Özel Fatma Hatun Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Özel Fatma Hatun Hastanesi
Hastane Caddesi, Bolu
Kendisini özel hayatında tanımıyorum buyüzden ancak beni muane ettiği sırada bende oluşturduğu izlenimler üzerinden bir değerlendirme yapabiliyorum. daha önce doktor kimligiyle ilgili güzel yorumlar da yapılmış ve eğer bu yorumlar gerçek hasta yorumlarıysa kendisini tebrik ederim ve böyle mutlu bi günlerinde benim yaşadığım gibi tatsız bir deneyim yaşamadıkları için diger anne adayları adına gerçekten mutlu oldum çünkü birazcık vicdan sahibi hiç kimse iki canlı karninda bebeği olan bir kadının incinmesini istemez..odasına doğru yürürken yanımızdan geçtiği sırasında bekleme salonunda eşimle yanyana oturduğumuz için durup bize bağırmaya başlayarak eşimin erkek olmasından dolayı derhal koridorun sonuna gidip orda beklemesi gerektigini bize bağırırken bi yandanda işaret parmagıyla koridorun sonunu gösterdikten sonra odasına girip kapısını çat diye yüzümüze çarpmak suretiyle başlattığı bir hasta-hekim ilişki ve iletişimi söz konusu bile olamaz! Odasına girdigimde bana bekleme salonunda eşimle yan yana oturmamızın doğru olup olmadığını sordu.bende zaten ayni evde yaşadığımızı ve maskelerimizinde takılı olmasından dolayı yan yana oturmamızda bi sakınca görmedigimizi ama bundan sonra daha dikkatli olacagimizi söyledim.muane sedyesine uzanmamı söylediği sırada sedyeye ayakkabilarimla uzanmamin diger anne adayları için dogru olmayacağını düşündüğümü soyleyip ayakkabılarim icin galoş istediğimde veremeyecegi söyledi üstelik muane sedyesi üzerine tek kullanımlık örtülerden sermedi bunu talep ettiğimdede ayakkabılarımın altını sedyeye sürmediğim sürece sorun olmayacagını söyleyerek tek kullanımlik bir örtü serme istegimi redetti.muane sırasında ben bebegimi ilk kez görme sevinciyle başbaşa ekrana bakmaya calışırken derin nefes alıyor olmamın onun işini yapmasına engel olması gibi bir gerekçe öne sürerek benden yüzeysel nefes almami istedi.ve ben onun bu istegini ciddiye alıp ne kadar yuzeysel nefesler almaya çalışsamda bu konuda kendisini bir türlü memnun edemedim.bi sure sonra aniden ayağı kalkıp onun tabiriyle benim suratımda ki soğuk ve donuk ifadeden rahatsız olduğunu ve bunun sebebinin ne olduğunu kendisiyle ilgili olup olmadığını ögrenmek istedigini söyledi.ben bu soruya okadar şasırmıştım ki ne diyeceğimi bilemedim benim yüzümün ifadesinin bu muaneyle ne ilgisi olduğunu sordum.bu seferde bilmiyorum belki bebegini aldırmak istiyosundur ben hekimim sorarım diye yanıt verdi.ben bebegimi hic bisekilde aldırmak istemediğimi zaten böyle birsey düşünüyor olsaydım kendimi ifade edebilecegimi soyledim..aslında benim normal duruşumun bu şekilde olduğunu açıklamaya çalıştım.sonra masasına geçti ve benden elektirik alamadığını soyleyerek benim takimi yapmak istemedigini söyledi ve bana cıkabilirsin dedi.peki almam gereken ilac yaptirmam gereken tahlil yokmu diye kelimelerimi toparlayıp zar zor sorabildim. Önündeki kagida almam gereken ilacin ismini karalayip bana uzatti bunu yaziyorum istersen alirsin diye cevap verdi.bunların niye yaşandığı inanın bende anlamakta zorluk cekiyorum sadece diger anne adaylarına örnek olması açısından yazıyorum hiç kimsenin heyecanla bekledigi bu ilk buluşmaya böyle anlamsız seyler yüzünden gölge düşmesin diye paylaşıyorum kesinlikle hastane degil doktor önemliymiş ben hiç araştırmadan doktor secimi yapmış olmanın pişmanligini yasıyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
tu....
Harika bir doktor ama.öncesinde harika bir insan!! hem çok samimi ve guler yüzlü hemde işinde ne kadar iyi olduğunu ilk görüşte anlayabilirsiniz.. doğumuma tesadüfen girmesi oğlumun ve benim en büyük şansimizdi.. sonsuz teşekkürler
as...k
Bebeğimin gözyaşı kanalı doğuştan tıkalıydı. Fahrettin bey masajı yanlış yaptığımızı söyledi. Bir kez gösterdi o anda açıldı. Gerçekten çoğu doktor bu masajı yanlış gösteriyormuş. Allah razı olsun.
Özel Fatma Hatun Hastanesi, Bolu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Fatma Hatun Hastanesi, Bolu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göz Doktoru, Ürolog.
Özel Fatma Hatun Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Fatma Hatun Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Fatma Hatun Hastanesi ile iletişime geçin.
Özel Fatma Hatun Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Fatma Hatun Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Fatma Hatun Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Fatma Hatun Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Fatma Hatun Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Fatma Hatun Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Fatma Hatun Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Fatma Hatun Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Fatma Hatun Hastanesi nerede?Özel Fatma Hatun Hastanesi adresi Hastane Caddesi Bolu şeklindedir.
Bolu bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Bolu bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri