Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Hastanemiz 1650 m kapalı alan, 12 Branşı, 15 Uzman Hekim, 2 Ameliyathane Salon, Doğum Salonu, Röntgen ve Mamografi, Biyokimya Laboratuvarıyla 14 yataklı bir hastanedir.
Özel Ege Liva Hastanesi
Adnan Menderes Mahallesi 533. Sokak No:2, Aydın 09020Sigortalar
- Diğer (İade)
Kulak temizletmek için gittim çok iyi bi şekilde tedavi oldum onum harici dudaklarımda çıkan uçuklarlada ilgilendi ilaçlı tedavi uyguladı konuşması güler yüzlülügü çok mutlu etti çok teşekkür ederim
s....y
Bir anne olunca çocuğunun ameliyat denilince ne kadar korkuyorsa eminim ilk bu yorumları okuyup içiniz rahatlatacaktır çünkü bende aynısı yapmıştım. Geçen hafta oğlumun geniz eti ve kulak tüpü ameliyati gerçekleştirdi Can Bey çok teşekkür ederim ilgi alakası ve güvenilirliği için. İlk teşhisi de koyan kendisiydi sayesinde oğlum şuan daha mutlu :)
Hasta
Can beyin dünya üzerinde bulunan nadir insanlardan olduğunu düşünüyorum.
Yoksa cok doktor var başarılı işinin ehli ama insanlık çok başka birsey...
Garip gelebilir söylediğim ama bunu ilk muayenede daha anlayabiliyorsunuz
Oğlumu önce Allahima sonra Can beye emanet ettim ve hamdolsun başarıyla sonuçlandı ameliyati yavrumun.
İlk kez yorum yazıyorum
Çok önemliymiş bu samimi yorumlar bende okudugum yorumlara güvenerek seçtim doktorumuzu
Allahim yolunu acik etsin ailesine evlatlarina bağışlasın
r....y
Ekim ayında Rinoplasti oldum, Ameliyat öncesi çok kez aydınlattığı için endişesiz ve korkusuz ve en önemlisi ağrısız ameliyat sürecim oldu, kendisine çok teşekkür ediyorum iyi ki tercihim can hocadan olmuş
th...t
Fazla kilolarımdan dolayı,sağlıklı beslenöe va zayıflamak amaçlı başvurdum. Kilo ve vermek,sağlıklı yaşam adına çok şey öğrendim ve zevkle zayıfladım.
be...9
Bebeğim ilk doğduğunda bir ay boyunca muayene eden doktor farketmedi, bense doğum lekesi sandım ama Fulya hanıma gittiğimde üzerini çıkarır çıkarmaz farketti.her gidişimizde mükemmel ilgisi bilgisi sevgisi çok memnun ediyor bizi,iyi ki dediğim tek doktor çok teşekkür ediyorum kendisine buradan da!kesinlikle onunla tanışmalısınız!
se...n
doğdugu Günden itibaren oğlumu emanet ettiğim ben sormadan anlatan her konuda gece gündüz yardımcı olan bilgisine ve tecrübesine sonuna kadar itimat ettiğim gerçekten Bulabileceğim en iyi çocuk Doktoru.
Özel Ege Liva Hastanesi, Aydın şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ege Liva Hastanesi, Aydın şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Özel Ege Liva Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ege Liva Hastanesi, toplam 222 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Geniz Eti Ameliyatı, Burun Estetiği, Orta Kulak Ameliyatı, Sinüzit cerrahisi, Kulak Temizleme, Endoskopik Kulak Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Revizyon Burun Estetiği, Fonksiyonel burun cerrahisi, Abdominal Ultrasonografi.
Özel Ege Liva Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ege Liva Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ege Liva Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ege Liva Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Ege Liva Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Ege Liva Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Ege Liva Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Ege Liva Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ege Liva Hastanesi nerede?Özel Ege Liva Hastanesi adresi Adnan Menderes Mahallesi 533. Sokak No:2 Aydın şeklindedir.
Aydın bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Aydın bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri