Özel Ensar Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Özel Ensar Hastanesi
Birlik Mah.835.Sok No:2 Esenler, İstanbul
4 yıl önce ayak baş parmak tırnak batması operasyonu geçirdim. Dr. Şahin Hocam'dan önce de bir operasyon geçirmiştim ancak tekrar etmişti. İnternetten araştırmalarım sonucunda kendisine ulaştım. Başarılı ve çok kısa bir operasyon ile sağlığıma kavuştum. Görünüş olarak da çok estetik.
15 yaşındaki oğlumun 4 ay önce başlayan, acıdan sokağa çıkamaz hale getiren tırnak batmasını bir ay önce yaptığı 15 dakikayı geçmeyen (2 ayak başparmağı) operasyon sayesinde, estetik bir görünüm kazandırarak tedavi eden, konusunda gerçekten uzman olan doktorumuza teşekkür ederiz. Nişantaşı’nda ünlü bir ayak sağlık merkezindeki 3 aylık tedavi sonrası, bize önerilen isim üzerine ve okuduğum yorumlara güvenerek ulaştığımız Şahin Bey, ilk görüşte durumu anladı. Bize acısız, sorunsuz ve çok kolay geçecek, yıllar içinde tecrübeleriyle geliştirdiği kendi yöntemini kafamızda soru kalmayacak şekilde tüm açıklığıyla anlattı. Bir kaç gün sonrasına aldığımız randevuyla, sohbet ederek (oğluma sürekli espriler yaparak) söylediği gibi neredeyse iğnenin acısını bile hissettirmeden, tırnağında aylardır oluşan acılara bir anda son verdi. 1 hafta sonrasında dikişler alındı ve hızla estetik görünüme kavuşan yeni şekline alışmış tırnaklarıyla, oğlum spor ayakkabılarını gönül rahatlığıyla giymeye başladı. Operasyon sonrası ağrı kesici bile almaya gerek kalmadı. Hasta ile iletişimi kuvvetli, konusunda uzmanlığını, yaptığı binlerce operasyonla kanıtlamış Şahin Bey i tırnak rahatsızlığı yaşayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye eder, kendisine sevgilerimizi iletiriz...
yı...r
Ben tırnak batmasını yaklaşık 10 yıldır yaşıyorum ve hiç bir tedavi sonuç vermedi İnternet üzerinden hocamıza ulaştım ve Bursa'dan gittim ve harika karşılama güler yüz ilgi alaka çok güzel hatta biraz geç kalabilme durumum vardı siz ne zaman isterseniz gelin ben sizi beklerim merak etmeyin telaş yapmayın dedi doktor bey öncelikle yapılan operasyonların örneklerini bilgisayar üzerinden gösterdi anlattı ve operasyon 0 acı ile olumlu geçti şuan 1 ay oldu sonuç güzel tavsiye ederim kesinlikle eğer tırnak batması sorunu yaşıyorsanız mutlaka gitmelisiniz. Hocam a burdan tekrar sonsuz teşekkürler.
b....k
İyi ki diyorum iyi ki Şahin hoca var. 4.kez nükseden tırnak batığımda Şahin hocamı buldum internetten neden daha önce araştırmadığıma çok pişmanım 3 kez aynı acıları 2 yıl boyunca çekmek çok zordu.Son batık tırnak operasyonumu 13 Mayıs 2020 de Şahin hoca yaptı ve şu an tırnağım çok iyi durumda batmaya dair en ufak bir emare yok çok şükür mucize gibi bu bana
Diğerlerinde 3-4 aydan sonra hep batmaları hissetmeye başlıyordum artık kâbus bitti.Tirnak batığı sorunu olanlar hangi şehirde olursa olsunlar Şahin hocaya bir kere gelip tam çare bulsunlar .Allah doktorumuza sağlıklı uzun ömür versin inşallah
m ...k
Tırnak batması operasyonu oldum ve dikişlerim dün alındı.. hayatımda aldığım en iyi karardı SIFIR ACI... iğne kısmından asla çekinmeyin normalde test için kan verirken kat kat daha fazla acıyor canınız ki ben iğneden korkan biri olarak söylüyorum :) iğneden sonra zaten tüm acılarınız bir daha yaşanmamak üzere sona eriyor. Ne operasyonu hissediyorsunuz ne sonradan yapılacak pansumanı ne alınacak dikişi.. o minicik iğneden sonrası sadece mutluluk .. geçmiş olsun şimdiden ...
me...n
Yaklaşık 5 yıldır tırnak batması sorunu yaşıyordum son zamanlarda acısını daha çok hissedip yaşamaya başladım tavsiye üzerine gittim normalde iğneden korkan biriyim, operasyonu düşünemiyordum bile oysaki herşey psikolojikmiş hiç bir acıyı hissetmedim, Doktor bey fazlasıyla ilgili çok tatlı dille akılda soru bırakmıycak kişilikte keşke diyorum şimdiye kadar bu operasyonu geçirseydim şiddetle tavsiye ediyorum
v....s
Şahin hocamı internetteki yorumlarla buldum. Yaklaşık 4-5 yıldır tırnak batması sorunu yaşıyordum. 1 yıl önce hata yapıp tırnak çektirdim. Şahin hocam sağolsun tedaviyi anlattı kesinlikle SIFIR ACI ile tedavi edeceğini söyledi ve yaklaşık 15 - 20 dk içerisinde dediği gibi acısız tedavi etti. Şahin bey alanında uzman biri ve bir o kadar da naif iyi bir insan kesinlikle tavsiye ederim. Keşke daha önce gelseymişim...
z.....
Merhaba. Ocak 2020 de tırnak batması sonucu Şahin beye gittim üstelik 4 aylık hamileydim. Doğumumda öncesinde ve sonrasında her hangi bir sıkıntım olmadı çok kısa bir zamanda tırnağım çok çok iyi oldu. Şahin bey işinin ehli bir insan. Allah ondan razı olsun. Kesinlikle tavsiye ederim.
me...r
Her iki ayak parmağımda batma vardı. Uzun yıllardır çekiyordum. 10 gün öncesinde hocam sayesinde kurtuldum. Operasyon gerçekten acısızdı. Sonrasında da pek ağrım olmadı. Tabi iyileşme süreci göreceli olabilir. Tam olarak yara yerim iyileştiğinde futbol dahi oynayabileceğimi düşünüyorum. Bu benim için eskiden hayaldi. Çünkü şu an bile etimin serbest kalışını hissediyorum. Tırnak artık batmıyor. Hocamdan Allah razı olsun. Bunca yıl boşuna çekmişim.
v.....
yaklaşık üç yıldır düzelmeyen ve giderek daha da kötü bir hal alan ayak baş parmağı tırnak batığı ile ilgili almış olduğum tavsiye üzerine, Şahin hocamın tedavisine başvurdum, oldukça açıklayıcı bir bilgilendirme sonrasında operasyon geçirdim. Bir seneden fazla oldu hiç bir şikayetim kalmadı, tekrar teşekkür ederim,
Özel Ensar Hastanesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ensar Hastanesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah.
Özel Ensar Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ensar Hastanesi, toplam 2 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Özel Ensar Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ensar Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ensar Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ensar Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Ensar Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Ensar Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Ensar Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Ensar Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ensar Hastanesi nerede?Özel Ensar Hastanesi adresi Birlik Mah.835.Sok No:2 Esenler İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
İstanbul bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
İstanbul bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Daha fazla (15)Kadıköy bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Küçükçekmece bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri