Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Merkezimizde yönetmeliklerce belirtilen standartlarda Doktor Muayene Odaları, Bekleme Salonu, Özel Amaçlı Egzersiz Salonu, Nörolojik ve Ortopedik Rehabilitasyon Amaçlı Egzersiz Salonu ve tam donanımlı El Rehabilitasyon Ünitesi'nden oluşmaktadır.

Merkezimiz VIP odaları, engelli asansörü, hastaların anatomik formuna uygun olarak ayarlanabilen özel yatakları, servis ile ulaşım ve otopark hizmetleri ile bilimsel FİZİK TEDAVİ ve REHABİLİTASYON ve GENEL SAĞLIK hizmetlerini çağdaş standartlarda sunan bir sağlık kuruluşudur. Modern cihazlarla donatılmış merkezimizde; elektro-terapi cihazları için uygun elektrik şebekesi, jeneratör sistemi, ısıtma- soğutma ve merkezi yayın sistemi bulunmaktadır.

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon alanında multidispiner yaklaşımla hasta ve hasta yakınlarına hizmet sunmayı hedefleyen, modern ve yenilikçi bir kurumdur.

Özel Fizica Tıp Merkezi
  • Unico Sigorta
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Tüm sigortaları göster

Uzm. Dr. Durukan Türe Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi

10 aydır bel bölgedeki ağrılar için 4 farklı uzmanlık dalından görüş aldım, ağrı kesici kullandığım bir dönem geçirdim. 2006 yılında muayene olduğumda olumlu sonuç aldığım Durukan Hocamız iletişime geçip tetkikleri paylaşınca bir haftalık bir rehabilitasyon süreci önerdi. Merkezdeki detaylı muayene sonrasında tedavi süreci içinde ilgisi ile başarılı bir sonuca ulaştım. Tedavi sonrası için önerilerini dikkate alarak kaliteli bir hayata geçiş yaptığım için seviniyorum.

Uzm. Dr. Durukan Türe Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi

Ameliyat denilen bel fıtığı ve sağ elimde kırık sonucunda oluşan ağrı ve hareket kısıtlılığı yüzünden tedavi aldım. Uzm.Dr. Durukan Türe gerek muayene esnasında yaptığı detaylı açıklamalar ile psikolojimi ve yaptığı tedavi planlaması sayesinde de ağrılarımı rahatlattı. Kuruma gelirken ağrılarımdan kurtulacağıma dair pek bir umudum yoktu ve mecbur ameliyat olmak zorunda kalırım diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Durukan Bey ve diğer ekip arkadaşları işlerinde ne kadar profesyonel olduklarını görmüş oldum. Sonuç olarak bugün itibariyle fizik tedavim bitti ve ben ağrılarımdan kurtulmuş durumdayım.

Uzm. Dr. Durukan Türe Kök Hücre Tedavisi (CGF)

6 Şubat depremi'nin akabinde ben ve ailem enkazdan çıkarıldıktan sonra Mersin'e getirildik. 2 ay süren hastane sürecinden sonra Sn.Durukan hocamıza yönlendirildik.Oğlum Kerem Berke'nin tedavi süreci 5 ay daha Mersin'de devam etti.
    Yapılan tedaviler sonucunda;sağ bacağındaki his kaybı tamamen düzeldi.Sol bacağındaki sinir hasarı (plantar flexion) ise itme hareketi olarak 14.ayda geri geldi.Halen tedavisi devam etmektedir.
    Bu süreç ve sonrasında (karşılıksız)desteğini ve hoşgörüsünü bizden esirgemeyen değerli hocamız Durukan bey ve ekibine şahsım ve ailem adına sonsuz şükranlarımı iletirim.

Z
    Uzm. Dr. Buliana Hamad Çankaya Diğer

Yıllardır dinmeyen ve bir türlü kaynağı bulunamayan defalarca film çektiğim ama bir sonuca ulaşamadığım çene ağrım vardı.Farklı doktorlar ile görüştüğümde kbb,nöroloji,diş tam olarak doğru bir sonuca ulaşamadık.Diş sıkması,psikolojik etki,yada ltihabi bir durum olacağı söylensede neden bir türlü tespit edilemedi.Doktorum Buliana Hamada ulaştım bir öneri ile.Kendisi doğru tespitler yaparak daha İlk tedavide bile etkisini gördüğüm bir sonuca ulaştırdı beni.Uyguladığı iğne ve fizik tedavi ile ilk randevuda bile sonuç aldım yaklaşık 1 yıl sonra tekrar bir terapi uyguladık şimdi uzun süredir çok rahatım.Ağrılarım nerdeyse hiç kalmadı.Doktorum aynı zamanda tüm süreci ve olabilecekleri detaylı ve özenli bir şekilde açıkladı.Doktoruma teşekkürümü burdan da iletmek istedim iyi ki sizin gibi doktorlarımız iyi ki var. Doktor Buliana Hamad.

Uzm. Dr. Durukan Türe Kırık Rehabilitasyonu

Durukan hoca alanında en iyisi 11 ay önce trafik kazası geçiren oğlumun omurgasındaki açıklıkları ameliyat olmadan fizik tedavi ile oğlumu ameliyattan kurtardı kendisine minnettarız ilgisi alakası süreç ile yakından ilgilenmesi açıklamalar yapması iyi ki yollarımız kesişmiş

Fzt. Ömer Topal Manuel Terapi

Boyun ve sırtımdaki ağrılarım nedeniyle Ömer bey ile yollarımız kesişti. Kendisi teşhis ve tedavi planlaması açısından oldukça açıklayıcı ve bilgilendirici bir süreç yürüttü. Manuel terapi seanslarım sonucunda çok büyük fayda gördüm. Teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum

Fzt. Ömer Topal

Fayda görmüş olmanız çok sevindirici. Ağrılar yaşam kalitemizi etkileyebilir ama çaresiz değiliz. Bir daha yaşamamanız dileğiyle.

Y
    Fzt. Ömer Topal Manuel Terapi

Manuel terapiyi Ömer bey sayesinde hem öğrenmiş, hemde deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum özellikle ameliyattın en son çözüm olması, benim gibi ameliyattan korkan ve yaptırmak istemeyen insanlar için bence dikkate alınması gereken bir tedavi yöntemi. Ben boyun fıtığı şikayetim sebebiyle Ömer bey ile tanıştım. Ayrıntılı anlatımı, tedavi şekli, aslında özellikle bir çok kadının da sıkıntı çektiği rahatsızlıklar olsun bir çok hastalıkların da bu şekilde tedavi edilebileceğini gösterip aynı zamanda da anlayacağım biçimde hem uygulayıp hemde anlatması bende çok olumlu etki yarattı kendisine çok teşekkür ediyorum

Fzt. Ömer Topal

Tekrardan geçmiş olsun. Çok daha kişinin şifa bulması ile. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

C
    Fzt. Ömer Topal Manuel Terapi

Belimdeki ağrı nedeniyle Ömer beye gittim, Ömer bey yaptığı manuel terapi ile ağrının kaynağını tespit etti çözümü için çeşitli egzersiz önerilerinde bulundu. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde ağrılarımdan kurtuldum kendisine çok teşekkür ediyorum.

Fzt. Ömer Topal

Süreçte ağrılardan kurtulmak ne kadar önemli ise iyi durumu korumak da o kadar önemli. Tekrardan aynı sorunları yaşamamanız dileğiyle.

Fzt. Ömer Topal Manuel Terapi

Ömer hoca ile Torasic Outlet Sendrom tanısı üzerine tanıştım, kendisini geliştirdiiği gibi bizleri de hastalık ve hareketler hakkında bilgilendirmesinden çok memnun kaldım.profesyonelliği ve verdiği egzersizler sayesinde daha iyi hissetmeye başladım çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum

Fzt. Ömer Topal

Torasik outlet sendromu gibi hayat kalitesini etkikeyebilecek problemlerde iyi takip be sonrasında düzenli egzersiz çok önemli. Tekrardan geçmiş olsun.

Fzt. Ömer Topal Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Yıllardır süregelen boyun fıtığım ve boyun düzleşmem uygulanan Manuel terapi sonucu iyileşti, artık daha rahat hareket edip hayatımı sğrdürebiliyorum, Ömer beye çok teşekkür ederim

Fzt. Ömer Topal

Geçmiş olsun. Bazen yıllarca süren şikayetler doğru tanımlama ve terapi süreci ile toparlayabiliyor.Bundan sonra daha da önemlisi problemleri ortaya çıkaran pozisyonkar ve hareketsiz yaşamdan uzak durmak.