- Ana Sayfa
- Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru
- Karabağlar
- Özel Ege Yaşam Hastanesi
Özel Ege Yaşam Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Ağız ve diş sağlığı , Genel cerrah , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Ürolog , Kulak burun boğaz doktoru , Göz doktoru , Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Acil tıp doktoru , Radyolog , Diyetisyen (beslenme uzmanı) , Nörolog , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , Kardiyolog , Göğüs hastalıkları doktoru , Biyokimya uzmanı , İç hastalıkları uzmanı daha fazla
Karabağlar 1 adres
Hakkımızda
Hastanemiz, hekim kadrosuyla tüm hastalarımıza sağlık hizmeti sunmaktayız.
Özellikli Hizmetler şunlardır.
Yenidoğan Yoğun Bakım
Genel Yoğun Bakım
Koroner Yoğun Bakım
Hakkımızda
Hastanemiz, hekim kadrosuyla tüm hastalarımıza sağlık hizmeti sunmaktayız.
Özellikli Hizmetler şunlardır.
- Türk Nippon Sigorta
- Zurich Sigorta
ze...
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ben ege yaşamda doğum yaptım ve Salih hocam la tanisma imkanımız oldu bebeğimin kontrollrinde ki ilgisi yardımseverligi beni çok güvende hissettirdi.bes aylıkken ciddi bi bronsilot oldu bebegim ve onkadar güzel ilgilendi ve takibini yaptiki hastaneye yatmadan toparladi hamdolsun gerçekten herşeyi ile guvenilecek harika bir doktor kendisini çok seviyoruz
ra...m
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Salih hocamız 2 aylıktan beri oğlumuzun hekimidir kendisinden oldukça memnunuz oğlumuzun alerjisini test yapmaya gerek kalmadan anladı ve onun tavsiyeleri verdiği diyet programı ile geçirmeyi başardık o günden beri her sözüne güvendiğimiz çok değerli bir hekimdir
c....y
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doğumdan sonra zature olan 1 gunluk bebeğimizi acil nakille salih hocam hocamın hastanesine naklettirdik hatta ambulans yeterli oksijensiz kaşan oğlumızu kötü durumda salih hocamıza emanet ettik Allahıma şükürler ki iyi yollarımız Salih Aydemir hocamızla kesisti çok şükürki 15 günlük yoğum bakımdan sonra sağsağlim oğlumuza kavuştuk Allah Sizi ve sizin gibi Doktorları başımızdan eksik etmesin Sizi Çok seviyoruz hocam İyiki varsınız
kü...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ulviyya Hanıma ilk annemin rahim ve idrar kesesi sarkması için gittik. Ulviyya Hanım da dikkattimi çeken ve yorum yapma gereksinimi duyduğum konu anneme ameliyat diyip simir testine sokup sonucu bekle diye göndermesine rağmen bile Ulviyya Hanım yarasına çözüm bulmak için hemen kauçuk taktı. En azından ameliyata kadar sen rahat oturur ve rahat hareket edersin dedi. Annemin ameliyatını da yapabilmek için dışardan hocamı çağırması gerektiğini de tek başına yapamayacağını da açık bir şekilde söyledi. Velhasıl kelam Ulviyya hanımın yaklaşımı açık sözlülüğü çözüm odaklı olması benim çok hoşuma gitti. Yorum olmayınca yorum yapayım dedim. İlgisi ve alakası da güzeldi. İnşallah yorumum yardımcı olur
ba...k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bebeğim 7 aylık kendi doktorumuz işten ayrılmıştı Kendi araştırmalarım sonucu tanıştık salih hocayla; ek gıda beraberinde iştahsızlık kilo artışımız durmuştu mama ve ek gıda yemiyor reddediyordu bebeğim salih hoca gerekli açıklamaları yaptı ve demir ilacını değiştirdi ikinci günde bebeğim hem ek gıda hem mamayı yiyor çok şükür iyiki tanışmışız iyiki götürmüşüm mükemmel bir doktor iyiki var artık hep salih hocaylayız
fu...l
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Dr. salih bey bu ülkede yetişen sayılı ve nadir çocuk doktorlarından biridir. Kendisi çok mutevazi ve bir o kadar saygılı bir doktordur. çocuklara olan yaklaşımı ailelerine verdiği net ve anlaşılır bilgiler, her haliyle takdire şayan bir insan. Benim kızım solunum sıkıntısından dolayı 38 gün küvezde kaldı. Bu süre zarfında bize verdiği teselli edici bilgileri ile zor süreçte bize çok yardımcı oldu. Kendi rızası ile 7/24 ulaşabilecegimiz babacan bir insandır.biz ondan razıyız. Allah taondan razı olsun.
se...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
7 aylık doğan bebeğimizin küveze alınması sonrasında Salih bey ile tanıştık. Salih bey çocuğumuz ile çok ilgilendi. Bize gerekli bütün açıklamaları yaptı. Kendi numarasını vererek her dakika arayabildiğimiz aklımızda olan bütün sorulara cevap vererek bizi çok mutlu etti. Güler yüzlü ve samimi davranışları bizim ona güvenizi arttırdı.
ze...r
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Oğlum 27 gün küvez kaldı . 35+5 te doğdu . Salih beyin bize sabrıyla güler yüzlülüğüyle bize çok yardımcı oldu . Oğlumun şuan sağlığı çok iyi . Salih bey kontrellerimize devam ediyor biz çok memnunuz allah razı olsun salih hocamdan
a....ç
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doğumdan sonra bebeğim sarılık olup tedavi için yogun bakımda kalmıstı. Salih hoca bu süreçte her şeyi zamanında bize bildirdi ve bebeğimizle çok güzel ilgilendi. Her şeyi ayrıntısına kadar anlatması bizi çok memnun etti tavsiye ederiz.
um...y
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
7 aylık kızımla beraber tanıştık salih doktorumuzla.Kizimin günden güne zayıflaması üzerine gittik bilmiyorduk alerjisi varmış o kadar özenli ve hassas davrandı ki salih hoca bir doktorun yapması gereğinden daha fazlasını yapiyor bence.Sabirli oluşu ,titizlikle yaklaşımı,hep pozitif oluşu insana gerçekten güven veriyor.Ayni zamanda kızım bronsit olmuştu.Ilk evresindeydi.Korkmustum.Salih hoca bana bakarak hersey geçiyor Allah,in izniyle bu da gecicek demesi tekrardan toparladı.O kadar hassas bir dönemden geçtik ki ilk bebeğimiz ama hayliyle yorulmuştuk.Halen de öyle kızım simdi de desteksiz oturamiyor.Salih hoca her daim bizim yanımızda olmaya devam ediyor.Testlerine tahlillerinin sonuçlarını bize anlatıyor.Nasil bir yol izlememiz gerektiginizi bize gösteriyor.Hocam iyiki sizi tanıdık.Iyiki kızım Umay"ın doktorususunuz.
Özel Ege Yaşam Hastanesi, Karabağlar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ege Yaşam Hastanesi, Karabağlar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Radyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kardiyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı.
Özel Ege Yaşam Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ege Yaşam Hastanesi, toplam 77 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Karotis Ultrasonografisi, Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Acil Tıp Randevusu, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Efor Treadmil Testi, Eforlu Ekg, Ekg, Eko(Ekokardiyografi), Farmakolojik Stres Testi.
Özel Ege Yaşam Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ege Yaşam Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ege Yaşam Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ege Yaşam Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ege Yaşam Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ege Yaşam Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Ege Yaşam Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ege Yaşam Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Ege Yaşam Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Generali Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Neova Sigorta, Ankara Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Ege Yaşam Hastanesi nerede?Özel Ege Yaşam Hastanesi adresi Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9135/4 Sokak No:4 Karabağlar şeklindedir.
Karabağlar bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Karabağlar bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Karabağlar bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Karabağlar bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Karabağlar bölgesindeki Kalp Ve Damar Cerrahı klinikleri
Daha fazla (15)Karabağlar Saman Nezlesi (Alerjik Rinit)
Karabağlar Solunum yolu enfeksiyonları
Karabağlar Tüm Çocuk Hastalıkları
Karabağlar Çocuklarda Yüksek Ateş
Karabağlar Gelişim Bozuklukları
Karabağlar İdrar Yolu Enfeksiyonu
Karabağlar Böbrek Hastalıkları
Karabağlar Mide-Bağırsak Enfeksiyonları
Daha fazla (15)İzmir bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Konak bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Manisa bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri