Özel Eryaman Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Özel Eryaman Hastanesi
Şehit Osmanavcı Mah. 2649. Sok. No: 2 Eryaman (1.Etap), Etimesgut 06820Sigortalar
- Ace European Sigorta
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Şeker Sigorta Tüm sigortaları göster
f.....
Kulak agrım baş donmesi var diye gittim, kulaga aletle bakip kulagin saglam diyip gonderdi. Ilgisiz tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
i̇...
23 09 2022 tarihinde ozel eryaman hastanesi ortapedi bolumu omuz atroskopi ameliyatimi oldum. Ameliyatimi sevgili hocam Dr. Goksel Cakar gerceklestirdi tedavimin basindan sonuna kadar sevgili Goksel Hocam basta olmak uzere tum ozel eryaman hastanesi personellerine sukranlarimi sunarim. Sayin hocam Goksel Cakardan Allah 1000 kere razi olsun çok memnun kaldım...hocam işinde gerçekten bence 1 numara..ilgisi ayrıntılı bilgilendirmesi cana yakınlığı ile..cok teşekkürler hocam
çok ilgili ve açıklayıcı. hastasını takip eden bir hekim. Oğlumun son zamanlarda sık ateşlenme problemi ile ilgisi, alakası çok iyiydi.
fe...
Muhterem Alaeddin hocama gebelik muayenesi için gitmiştim.maşallah işinin ehli naif beyefendi biri.pozitif bi enerjisi var.eşiminde benimde muayeneden sonra aklımız kalbimiz mütmain oldu.detaylı bir şekilde çok güzel ilgilendi bizimle.Bebeğimizi ultrasyondan izlerken bize de herşeyi anlattı ince ince kafamızda soru işareti kalmadı.İşini layıkıyla yapan kaliteli ilimli bir hekim olduğuna hiç şüphesiz kanaatimiz geldi.muayeneden çıkınca kendisine eşimde bende çok dua ettik.Cenab-ı hak İlmini mertebesini artırsın.biz razı olduk Allahtan ondan razı olsun.
em...z
Sahib hoca son derece ilgili. Bende ciddi oranda nöropati vardı, yaptığı teşhis ve uyguladığı tedavi ile çok daha iyi oldum. Eryaman Hastanesi için büyük kazanç olduğunu düşünüyorum. Gerçekten kaybedilmemesi gereken bir hoca. Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.
e....t
Eşimin baş ağrısı ve başında bir şişlik icin gitmiştik sağolsun ilgilisi alakası gayet güzeldi. Açıklamaları uzun ve detaylıydı. Raporlar için de kendi numarasını verecek kadar iyi bir doktor. Sağolsun.
ç.....
1994ten beri migren hastasıyım, botoks dahil denemediğim tedavi kalmadı. Sahib hocamın önerdiği migren iğnesi sayesinde ayda en az 10 kere yaşadığım migren ataklarım 1'e indi ve şiddeti azaldı. İlgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
b....e
Tek kelimeyle mükembel gerek kontrol sırasında gerekse konuşması sorularımı yanıtlaması ve sonradan idrar tahlilim ve diğer tahlillerim için iki kez iletişime gecerek beni bizzat bilgilendirmesi süper ayrıcaa verdiği tam 12 den vuran ilac fitil ve tedavileriyle cook şükür tez cakitte şifa buldum kendisine coook teşekkür ediyorum
Hastasını sonuna kadar dinleyen, iletişimi çok kuvvetli ve sevecen bir doktor kendisi. Annemin giderek artan baş ağrıları için randevu almıştık, öyle iyi ilgilendi ki sorgulamadan direkt tahlil isteyen doktorların aksine öncelikle hastanın kendisini yeterince ifade etmesine dikkat ederek, süreç hakkında detaylı bir soru cevap ve muayene gerçekleştirdi. Üstelik verilen ilaçları kullanırken etkisini gösterip göstermediğiyle ilgili dönüt almak adına bize iletişim bilgilerini de iletti. Yalnızca muayene esnasında değil, süreç ilerlerken de hastasına karşı ilgili bir doktor. Kendisinden çok memnunuz, çok teşekkür ediyoruz.. Dilerim böyle doktorların sayısı giderek artar.
be...
başağrısı yakınması ile yıllardır mücadele ediyrdum. Sahib hocam detaylı sorguladı(hiç bu kadar sorgulayan inceleyen,detaylı muayene eden doktor olmamıştı). İlgili, sabırlı, bilgili doktor. Dikkatine iletişimine hayran kaldım. ve tbaşladığı tedavi sonrası 5 yıldır geçmeyen baş ağrım geçti.
Özel Eryaman Hastanesi, Etimesgut şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Eryaman Hastanesi, Etimesgut şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Genel Cerrah, Gastroenterolog, Nörolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Dermatolog, Acil Tıp Doktoru, Mikrobiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Pratisyen Hekim, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Psikiyatrist, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Onkoloji Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Radyolog.
Özel Eryaman Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Eryaman Hastanesi, toplam 221 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Özel Eryaman Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Eryaman Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Eryaman Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Eryaman Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Eryaman Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Eryaman Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Eryaman Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Eryaman Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Eryaman Hastanesi nerede?Özel Eryaman Hastanesi adresi Şehit Osmanavcı Mah. 2649. Sok. No: 2 Eryaman (1.Etap) Etimesgut şeklindedir.
Etimesgut bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Etimesgut bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Etimesgut bölgesindeki Gastroenterolog klinikleri
Etimesgut bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Etimesgut bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)Ankara bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Çankaya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri