Hakkımızda
Özel Fizikon Tıp Merkezi
Sancak Mahallesi, Sevenler Sokak No: 4, Selçuklu 42060Sigortalar
- SGK
gü...
Ben otizmli oğlumun tedavisi için gitim, ve şu an oğlumun otizm tanısı kalktı. Hocamaokadar çok minnettarım ki. Kliniğe girer girmez içime bir huzur geldi, bu hocamdan kaynaklanıyor bence, çok ilgili , konuşurken bile rahatlıyor insan. Bütün süreç boyunca ve daha sonrasında da hocama her konuta görüşe bildim , her zaman cevap verir ve yol gösterir. Allah'ım sizden razı olsun hocam
me...
Doç.Dr.Mustafa Turgut Hocayi tanımak iyiki nasip oldu .Harika bir fizik tedavi doktoru , pozitif enerjisi ,işinin ehli olması ,ilgisi ,bilgisi hepsi gerçekten çok iyiydi .Çok ilgilendi ve bidaha yuruyemiycem zannediyordum ,elhamdülillah Hocamızın vesilesi ile dizlerimdeki ağrı ve şikayetler geçti ,son kontrole koşarak geldim.Mustafa Turgut hocayi iyiki tanıdım.Emegi için Teşekkür ederim .Böyle kaliteli doktorlarımızın varlığı umut veriyor .
i̇....
Boyun fıtığı tedavisi için gitmiştim. İki seans kök hücre uyguladı. Tedaviden sonra boynumda ağrı kalmadı. Doktor Nagihan Hanıma gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim.
Babam parapleji tedavisi ve rehabilitasyon görüyor. Kendisinden çok memnun kaldık. Genel anlamda her yönüyle, gerek verdiği bilgi açısından, gerek gösterdiği ilgi açısından kesinlikle tavsiye edeceğimiz bir doktor. Kendisine minnettarım.
h....e
Nagihan hocama çok teşekkür ederiz çok ilgili ve güler yüzlü, odası temiz beklemeden kapıda hemen karşılayıp yardımcı oluyor çok ilgili bir doktor annemin bel fıtığı vardı yıllardır ağrılar çekiyordu bir çok beyin cerrahına başvurdum bana hepsi ameliyat olmam gerektiğini söyledi Nagihan Hocam ayda 1 olmak üzere 3 kez annemin beline kök hücre tedavisi uyguladı çok şükür iyileşti. Nagihan Hocamdan Allah Razı Olsun .
fa...a
Boyun ağrımla doktor hanıma muayene oldum ozon iğnesi yaptı hemen rahatladım ve ağrılarım geçti. Tedavi oldum şiddetli ağrılarım artık yok. Kesinlikle öneriyorum
gö....
Dizlerimde yaşamış olduğum ağrılardan dolayı kendisine randevu aldım dizlerimden kök hücre tedavisi yapıldı ve üstünden yaklaşık olarak 1 sene geçti. Önerilip uygulanan tedavi beni çok rahatlattı. Doktor hanımın ilgisi , hastalık ve tedavi hakkında detaylı bilgilendirmelerinden çok memnun kaldım.
ay...r
Dizime yaptigi iğneler sayesinde cok rahatladim nagihan hocam sayesinde..ameliyattan kurtardi beni hastalarina yaklaşımı güleryüzü ile cok sevecen bir doktor kendisi kesinlikle gitmenizi tavsiye ediyorum
fa...r
Bel fitigi tedavimde nagihan hocamın yaptigi tedaviler cok rahatlatti.Guler yuzu ile hastalarına yaklasimiyla kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim..
ay...
Senelerdir nagihan hocama giderim ..İlerlemis boyun fıtığım vardı yaptığı tedaviler sonucu çok rahatladım.Kayinvalidemin dizinde kireçleme vardı yaptığı iğne ile çok rahatladı.. Sadece güzel hocamın güler yüzünü bile görseniz iyilerisiniz ..Mutlaka gidip tanımanızı tavsiye ederim..
Özel Fizikon Tıp Merkezi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Fizikon Tıp Merkezi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizik Tedavi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı.
Özel Fizikon Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Fizikon Tıp Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Fizikon Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Özel Fizikon Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Fizikon Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Fizikon Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Fizikon Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Fizikon Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Fizikon Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Fizikon Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Fizikon Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Fizikon Tıp Merkezi nerede?Özel Fizikon Tıp Merkezi adresi Sancak Mahallesi, Sevenler Sokak No: 4 Selçuklu şeklindedir.
Selçuklu bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Psikolog klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Dermatolog klinikleri
Selçuklu bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri