Diğer kurumları göster
- Anadolu Sigorta
- Groupama Sigorta
- Mapfre Sigorta
- SGK
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
30 aylık kızımızın doğuştan göz yaşı kanalında darlık vardı. Beş dakikalık anestezisiz kısa bir operasyonla sağlığına kavuştu ve operasyon sonrasında da yakından takip etti, her mesajımıza hızlı bir şekilde dönüş yaptı. Tolga Beye güler yüzü ve ilgisinden dolayı minnettarız
so....
Tolga Hocam.. O çok korktuğum ameliyat sürecini ilk randevudan itibaren keyifli bir serüvene çevirdiniz. Adım adım her şeyi anlattınız, akıllı lensleri tanıttınız ve bana en uygun olanını belirlediniz. Cevaplanmamış hiçbir soru bırakmadınız. Anksiyete ile girdiğim odanızdan umut ve tatlı bir heyecanla ayrıldım. Sonra her şey kelimesi kelimesine bana açıkladığınız gibi oldu. 15 dakikalık iki kusursuz ameliyat, dikkatlice kullandığım göz damlaları ve düzenli kontrollerle kurtuldum katarakt belasından. İyi ki tavsiyeleri dinledim ve sizin kapınızı çaldım. Ne kıymetli tecrübeniz. 41 yaşında tekrar renklendi hayat. Gözlerim yenilenince psikolojik olarak da yenilendim. Güler yüzünüz ve şık sohbetiniz her zaman iyi geldi. Sizi tanıdığım için çok şanslıyım. Her şey için minnettarım.
ve...l
2019 yılında annemin safra kesesi ameliyatını gerçekleştirmişti o vesile ile tanıştım. Annemin safra kesesi ameliyatını basarak bir şekilde gerçekleştirdi. Operasyon oncesi ve sonrası cok ilgiliydi aklımızdaki tüm soru işaretlerini giderdi. Yakın zamanda hemoroid için başvurmuştum fakat tufan hocam perineal apse olduğunu söyledi hemen müdahale etti. Çok ilgili işinde çok titiz bir insan.
ce...n
Ocak ayında iki dizimde gerçekleştirdiği diz protezi ameliyatı ile ağrılarımdan kurtulmamı sağladı. Ameliyat öncesi ve sonrasında , süreci çalışanlarıyla birlikte inanılmaz güzel anlamda yönettiler. 3 gün arayla gerçekleşen iki diz ameliyatı sürecinin sonrasında da gerekli takibi sürdürerek bu süreci kolayca atlatmamı sağladı. Öncelikle çok değerli insan Dr. Erol Beye sonra da bu sürece katkı sunan tüm personele güzel dileklerimi iletiyorum.
f....y
Emzirme döneminde mastit oldugumu düşünerek gittim ve korkuyordum bir yorumda kötü bahsedilmisti fakat asla o şekilde bir yaklasimi olmadı ilgisi alakası çok güzeldi ultrason cekilmem gerektiğini söyledi ve ultrason sırası çok geç saate verdiler doktor bey ben beklerim sizi ona göre tedavi sürecini başlatıriz dedi ve gerçekten çıkış saatini geçirmişti içeri aldı ve sonucunu harika bir şekilde anlattı hatta yanımda gelen kuzenimle beraber hayran kaldık çıktığımızda dediğimiz tek cümle böyle doktorlar cogalmali oldu
i̇...k
Doğumumu Berna hocada yaptım ve sadece 1 saat içinde bebeğimi kucağıma aldım harika bir doğum geçirdim fazlasıyla tecrübeli ve ilgili bir hocamız tekrardan emeğine sağlık .
na...n
Yaklaşık iki ay önce Feyzan bey hocama çift taraflı kapalı kasık fıtığı ameliyatı oldum. Sanki ameliyat olmadım 1 gece tatil yaptım. Çok memnun kaldım. Hiç ağrım olmadı.
ye...ş
18 yıllık Canım doktorum her zaman yanımda oldunuz yeri geldi gece uykunuzdan kalkıp geldiniz inşallah 2 Ci doğumumdada yine siz canım hocam iyiki varsınız
Sizi çok seviyorum
si...
03.12.2022 tarihinde 4 yaşındaki oğlum geniz eti ameliyatı oldu. 15 günde bir kez antibiyotik şurup kullanmak zorunda kalıyorduk. Ameliyattan sonra Geçen 2 ayda hiç antibiyotik kullanmadık doktorumuza çok teşekkür ederiz...
ke...ı
8 aylık bebeğimin gözyaşı tıkanıklığını beş dakikada halleden güler yüzlü, ilgi, alaka, tecrübe ve bilginiz için tekrardan şüphesiz başvurucağımız harika doktorumuz her şey için tekrar teşekkürler
Özel Ekol Hastanesi, Edirne şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ekol Hastanesi, Edirne şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Dermatolog, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Psikolog, Kardiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Özel Ekol Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ekol Hastanesi, toplam 366 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Özel Ekol Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ekol Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ekol Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ekol Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Ekol Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Ekol Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Ekol Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Ekol Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ekol Hastanesi nerede?Özel Ekol Hastanesi adresi Kocasinan Mah. Muammer Aksoy Cad. Edirne şeklindedir.
Edirne bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Edirne bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri