş bir doktor hastalarına yaklaşımı mükemmel isini çok iyi yapan bir doktor sikayetlerim o kadar azaldı ki ufak tefek rahatsızlıklarla anlatıyorum artık çok şükür kendisi sayesinde alerjen olduğumu da öğrendim kendisine çok teşekkür ederim.
2018 Kasım ayında 5 yaşındaki kızımın kulağına tüp takıldı ve geniz eti alındı. Kendisi 1 yıldır doktorumuz. Ameliyat mükemmel geçti . Doktorumuz ilgili,çok çok kaliteli ve bilgili. Bize aşama aşama herşeyi anlattı.Ayrıca hastane çalışanları güleryüzlü ve yardımseverdi. Çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ediyorum.
ey...m
10 gün önce sevgili doktorum Gürkan beye burun estetiği ameliyati oldum.ayni anda sağlık problemlerim giderildi ,hem de güzel bir burna kavuştum ..İyi ki tanımışım ,iyi ki varsınız.gonul rahatlığıyla guvenebilirsiniz işinin ehli bir doktor. ..sevgiler
fa...0
S.Yazici
Burun ameliyati oldum ,doktorum Muhittin Dadas cok basarili ve kaliteli kendisinden cok memnun kaldim, guler yuzlu ve ilgili ,en onemlisi isinde cok basarili,herkese oneririm....saygilar..
mr...s
Korktuğum için yıllardır ertelediğim Otoplasti ameliyatını 1 ay önce Gürkan bey yaptı.Ameliyat öncesi o kadar güzel anlattı ki güvenle hiç düşünmeden 2 gün sonra ameliyat olmak için hayatımın en doğru kararını verdim.KBB problemi olan herkes mutlaka Gürkan Bey’e muayene olmalı..Herşey için tekrar teşekkür ederim
Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi ile iletişime geçin.
Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi nerede?Özel Efes Kulak Burun Boğaz Tıp Merkezi Mersinli Şubesi adresi Fatih Caddesi No:32 Mersinli Konak şeklindedir.
Konak bölgesindeki Psikolog klinikleri
Konak bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri