Özel Florya Hastanesi
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Axa Sigorta
- Chubb European Group
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- senCard Tüm sigortaları göster
k.....
İlk hamileliğimi yaşıyorum ve ilk öğrendiğim doktorumdan hıçkırarak ağlarak ayrılmıştım.Seçil hocamla iyiki tanışmışım.İlk başta çok sert bir mizacı var gibi geliyor, ama aslında pamuk gibi bir kalbi var ve aşırı tatlı bir kadın. Bana hamilelik serüvenini tek tek çizerek anlattı ve şuan hiç bir sorun olmadığını bir şey söylemek için erken olduğunu söyledi. Ona gitmesem yanlış ilaç bile kullanıyor olacaktım, hiç gerek yok kullanmana dedi ve şuan 30. haftamdayım kızımı bekliyoruz beraber. Ne derse istisnasız yaparım. Aşırı güveniyorum çünkü doktoruma. Bebeğimin aşağıda olduğunu erken farkederek hem beni rahatlattı ve olası panik durumuma girmemi engelledi hemde bebeğimi olması gereken mesafeye çıkardık. Yakın arkadaşlarım, kız kardeşim hemen hemen herkese de önerdim kendisini ve takip sürecine aldırdım. Bir kadın doğum uzmanına hem hayatınızı hemde bebeğinizin hayatını teslim ediyorsunuz. Seçil hoca gibi biriyle bu çok daha konforlu ve çok daha özel kılınıyor. İyi ki diyorum, iyi ki!
m....a
Bugün bir yıl aradan sonra ikinci defa kendisine gidiyorum zaten yorumlara bakarak ve araştırarak gitmiştim,özellikle muayne esnasında çok nazlıyım ve yorucu olabiliyorum istemsizce ama Seçil Hanım sanki doktorum değil sanki evimden biri gibi konusması ,şefkatle yaklaşması,sabırla rahatlatmaya çalışması kendisinden Allah razı olsun.Ayrıca mesai saatleri dışında da kendisine sorduğunuz sorulara yanıt veriyor,telefonunu paylaşıyor ve tahlillerinize siz hastanede beklemeden bakabiliyor,Fransa da pskoloji eğitimi aldığını anlatmıştı benim panik atak hastası olduğumu duyunca ve bu beni çok rahatlatmıştı,gerçekten de öyle eğer ilk deneyiminiz olacaksa kesinlikle kendisini şiddetle öneriyorum.Ben hamilelik için gitmiyorum şu an bir polip problemim var sanırım daha araştırma aşamasındayız ama hamilelik için de Seçil hanım Çin de olsa yine ona gideceğim.
ze...
On yıl önce avcılar Medikana da danıştım sevgili doktorum Seçil hanıma ilk doğumumu her şeyle memnun kalarak yaptıktan sonra, 9,5 yıl sonra başka bir hastaneye gitmesine rağmen oraya giderek ikinci doğumumu yaptım.. muhteşem profesyonel işini herşeyiyle çok iyi bilen harika ötesi bir doktor!
he...
Seçil hanımla hamileliğimin 37. Haftasında tanıştım. Tatile çıkacak başka bir doktor 37 de bebeği alalım suyu çok az diyip beni direkt doğuma alacaktı! Güvenemedim ve Seçil Hanıma gittim. Kendisi kontrol sonrası bu suyun bizim için yeterli olduğunu bebeğin 1 gün bile anne karnında olmasının çok önemli olduğunu söyleyerek bebeğimi sağlıkla 39+1 e kadar müthiş bir takiple karnımda tuttu. Ona çok şey minnettarım. Kendisine ve mesleğine saygısı olan bir doktorla bu yolu tamamladığım için çok mutluyum.
gi...
Merve hn ile beraber 2 aydır emziren anne danışmalığı alıyorum. kilomda / (yağ dan ) 8 kg vermiş bulunuyorum. (sütümde hiç kayıp yasamadan) motivasyonu, konusması ve ilgisi harika bir uzman. yakınlarıma tavsıye edip , onlarında bu güzel insandan danısmanlık alması için ısrarcıyım
me...
Herşeyiyle mükemmel Dr Seçil Öztürk ü anlatmaya kelimeler yetmez 2014 yılında tanışıp sezeryan doğumumu gerçekleştiren gece 3 te arayıp iyi olup olmadığımı soran 08/07/2022 bir kurban bayramı arefesi acil ameliyata alan ve aynı gece hastasını merak ettiği için 01:30 da hastaneye gelen ve taburcu etmek için bayramın ikinci günü hastaneye gelen ameliyat sonrası iyileşme sürecini onun maharetli elleri sayesinde çok rahat geçirmemize neden olan gönlü güzel doktorum bu ülke ve biz hastaları çok şanslıyız ayağına taş gözüne yaş değmesin kalbim Dr Seçil Öztürk
ra....
36 haftalık hamileyken tesadüfen gidip 37. Haftada acil sezeryana aldı beni eğer ona gitmeseysim aslında tansiyonum olduğunu bilmiyodum kan depolarımın sezeryan için riskli olduğunu bilmiyodum ve bebeğimin gelişimi meğerse 10 gün önceden durmuştu belkide kendi doktorumda devam etseydim normal doğumu beklediğim için ben yada kızımda sorun olucaktı. İlk gittiğim gün bütün sorunlarımı bildiğim bilmediğim hepsini bana anlattı açık açık. Bir yol gösterdi 1 haftada beni kendime getirdi sonra kordon dolanması ve geşilim geriliği olmadan sezeryana aldı beni. İyi ki de gitmişim herkese gönüldeen tavsiye ederim. Ameliyat sırasında ve sondasındano kadar soğuk kanlı ve sakin ki sizi de çok rahat hissettiriyor odaya her kontrole geldiğinde iiyi misin diye saçımı okşması aferin hemen toparladın demesi bile 1 hafta içinde tanısıp kendimi ve bebeğimi ona emanet etmeme değdi. İyi ki
şe...n
İnternetteki yorumları güzel olduğu ve eve yakın hastanede bulunduğu için tercih etmiştim Seçil hanımı en başından doğuma kadar tüm süreci onunla geçirdik ve çok çok memnun kaldım. En başta biraz sert biri mi diye düşünmüştüm ama aslında vakit geçirdikçe esprili ve çok yumuşak kalpli olduğunu gördüm. Detaycı, her şeyi ince detay açıklayan ve gerçekten ilgili bir doktor iyi ki tanıdım kendisini. Normal doğum düşünüyordum ama zorunlu sezaryen olmak zorunda kaldım ve hiç pişman değilim çok iyi geçti ameliyatım ve 2 günde ayağa kalktım sayesinde canım kızıma sağlıkla kavuştum. Bir daha doğum yaparsam yine doktorumla olmak istiyorum inşallah nasip olur
f....f
Eşimle yaşamış olduğumuz iletişim problemleri için kendisinden danışmanlık alıyoruz. Süreçte İlkem hanımın danışmanlığıyla hem bireysel hemde evliliğimiz ile ilgili farkındalık yaşadık. İlkem hanımın desteği, bize olan özenli ve nazik tavrı, ilgisi doğru bir tercih yaptığımızı bize gösterdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Özel Florya Hastanesi, Avcılar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Florya Hastanesi, Avcılar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Pedagog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Genel Cerrah, Göğüs Cerrahı, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Psikolog, Medikal Estetik Hekimi, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, Ürolog.
Özel Florya Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Florya Hastanesi, toplam 113 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Artritte Steroid Tedavisi, Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi, Kinesiotape(Kinezyoteyp), Nöralterapi, PRP, Kuru İğneleme, Ozon Terapi, Manuel Terapi, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Randevu.
Özel Florya Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Florya Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Florya Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Florya Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Florya Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Florya Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Florya Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Florya Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Florya Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Florya Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Florya Hastanesi nerede?Özel Florya Hastanesi adresi Gümüşpala Mahallesi İskeçe Caddesi No:64 Avcılar şeklindedir.
Avcılar bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Avcılar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri