Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Demir Hayat Sigorta
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
ze...k
Canım Aydın Hocam, tiroidimi sayesinde ve sıkı takibi ile düşürdük hala kontrole giderim. Detaylı açıklar hiç soru işareti bırakmaz, motive eder. Çevreme herkese öneririm
k....e
2018 ve 2024 te iki hamileliğimin takibini kendisi gerçekleştirdi.İlk hamileliğimde bebeğimde duadonel atrezi vardı ve Perihan hanım bunu anne karnında fark etti bebek doğar doğmaz ameliyat olmalı doğumunu ben yaptırırım ama hemen ambulans ile seni ve bebeği tıp fakültesine göndereceğim o yüzden doğumunu da tıp fakültesinde yap boşuna para verme burda diyerek empati ve etik anlayışını ortaya koymuştu. Doğum yapana kadar her gün aradı beni tıp fakültesi ne diyor doğumu ne zaman yaptıracaklar diyerek.Şükür kızım doğdu ameliyat oldu sağlığına kavuştu. 2024 ikinci hamileliğimde hemen kendisine gittim yine süreci takip etti titizlikle ve bu kez doğumumu kendisi yaptırdı harika bir doğum tecrübesi yaşadım bu doğumsa ilk yaptığım neydi diye sorguladım aslında ikisi de sezaryendi ama ilk doğumunda çok kesmişler ben o kadar kesmedim dedi. Perihan hanım sakin naif işinde çokiyi bir hekim insanı korkutmuyor gereksizbilgilerle boğmuyor sakinliği insanaiyi geliyor.Herşey için minnettarım
n....d
Sevgili Ali hocam kulak içi egzamam olduğunu söyledi buna yönelik tedavi uyguladı kısa sürede ağrılarım acılarım kaşıntılarım geçti
pı....
Tuncay Bey bel fıtığı ameliyatımı yaptı.Kendisinden çok memnun kaldım çok anlayışlı güler yüzlü.Mesai saatleri dışında bile çok yardımcı oldu.Kesinlikle tereddütsüz gidin.
du...l
Belde kayma ve kanal daralması sonucu çektiğim bütün ağrıyı ilerleyen yaşıma rağmen başarılı bir ameliyatla gideren muhteşem doktor... Ameliyat acısı çektiğim ilk gece bile bacağımdaki ağrının anında geçtiğini şaşırarak fark ettim. Ameliyat öncesi yaptığı açıklamalar çok tatmin ediciydi. Ameliyat sonrası öngördüğü tüm süreç de tam olarak tarif ettiği şekilde gerçekleşti. Doktorumuzdan çok memnunum. Kendisinden Allah razı olsun.
Tuncer hocam şahane bir doktor annemin 15 senedir çektiği ağrılara gerçekleştirdiği ameliyatla son verdi. Omuriliğindeki daralmayı açtı 12 tane de platin yerleştirdi. İki büklüm gittiği hastaneden yürüyerek çıktı. Çevremizdeki herkese tavsiye ediyoruz hocamı
du....
1 hafta önce safra kesesi taşım olduğu için laparoskopik operasyonumu gerçekleştirdi Kayıhan bey. Gerek babacan tavrı gerekse rahatlatıcı ve detaylı açıklamalari ile oldukça ilgili bir hekim. Ameliyatimdan sonra odaya kontrol için geldiğinde babacan bir tavirla elimi tutup söylediği sözler çok kıymetliydi. Pansumanlarimi da sürekli kayihan bey yaptı.Her görüşmemiz de kahkaha dolu ayrılıyoruz yanından. Operasyonumda oldukça başarılıydı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Herşey için varolsun.
öz...t
Günlerdir yaşadığım böbrek ağrısının nedeni için kendisiyle tanıştım ve bana her konuda detaylı açıklama yaparak çok titiz bir şekilde değerlendirdi, harika bir doktor
ş....ö
Hamilelik dönemimde Tanser hocayla tanışmıştım doğum yaptım o süreçte de çok memnun kalmıştım genel kontrollerim için de hala tercih ediyorum. Çok nazik, bilgili bir doktor. Aklınıza takılanları rahatlıkla sorabilirsiniz.
eb...
Senelerdir meslek hastalığından oluşan bel kemiğimde kırık sonucu bel kayması oluşmuş. Yaptığı bütün tedaviler sonucu kaynama olmayınca ameliyat oldum. 7.5.24 tarihinde. muhteşem bir doktor. İlk gün ayağa kalktım. İkinci gün hayatıma bir nebzede olsa devam ettirebildim ve şuna o kadar iyiyim ki. Tebrik ediyorum kendisini. İlgisi detaylı açıklamaları o kadar güzel ve özenliydi ki. İşini hakkıyla yapıyor.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, Odunpazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Ürolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Dermatolog, Göz Doktoru, Kardiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi, toplam 338 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Akciğer Biyopsisi, Anjiyografi, Anjiyoplasti, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Karaciğer Biyopsisi, Karotis Ultrasonu, Kateter Yerleştirme, Koroner Anjiyoplasti, Radyoterapi.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi nerede?Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi adresi Akarbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: 55 Odunpazarı şeklindedir.
Odunpazarı bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
Odunpazarı bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri