Diğer kurumları göster
- Mapfre Sigorta
- Ray Sigorta
- SGK Tüm sigortaları göster
kü....
Sık idrara çıkma şikayetiyle 7.10.2024 aksam saatlerinde Hüseyin beyin çalıştığı kuruma gittim. Kendisi sabırla bütün sorularıma cevap verdi.Her konuda yardımcı oldu. Verdiği ilaç da şikayetimi giderdi. Kendisi çok bilgili ve başarılı bir doktor.
mu...t
Kisa bir zaman once babam icin gittik kendisine . Mustafa yigit hastasi belki yorumu okursa hatirlar kendisi. Tam kat kas yirtigi vardi. Rahat hateket edemiyordu ve tek care ameliyat olmasiydi. Babamin durumunu en ince ayrintisina kadar anlatti . Ameliyatin ne kadr gerekli oldugunu ve nasil baslayip sonuclanacagi hakkinda . Ameliyat sonrasi nasil ilerlememiz hakkinda bir cok ayrinti anlatti kendisi. Ameliyat sonrasi bircok jez kontrolu sagaldi. İlgili ve alakali bir doktor. Hersey icin tesekkr ederiz. Kibar hosgorulu olumlu bir karakteri var. Cok memnun kaldik . Buradan da tekrardan tesekkur ederiz kendisine
i̇...
85 yaşındaki babamın sol bacak güçsüzlüğü ne çok kısa sürede teşhis ve beldeki kanal darlığına, sinir sıkışmasına, kireçlenme ye ameliyatla müdahale ve ağrılarımızdan kurtulma. Hepsi üç günde. İyi ki onun hastası olduk. Binlerce kez teşekkür.
zo...a
Dilay hanıma rahim filmi (hsg) çekimi için gittim cana yakınlığı hastasına olan ilgisi haftasonları bile yazdığım sorulara cevap vermesi işlem aşamasında olan ilgisi işini titizlikle yapması çok hoşuma gitti nasip olurda hamile kalırsam dilay hanım gibi bir doktorun muayene etmesini isterim.Dilay hanıma çok teşekkür ederim işini titizlikle yaptığı için..
ze...m
Dr Hasan beyi tanımadan önce 1.5 sene bel ağrısı çektim başka doktorlara gittim fazla ilgilenmeden geri yolladılar beni DR HASAN beyi tanıyınca daha iyi ilgilendi benim anlıcağım şekilde bilgilendirdi beni allah razı olsun ondan ameliyatımı yaptı çokta iyi geçti
ed...a
İlk hamileliğim ilk tecrübelerim olmasına rağmen Herşey olması gerektiğinden daha iyi ilerliyor ve bu Dilay Hanım sayesinde..gerek dakiklik gerek bilgilendirme her konuda fazlasıyla ilgili davranıyor..
Herşey için teşekkür ederiz..
fa...k
Deneyimli ve tecrübeli bir doktor. Bebeğimin haftasına göre geriden geldiğini fark etti, detaylı açıklamaları ile bizi rahatlattı. Doğumum Dilay hanım ile olacak ve ona güveniyoruz.
sı...z
Ah benim canım doktorum.
Nasıl olmuşta buraya yazmamışım.
Hamileliğimin 2. ayında deli gibi doktor ararken bir forumda ismini gördüm ve şansımı denemek istedim.
Ben Dilay hanımı şöyle tanımlıyorum; hayattaki en büyük şansım.
Malesef benim bebeğim anomalili bir bebekti.
O kadar güzel ilgilendi, beni o kadar iyi motive etti ki.
Bebeğimin hasta bir bebek olduğunu o da ben de çok iyi biliyorduk.
Ama hiçbir anne evladına hasta olacağını konduramaz ya ben de içimdeki umudu hiç kaybetmemiştim, o kadar inanıyordum ki bebeğimin iyi olacağına, asla olumsuz bir şey düşünmek istemiyordum.
Her kontrolde Dilay hanımın gözünün içine bakıyordum güzel bir şey söylesin diye.
Beni üzmeye hiç kıyamıyordu biliyordum.
Çünkü o bir doktordu ama aynı zamanda bir kadın.
Ben bebeğimi kaybettim malesef ama benim doktorum sımsıkı elimi tuttu ve benimle ağladı.
Birlikte bir mücadele verdik, ben eşim ve doktorum.
Her anı bizimle birlikte yaşadı, o da bizimle birlikte umut etti ama olmadı.
Yeri geldi bana bir psikolog gibi yaklaştı, yeri geldi abla kardeş olduk.
Yaşadığım bu kötü süreçte beni sımsıkı tuttu benim güzel doktorum.
İyi ki çıktı karşıma çok seviyorum
z....ö
Güleryüzlü ilgili sorduğunuz her soruya cevap veren işine hakim yetkin bir doktor Dilay Hanım.Ayrıca ilk sezeryan ameliyatımdan sonra cok ağrı acı çekince ikincisinden çok endişeliydim ama Dilay Hanımın yaptıgı ameliyattan sonra cok kısa sürede toparladım.Bence güvenle kendinizi emanet edebilirsiniz.
gr...t
Dilay hanım gercekten cok iyi ve tatlı biri gozu kapalı kendinizi emanet edebileceğimız bir doktor tatlı dilli guler yuzlu hamılelıgın in son ayların da tanıdım dogumumu Dilay hanım yapıcak keske daha once tanısaydım.
Özel Ege Şehir Hastanesi, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ege Şehir Hastanesi, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Psikolog, Kardiyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Gastroenterolog, Çocuk Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Androloji Doktoru, Dermatolog, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Üroloğu, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Özel Ege Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ege Şehir Hastanesi, toplam 154 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Antroduodenal Motilite Çalışmaları, Bağırsak Tıkanması Onarımı, Balon Dilatasyon, Baryumlu Lavran, Bilgisayarlı Tomografi Kolonografisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Bt Kolonoskopi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen).
Özel Ege Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ege Şehir Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ege Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ege Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Ege Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Ege Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Ege Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Ege Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ege Şehir Hastanesi nerede?Özel Ege Şehir Hastanesi adresi Gaziler Caddesi No:472 Yenişehir Konak şeklindedir.
Konak bölgesindeki Psikolog klinikleri
Konak bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Konak bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Konak bölgesindeki Mikrobiyolog klinikleri
Konak bölgesindeki Pedagog klinikleri
Daha fazla (15)İzmir bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Manisa bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Bornova bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri