Yıldırım Mahallesi 26007. Sokak No:7/1, Balıkesir 10010
  • Diğer (İade)

Dt. Eray Çoban Cerrahi İmplant

İmplant Çekim dolgu kanal vb tedaviler ile ilgi gittiğimiz. Ertuğ diş kliniğinde iyi bir hizmet aldık bizi güler yüzleri ve ilgileri ile karşıladılar randevu saatlerinde hiçbir bekleme yapmadık tedavinin bütün aşamalarını ve yapılacakları anlaşılır bir biçimde anlattılar ve uyguladılar tedavi için bütün ekipmanları hazırdı doktorumuz Eray hoca çekimler ve implant süreçlerinde bize yapmamız gerekenleri çok net anlattı

C
    Dt. Tuğçe Çoban Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

Çekim dolgu kanal vb tedaviler ile ilgi gittiğimiz. Ertuğ diş kliniğinde çok iyi bir hizmet aldık bizi güler yüzleri ve ilgileri ile karşıladılar randevu saatlerinde hiçbir bekleme yapmadık tedavinin bütün aşamalarını ve yapılacakları anlaşılır bir biçimde anlattılar ve uyguladılar tedavi için bütün ekipmanları hazırdı doktorumuz temiz ve titiz bir çalışma yaptı

Dt. Eray Çoban Randevu

Sıkıntısız problemsiz kanal tedavisi oldum. Deneyimli ve işinde iyi bir diş hekimi.

Dt. Tuğçe Çoban Estetik Dolgu

İlgi ve anlayışla çok güzel bir tedavi süreci geçirdim. Ön dişlerime estetik dolgu yapıld,ı işlem sonrasındaki doğallığı görünce çok şaşırdım. Sanki işlem yaptırmamış gibiydi. Çok profesyonel çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

K
    Dt. Eray Çoban Cerrahi İmplant

Yapmış olduğu implant tedavimden çok memnun kaldım. İşlem sırasında hiç bir ağrım (diş için) olmadı. Böyle tedavilerden korkan bir olarak ve benim gibi olan hastaların güvenebileceği bir doktor. Size de zaten o güveni veriyor. İlerleyen zamanda tedavim için de görüşlerimi güncelleyeceğim.

Dt. Tuğçe Çoban Randevu

Çürük dişlerime dolgu yaptırmak için gitmiştim. Çok güzel ilgilendi, dolgumu ağrışız ve acısız yaptırdım. Çok güleryüzlüydü. Tavsiye ediyorum.

K
    Dt. Tuğçe Çoban Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

Çok güler yüzlü, sempatik. Diş taşımı temizledi ve dolgu yaptı. Eli çok hafif, hiç acıtmadan özenerek yaptı ve çok memnun kaldım.

Z
    Dt. Eray Çoban Diş Hekimi Randevusu

Kanal ve dolgu tedavisi yaptırdım. Hijyenik bir ortam, bilgilendirici, ilgili bir ekip. Doktor Bey titizlikle yaptı işini. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Y
    Dt. Tuğçe Çoban Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

Balıkesir de bence en iyi iletişime sahip bir yer çok başarılılar ben kanal tedavisi oldum ve oğlumu götürdüm çok memnun kaldık tavsiye ediyorum anlatılmaz yaşanır

Dt. Eray Çoban Diş Taşı Temizliği

Doktor beyden çok memnunum eli çok hafifti.İğne korkum olduğumdan çok endişeli gittim fakat doktor bey güler yüzüyle bu endişemi en aza indirdi. Önce kanal tedavisi yapıp ağrımı dindirdi daha sonra porselen kaplama yapıldı. dış eti kanamasından da çok şikayetçiydim bunun içinde diştaşı temizligi yaptı. İlerleyen dönemlerde dış eti kanamamin azalıp azalmadigiyla ilgili buraya tekrar yorum yaparım doktor beyden ve kliniğinden çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim