Özel Eskişehir Göz Merkezi
- Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta Tüm sigortaları göster
l.....
Göz derecelerim miyop 2.5 numaraydı ve artık gözlük kullanmak istemiyordum. Birçok tavsiye ve Haldun Hoca’dan lazer operasyonu yaptıranlarla birebir görüşerek lazer için randevu aldım. Çok profesyonel ve kaliteli şekilde operasyon süreci geçirdim. Haldun Hoca’nın bilgilisi ve tecrübesi sayesinde her şey sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Gözlerim sıfırlandı, hayat kalitem arttı.
di...
04.10.2024 14:30 hayatımın dönüm noktasıydı benim için :) Haldun hocam ile çok tatlı kısacık bir ameliyat süreci geçirdim eximer lazer (lasik) oldum ve hayatım da hiç görmediğim kadar her şeyi net görüyorum . Benim derecelerim düşüktü aslında lakin gözlük takmaktan nefret ediyordum ve lenstte kullanamıyordum -2.25 gibi bir derecem vardı kısacası . Haldun hocamla karşılaşmamız büyük şans oldu benim için kendisi de bu süreci yaşamış birisi olarak hem anlattı hem aydınlattı korkmadan çekinmeden kapısını çalabilirsiniz ve sizde benim gibi dünyaya bambaşka bir gözle bakabilirsiniz iyi ki siz hocam
se...
Hocamıza excimer lazer tedavisi için başvurdum. Çok memnun kaldım. Basit ,acısız ,ağrısız bir süreç geçirdim. Hemen sonuç aldım. Bu kadar kolay bir süreç olacağını bilseydim çok daha önce olurdum. Olmayı düşünenler gönül rahatlığı ile Haldun hocaya danışabilirler.
ba...u
Güvenerek gidip tedavinizi Ekrem Hocaya yaptırabilirsiniz. Göz lazer ameliyatımı gerçekleştirdi ve çok memnunum kendisine kolaylıklar dilerim.
so...
Haldun Bey gözümü en iyi şekilde çizdi,dakikti,fazla beklemedik.Doğru tetkiplerle güzel bir çizimdi.
f.....
2024 Ağustos ayında lazer göz ameliyatımı oldum.Daha bir ay olmamasına rağmen bir hafta gibi kısa bir zamanda görüşüm düzeldi ve daha net görmeye başladım. Göz kuruluğu ve batma olması halinde kullanmam için vermiş olduğu göz damlaları da olumlu sonuçlar vermeye başladı. 1 ay sonra görme kalitemin çok daha iyi olacağını düşünüyorum :)
b....k
Haldun hocam çok güleryüzlü ve samimi bir insan, muzdarip olduğum miyop ve astigmatımdan doktorum sayesinde 10 dakikada kurtuldum, bu süreçte kendisi ve ekibi başından sonuna kadar çok ilgiliydi, yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendilerine çok minnetarım.
t....ö
Haldun hocama lazer tedavisi için başvurdum ve iyi ki de Haldun hocama başvurmuşum güler yüzü ve bilgili açıklaması ile aklımda ki tüm soruları cevaplayın 1 hafta içinde beni gözlük probleminden 10 dklık bir işlemle kurtardı
b....r
Miyop ve astigmat problemimi pazartesi günü muayene, salı günü ameliyat ve çarşamba günü kontrol olmakla beraber gerçekten çok hızlı ve özenle ilerleyen bir süreçte kurtuldum. Haldun Bey’in gerçekten titizlikle ve önemseyerek yapmış olduğu Excimer Lazer operasyonu benim için çok başarılı geçti. Doktor Haldun Bey ve çalışan tüm personeller gerçekten çok ilgili, alakalı ve güleryüzlüydü.Ayrıyetten ağrısız acısız ve güzel bir ameliyat için tekrardan Haldun Bey’e saygılarımı iletiyorum.
c.....
Excimer lazer tedavimin sonucu çocukluğumdan beri mevcut olan miyopi ve astigmatizmanın ortadan kalkmış olmasıdır. Süreç içinde ağrı ve batmalar çok düşük seviyedeydi.
Özel Eskişehir Göz Merkezi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Eskişehir Göz Merkezi, Odunpazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru.
Özel Eskişehir Göz Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Eskişehir Göz Merkezi, toplam 39 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı.
Özel Eskişehir Göz Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Eskişehir Göz Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Eskişehir Göz Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Eskişehir Göz Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Eskişehir Göz Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Eskişehir Göz Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Eskişehir Göz Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Eskişehir Göz Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Eskişehir Göz Merkezi nerede?Özel Eskişehir Göz Merkezi adresi Istiklal Mahallesi Çınar Sokak 6/1 Odunpazarı şeklindedir.
Odunpazarı bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Odunpazarı bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri